. Гледах и клипчетата на Дани- много е сладък. 

!
. Миналата година не успях да си купя, че изобщо не съм предполагала, че ще сме толкова луди, че да тръгнем за морето. А тази година не мога да си харесам нищо. Сестра ми си поръча уникално красив бански от някакъв английски сайт, но най-малкия номер ми е голям, което още веднъж ме убеждава , че онлайн покупките не са за мен

А последно беше спала до 18.30 и в 21.00 вече трябваше да е отнесла плувката... Какво й стана с това сядане и реване не знам, но откакто се научи да сяда сама имаме проблеми със заспиването.
Друг да има като нашите случки?? 
Вече 1 седмица яде цар. неща - 4 дни цар. нишесте и 3 дни пюрета с царевица. Честно товар ми падна от гърба, много се притеснявах с тази царевица. 

Върни се малко назад да прочетеш за идейката и всичко ще ти се изясни. 

А ти защо 'не смееш'??

На тях мисля, 4е също най-малкото им беше 86см
Малееееееееее горкото дете с такава майка кой знае какви 4удеса ще му нагласиш да се 4уди какво да избира, милото

Станала съм в 4ч. ей така спортно, 4е в 5 взех да свиквам и Макси реши да ме разнообрази малко. Регистрирахме сутринта и първото си падане от леглото (нашето слава богу). Имаше рев по-малко от минута и никакви поражения. Купихме му легло днес и едно шкаф4е или етажерка с поставка за повиване е по-скоро. Поръ4ала съм матрак онлайн и 4акам доставка утре или във вторник и детето се мята на новото място, 4е в това легло нямаме мира. От няколко дена се приспиваме и на ръце, 4е инъ4е сяда и по4ва да се набира и немога да го оставя за секунда
Взех му и комплект4ета с обиколници, 4аршаф4ета, олекотени завивки и одеалца и какво ли не. Няма да ги ползваме скоро половината, но да ги има няма да са излишни. Ще ви снимам като наглася вси4ко тия дни.
Малко ме е страх с тази кра4ка, но май, май с идването на свекърва ми и аз ще се сблъскам с 'развалянето' на схемите ми на захранване. Всеки ден ме пита дали давам жълтък и как без жълтък неможе. Та тази ве4ер и казах - не и няма да дам докато не преценя, стига си ме питала ве4е 

Даже днес съм решила да сготвя един зелен фасул за мен и него 
. Вечер се приспиваме на спалнята, премята се, щурее и в един момент се унася. После го местя. А през деня най- често в количката, защото ако го оставя в леглото въпреки, че му се спи се изправя и седи така. Имам чувството, че може часове да изкара така 
. Аз се престраших да давам и каши със сухо мляко, но тук вече всеки си преценява. А за прясното мляко ще изчакам още малко. В кухнята редуват крем с кисел без мляко, та има какво да давам за закуска.
.
! Ей, много се радвам за Анди
!
Колкото и топла да беше водата,все пак по-подходящо е в басейнче да се позатопли малко морска водичка и там да се плацика. Поне за мен е така. Майка ми като чу ,че сме я намокрили и се развика,че ще простудим яйчниците на детето!
:love
Иначе сутрин като се събуди си сяда и почва да се оглежда.
, вместо като го няма Дани да си почиваш, ти с какви упражнения се занимаваш. И аз се чудех защо си се свършила. Дани много е пораснал, а как бързо си върви, браво на него.
, но Дарито нали е добро прасе няма забележки.
Мале добре че срещнах една продавачка, която милата беше с 2 дини, вместо цици и поне тя ме разбра! Ами така де, писна ми всички продавачки да ме навиват да взимам неща, на които фолкпевиците биха се зарадвали, но не и аз с моето възпитание! И като седнали да ми спорят и да ме навиват - ти има викаш НЕ, те ти викат, ама пробвайте, ама много ви е хубаво!
Остана Илиянци и магазинчето, за което Мариелка каза. По този повод:

За жълтък само става въпрос, нали?
Но реших да не се втелясвам толкова, предложих няколко вида каши и нямахме проблем.
Все пак след като е направено за бебета каквото и да е млякото все е съобразено с възрастта, визирам най-вече доказали се марки като Милупа, Хумана и Хип примерно, а аз лично 'се престраших' и с кеф давам Слънчо, защото са им наистина страхотни.