Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 883
  • 628
  •   1
Отговори
# 345
Май стана мазало.  ooooh! Как ще се разберете не знам, но само ми кажете какво да правя в крайна сметка и ще го направя.  Mr. Green  Hug Излизам от нета, така че после искам да прочета решение!  Naughty Joy Hug

# 346
Май стана мазало.  ooooh! Как ще се разберете не знам, но само ми кажете какво да правя в крайна сметка и ще го направя.  Mr. Green  Hug Излизам от нета, така че после искам да прочета решение!  Naughty Joy Hug
Слагам анкета и готово....
Ако искате след това и анкета за това по кой на4ин да се тегли и след 2-3 дена  ,след като вси4ко е решено ве4е, да се тегли окон4ателно

# 347
Ехо, мам4ета много пишете  ooooh!
Аз съм малко на малинов 4ай познайте защо  Crossing Arms  Tired
Захирка - много се радвам за новината. Най- сладките сини гащи ти пожелавам и каката много да помага  Hug
силви - горе главата и не позволявай да ти викат, който те у4и там, а най-добре се хващай в ръце и сама найпбързо и ка4ествено се у4и да се шофира. Имам една позната тук тя като е с мъжа си и той и казва '4ервено' и тя спира на светофара, 'зелено' и т яминава. Така се сковава, 4е неможе да повдигне глава да огледа светофара и сигурно ръцете и са потни да стиска волана  Joy Така, 4е смело напред и няма страшно  Peace
Рене - голяма зарибявка нали  hahaha
за подаръците - айде теглете, 4е и аз искам ве4е да по4вам да мисля какво да купувам, 4е нямам още никаква идея  Mr. Green Аз също отна4ало още казах, 4е ми се струва най-забавно да НЕ ЗНАЕШ от кого ще полу4аваш подарък. Така изненадата е пълна и за мама изненада и за бебето подарък за спомен, ама нещо не ме разбрахте или де да знам и аз... А адресите ще има 1 4овек, който пуска томболата и ще пази тайната. Второто клип4е ще се гледа след месец-два-три, когато всеки си е полу4ил подаръка и за да няма недоразумения и някой да се съмнява в нещо, въпреки 4е ще е след дъжд ка4улка, ама карай  Joy  Гласувах горе в анкетата, така 4е действайте, 4е нямам търпение  Mr. Green Боже....да съм седма4е, не съм, ама какво ми става сега незнам  Crazy   Party
Я сега друго запитване да ви отправя, ако някой може да помогне, да дава съвети.
Моята свекърва ще идва след няколко седмици и иска да и пратя списък на лекарства, които искам да ми донесе за веки слу4ай, ако нещо ми се наложи да са ми под ръка. Имате ли идея какво да поискам???  newsm78 За мен най-страшни ми изглеждат - висока температура, хрема, кашлица, разтройство, повръщане ...  newsm78 Ако имате идеи за хомеопати4ни главно неща, моля да споделите  Hug
Алегория - слади4ак Теди  Hug
Ганушка - и тво1ята сладкиш4е  Hug
Абе вси4ки де4ица са страхотни. Аз що вси4ки деца харесвам незнам  Party  Party  Party 
Ох какво ми стана, ама много ми се дояде пържена риба. Отивам да си извадя някаква от камерата, 4е не се трае. Айде клип4ето да се взема решение как ще е и да се пуска. Аз съм за ТАЙНО разменяне  Peace

# 348
Май стана мазало.  ooooh! Как ще се разберете не знам, но само ми кажете какво да правя в крайна сметка и ще го направя.  Mr. Green  Hug Излизам от нета, така че после искам да прочета решение!  Naughty Joy Hug
Слагам анкета и готово....
Ако искате след това и анкета за това по кой на4ин да се тегли и след 2-3 дена  ,след като вси4ко е решено ве4е, да се тегли окон4ателно

И аз това щях да предложа, браво Асинка  Hug Ако искаш добави и един отговор 'все ми е едно'.  Wink Аз съм за там, а предполагам и доста други сигурно. Редактирам се: така ще е по-трудно да определим фаворитно мнение.

Само че тъй като заминаваме петък следобед ви давам срок до утре около 1-2 часа да отговаряте на анкетата, за да мога след това да имам време и да разпратя на всеки на лични на кого има да подарява в случай, че изберете да е тайно. Мъжо може да не е край мен да помага със записа, а мама е малко кьорчо, скарана с техниката на всичкото отгоре, та може да се самозапиша. После или по-натам ще публикувам клипчето онлайн в зависимост дали искате да е тайно тегленето или не. ОК?  

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 21:50 от Бърборанка

# 349
Ей, душки!
Нямам време, че пием ракия с кума  Grinning....
Да ви призная, едни от най-големите ми недостатъци е, че не мога да избирам подаръци...затова ние с Бай Фильо няма да участваме в тегленето, за да няма после едно разочаровано бебе Embarassed
Днес менюто ни беше ...доматена супа, лазаня с телешко и мляко с ориз. От всичко само супата яде...направо ще се разготвя...а на ден е 3,20лв...направо незнам..

Аре лека! Hug

# 350
Гласувах с НЕ на анкетата - много сложно ще стане ако е тайно, пък и нали така или иначе знаем, че трябва да чакаме подарък - не виждам каква ще е изненадата! За дечицата така или иначе ще е неочаквано! Wink - само майките го знаем! Wink

Ох - чакам с нетърпение - имам някаква идейка - дано мога да я осъществя! Mr. Green

# 351
  • На плажа
За идеята с подаръците: Решихме да си разменяме подаръци за първата годинка на децата. Ще се тегли жребий кой на кого да подарява, сумата е 10-15лв. Който го няма в списъка, а иска да присъства да ми пише на лични или в поста си  и ще  го добавя.

Списък: slavena80, magare, trasy, Дани, ssiillvvyy, mariellka, poly_zoe, Lidiya_81, Zahira, Гануша,
Александра, Бърборанка, Хариела, iana_vd, Шайн, Глупи, A_S_Y_77, Tzvetche, госпожица Кобрети, Бубичка, gemma, rumik, Desy_Stz,
silvi.d, kkalina, sosmy,alegoria, reni_vm, Биа vesi_127 , Jijin ,Италяна, mo72 ,giuli, ra_iv ,Рене,Терпсихора

И аз гласувах с НЕ  Peace

# 352
Голяма драма.. можеше просто да се изтеглят имената да има някакъв ред и това е.. А на Б, Б на З и така.. Joy
И аз гласувам с НЕ Peace

# 353
Наистина е драма. Аз предлагам всеки просто да си гласува и толкова  Joy  чак толкова обяснения кой защо и как  Joy Joy

# 354
Ами драма стана, то направо ужас.   ooooh! Ще кажеш, че пътешествие до Хималаите организираме!  Joy  То си беше супер простичко и ясно, но после още и още идеи и дискусии ииии така стават драмите.  Joy Аз за това въведох властелинско ВЕТО!  hahaha Joy и утре тегля и както го направя - така!  Joy Лека ви   bouquet

# 355
Вето.. ако беше истинска властелинка до сега да си я изтеглила пък.. не да ми се развяваш по фитнеси и да мързелуваш.. Вето, пък анкета пуснали аааа ма ха! Ще те свалям от поста май  smile3534 newsm48

# 356
Вето.. ако беше истинска властелинка до сега да си я изтеглила пък.. не да ми се развяваш по фитнеси и да мързелуваш.. Вето, пък анкета пуснали аааа ма ха! Ще те свалям от поста май  smile3534 newsm48

ХАХА, да вярно! Ама нали все гледам тайничко да опровергая този ми лепнат псевдоним  smile3532 и ме е страх да не бъда too harsh!  smile3532 Нооо вече край!  Naughty Ког хабил приказки, хабил! Хаааайде!  smile3513 newsm48 smile3533

Иначе Бубичка само да ти кажа, че май не съм във фитнеса; няма как и във форума и на фитнес да съм едновременно. Ех ако можеше самооооооооооо хахахахаха  smile3532 newsm62 smile3508 smile3501

# 357
Добър вечер, мамчета!

Бърби - да, мацам с всякакви кремчета (ползвам sebamed). Ще мацам докато свършат опаковките. Пък после ако има нужда само ще мацам от кремчетат на Олег (той е с АД и него мажа с биодерма).

Амбишъс, мноооого бели прави Савана, ама си представям колко е сладка докато дърпа кабелите

Захира, честити сини гащи Simple Smile

Лиде, да не забрави нещо за твойте нерви, че свекърва на гости ....... Боже опази

# 358
Ехо, здравейте!
Ние се завърнахме от пътешествия, ощастливихме двете баби и едната ни леля, която е по-далече, че даже и прабаба.
Децата се надишаха, разходиха, получаваха подаръци и голямо внимание, но търсят си мама и тати /а някои ги пращат отсега сами при бабите им/ Дани ходи на градина с не особено голямо удоволствие и само ми казва да го вземам първи и ме пита кога сме почивка /вече са сборни групи/
Днес се чух с шефа ми, да му кажа кога се връщам, а тои, останал с убеждението, че нямало да ме има само 6мес /което няма как да е така, при условие, че Дани съм гледала 9мес, а сега платеното майчинство е 1г/ и май ще ми го връща тъпкано, дано не реши нещо друго, защото колежката напусна, взеха една и наскоро още една, така, оплаках ви се относно работата
важното  е децата да са живи и здрави

относно подаръците, по-хубаво ми се струва, че може да се организираме на един общ РД като се съберем в едно клубче, поръчаме торта и децата да се набеснеят, но ваше е общото решение
лека и сладки сънища

# 359
  • Sofia
Бърби, аз ползвам кремче за лице всеки ден на Бюбхен. След къпането я мажа задължително като поддържащо кремче, а ако случайно не я изкъпем, пак измивам лицето и мажа. За тяло също ползвам Бюбхен. На дупето слагам бебешка пудричка, защото докторката-хомеопат така ми каза, че пудрата била по-добра от крема против подсичане, крема запечатвал, а пудрата оставяла кожата да диша и не спирала някакви си процеси..., забравих какви бяха...

Дани, ти ме разби с този прякор!  Rolling Eyes Откъде и кой ти го измисли бе, жена?  Shocked

Госпожица Кобрети, благодаря за комплиментите!  Hug

Бубичка, и аз незнаех че с Писи сте на една дата... Лелеееее, колко готино!  Laughing  Laughing  Laughing Ти кога ще идваш към нашия парк да се видим?

Ганушка, ще проходят, няма къде да ходят и нашите моми... Може да е по-късно, но пък и по-късно ще започнем да тичаме след тях...  Joy Ама то тичането си остава де, когато и да е ...

Алегорийка, аз също видях че си в София и пишеш за Южния парк, но аз съм в Северния, мила, съвсем в друга посока, затова нищо не писах.  Hug
Много са ви сладки снимките с Теди!  Hug

Амбишъс, не кърмя вече. Софи сама се отказа, та затова се пропих ... Joy  Joy  Joy
Точно щях да питам дали Саванка ги търпи тези очила. Представям си я, сигурно е много сладка...  Laughing Hug

Захиркаааа, много се радвам, браво! Имаш си едно прекрасно момиченце, сега и едно сладко момченце, какво по-хубаво от това...! Много ти се радвам!  Hug  Hug  Hug

Италиана, Софи много бърбори на бебешки, като ги занарежда едни, не само с интонация, ами и с жестове, все едно ми обяснява нещо или ми се кара на моменти. Много е смешна!  hahaha  hahaha

А за този фейсбук като говорите, къде ги гледате снимките и клипчетата, някъде на обща страница или всяка влиза в профила на другата?  newsm78

Силввиии, браво за постиженията на твоята Александра!   bouquet Така е, непредвидими са децата, днес нищо не правят, а утре са научили сумати неща ...  Grinning

Жижин, хубави емоции!  Grinning После ще разказваш как е минало.

Айде бе, мацки, теглете ако ще теглите, че голямо напрежение настана... Чета аз 4 страници и си викам до края все ще са изтеглили, ама не ... Бърборанке, щом си се захванала със задачата да теглиш, решавай как и тегли, то мнения много ще прочетеш, защото сме си много... Така че, всичко е в твои ръце и утре се надявам вече да имаме резултат. Аз в събота пак заминавам за 2 седмици и много искам да разбера все пак на кого ще купуваме подарък...  Grinning

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 00:17 от Hariela

Общи условия

Активация на акаунт