Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 883
  • 628
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ох да ви се оплача. Днес нали трябваше да карам и то е една безумна организация - мъжът ми излезе по-рано от работа, взе ни с бебо от Люлин та чак на Плиска ни откара, при това абсолютно на време. Аз преди това изчислявам - яденета, хапчета за зъби и малкото заспа точно преди да стигнем. Отивам аз и инструкторът вика - ми аз съм много изморен, не мога сега, айде обади се за другата събота или неделя, че така няма да стане.  doh

Та нищо не стана - само ми е тъпо. Добре, че отидохме в мола, та малко се поразходихме и ми се пооправи настроението.

Диването до преди малко дивя, че нали не спи по принцип към 18:30... и една енергия имаше...

Лиде, май не се сещам за нещо толкова специално да ти носят, ама нека мамите с по-хомеопатичните лекари да кажат.

Бърби, спретна ли вече пътешествието до Хималаите? Кога потегляме?  Sunglasses

# 361
Рени_вм - май само ти ми даде конкретен отговор за лекарствата  Joy  hahaha  Joy Тия хапове ги бях забравила, ама ще и ги напомня и даже ще те цитирам, тя много ще се хили  Party
Силви - ама ти наистина опреснителни курсове ще караш при инструктор  Thinking Що не му теглиш едни дълги и да си седнеш сама, ама и ще го 4акаш да се наспи  ooooh! Е...ти бизнесмена, такава му работата и толкова ще те нау4и   Naughty Е много ме е яд като 4уя някакви такива изцепки от сорта ' мързи ме, сега не искам...' ти си клиент как така ще ти загуби времето  #Cussing out Млъквам, 4е ще ме оплюете  Mr. Green
Амбишъс - и ние днес гризкахме кабел4е  Mr. Green Сигурно са много вкусни  Joy Нау4ихме се и 2 нови игри - 'мама хвърля ме4ето на земята' и сега всяка плюшка я мята като я види, да не говорим, 4е в4ера му подариха една и той готов озъбен да я хвърля и нея  hahaha върви обяснявай после защо се хилоти самодоволно  Mr. Green и другата 'мама говори по телефона и да не мрънка бебето го залъгва с лака на педикюра да го гони'  Mr. Green сега само в краката ми се мота да ме хване  ooooh! Ама нещо да каже, да продума, да пляска с ръце...няма, само щутории  Crazy На баща си се е метнал  Mr. Green
А за ноктите питай ги наиситна много добре изглеждат и някъде пише, 4е издържат 1-2 седмици, а някъде видях даже и 6, което ме съмнява де  Whistling
Алегория - и аз видях за парка, ама как да стане кажи ми  Mr. Green
пепеджийнс - така му изнася, не се коси и ще си намерш по-добра работа, само поискай  Hug Пожелавам ти го от все сърце  Praynig
 Рене - направили фейса, да гледам снимки от Гърция  Party
Хари - къде пак забягваш тоя път  ooooh! Искам и аз да ходя някъде  Crossing Arms Свекърва ми как реши така да ни върже да седим толкова време, малеее какво ще я правя нямам идея  #Crazy

# 362
  • София
Добро утро!
Първо на Захира Честити сини гащи! Явно породените деца по-често са разнополови Simple Smile
ЗА подаръците доста работа ще падне,не е само тегленето на жребия, ами и имена и адреси да видим как ще организираме newsm78 нещо като табличка ли да е, с имената тук и истинските имена и аз не знам newsm78
И да се похваля,то не е много за хвалене де, днес взех урина на Силви Laughing Ами доста ми е трудно,с момичешките контейнерчета не ставаше  и накрая в банята в леген с вода,тя изправена, а аз чакам с чашката за безценната течност Laughing
Сега и ако успеем да се доберем до педиатърката...
ставам да обличам детето

# 363
Добро утро....
Голям студ при нас...и един вятър, направо ми измръзнаха костите като излязох на терасата...
Бърборанке, щом си се захванала със задачата да теглиш, решавай как и тегли, то мнения много ще прочетеш, защото сме си много... Така че, всичко е в твои ръце
Давай Властелинке....тегли както ти решиш  Hug

Сватя, къде заминаваш пак?

# 364
Здравейтеее. Имаме резултати от ветото!  Joy и те са:

Дани -> Гануша, Гануша - > Трейси, Трейси - > Бубичка, Бубичка - > Бърборанка, Бърборанка - > Г-ца Кобрети, Г-ца Кобрети - > Мариелка, Мариелка - > Хариелка, Хариелка - > Жижин, Жижин - > Захира, Захира - > Шайн, Шайн -> Рене, Рене -> Мо72, Мо72 - > Деси СТЗ, Деси СТЗ - > Румик, Румик - > Лидия, Лидия - > Славена, Славена -> Сосми, Сосми - > Ра Ив, Ра Ив - > Александра, Александра -> Глупи, Глупи - > Алегория, Алегория - > Терпсихора , Терпсихора- > Аси, Аси - > Силлввииии, Силвиии -> ККалина, ККалина -> Джули (Жули), Джули - > Силви. Д, Силви. Д - > Магаре, Магаре - > Поли Зо, Поли Зо -> Италяна, Италяна - > Биа, Биа - > Цветче, Цветче - > Яна Вд, Яна Вд- > Рени Вм, Рени Вм - > Джема, Джема -> Веси 123, Веси - > Дани.

Сега трябва да излезна, така че после ще кача клипчето. Действайтеее  Hug

# 365
КАкво е сега това, бе моме?
Дани на Гануша, Гануша на Трейси, Трейси на мен, аз на теб...? Дано съм те разбрала, че какво съм ти подготвилааа  smile3508

# 366
КАкво е сега това, бе моме?
Дани на Гануша, Гануша на Трейси, Трейси на мен, аз на теб...? Дано съм те разбрала, че какво съм ти подготвилааа  smile3508

Тооочно така! Правилно си ме разбрала! Съдба му се казва на това!  smile3521 Малеее нямам търпение да видя какво си ми подготвила newsm62 smile3534

# 367
  • Варна
Яно бре, аз някой лев да ти бях дала пак нямаше така да ме нацелиш. Joy Joy Аз исках най-много Трейси да ми се падне, че ще идва към Варна и даже няма да ми се налага да пращам нищо по пощата. Blush Браво на леката ти ръка! Sunglasses

# 368
Другата седмица ще го видя на живо, ще го пипна и... ако ми хареса няма и да го получиииш   smile3533  Joy
Мале.. обещавам да не дразя..  Rolling Eyes Отвратителна съм, като избера подарък, който сама харесвам ужасно  #Cussing out
Хората държат децата им да имат различни неща... харесват различни неща.. но това е магията на подаръците  Heart Eyes

# 369
  • На плажа
Еееее Ганушке, съдбата се е намесила.падна ми се най-сладкото момиченце  Hug
Веси  Hug Как се завъртяха нещата-Варна-Обзор-Бургас  Mr. Green
 Сега най-добре е всяка да си изпрати адресчето на ЛС. на дружката си и готово Peace

Аси и при нас е един стууууд  cold направо замръзнах,докато отида до магазина и обратно.
Лиде забравих те аз със лекарствата предния път.Щях да ти пиша да си вземеш нещо за простуда,капки за нос,може би,...ама всъщност ти защо си ги поръчваш от България тези лекарства newsm78 Там нямате ли?
Аз не ходя на хомеопат и ползвам стандартни лекарства.Но винаги имам Вит.С,оксцилококцинум,Калции на ампули и сироп Димекс за Вики.Ааа и нурофен за Т.Това за децата,за нас не купува нищо понеже и нищо не пия,мъжа ми си купува там неговите си лекарства Peace
Хари нямам спомени от къде ми излезе този прякор,но той беше временно.Имам един,дето ми го измисли на сестра ми  мъжа и,те се имат още от училище.Вика ми Спаска,и сега все още,почти не се обръща на име към мен.Пък аз му викам Джуджак,понеже е нисичък Mr. Green
Пепеджинс добре дошла,направо ти завидях,така ми се ходи при роднините на гости Sad

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 13:54 от Дaни

# 370
  • Кърджали
Ихааааааааааааа, имената са изтеглени.
Тъй, моля Глупи да си даде адреса на лични.
Иначе се пробвах да спя с Кати, ама не успях да заспя. И сега ми е два пъти по крво, че почти цяла нощ не можах да заспя.Не знам какво ми стана, ама тия очи мои пусти не се затвориха цяла нощ Tired

# 371
  • Бургас
Здравейте!
Голяма еуфория падна с подаръците  Simple Smile Не се сърдете,че не се включих,но нали от скоро пиша и се чувствам още някак "външна".

Да си похваля момченцето-най-накрая се светна как да се изправя от легнало до седнало положение.И от няколко дни върви хванат само за една ръка,но с другата трябва да държи нещо за собствено успокоение  hahaha
А вчера ни се случи нещо странно: Паркирали сме Марти на спалнята да си играе,уж на меко и широко,а ние с таткото оправяме къщата.И влизам аз при малчо и какво да видя  #Crazy полегнал нашия по коремче на пода и зяпа кротко телевизия  #Crazy Как е слязъл от леглото,паднал ли е,защо не е плакал...  newsm78 Добре,че не е станала беля ама останах изумена!
И още нещо да споделя: сестра ми се връща от Варна,където беше студентка,да си живее в Бургас и търси квартира около нас-много съм щастлива  newsm44

И накрая : Захира,честито!!! Интересно ще е,че са различни дечицата  Simple Smile  Но все пак до края нищо не е сигурно на 100%  Peace

# 372
Захира, честити сини гащички. Супер е да си имаш момченце и момиченце .. и аз така искам Simple Smile
Мацки, тук съм, чета, ама нямам време да пиша. След една седмица заминаваме на моренце и имам много неща да свърша преди да тръгнем. Ама следя за подаръците какво става, гласувах да не е тайно. Леле мале, колко съм зле, явно не съм си рефрешнала страницата и не съм видяла, че имената са изтеглени.
Бубичка, айде прати ми моля те на лични адреса си Simple Smile)) Аз ще пусна подаръка от БГ, понеже така и така ще е около датата на раждане на Преси Simple Smile Е, с няколко дена закъснение ще е де, ама няма как. Ако го пусна от тук, ще пътува 2 седмици, а от Бг ще е там за 2 дни. Аз пристигам на 16, така че на 18 ще си имате подаръче Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:48 от tracy_t

# 373
Йеееее имаме си резултати ве4е  Party

И аз да кажа РУМИ  и СЛАВЕН4Е и аз съм супер хепи от избора, страхотна подготовка съм ви завъртяла  hahaha Свекър ми ще си ходи за България след седмица и мисля да пусна подаръка по него и Руми ще говоря с него да даде някакъв адрес в Търново или в Кюстендил сигурно, за да не плащаш косми4ески цени за пощенски разходи. Той малко не си пада по тия неща, но дано го навия, много ще му се моля и дано успея накрая да го изнудя  Mr. Green Ако се навие ние ще си полу4им подаръка то4но на Рожденния Ден, защото той тогава ще се върне  Party
Славенка отивам на първа страница да ви видя вие кога бяхте и ще се опитам и вие да си го имате на датата, 4е е по- вълнуващо така  Hug
Ех, страхотно с тия подаръци  Party

за лекарствата - за температура имаше едни свещи4ки, които давахте за бързо сваляне какви бяха то4но  newsm78 А за настинка???  newsm78
Дани - имаме си лекари, ама те не са особено услужливи понякога, а по4ти нищо по-специално не ти дават без рецепта. Карат те да ходиш в спешното, където се 4ака с 4асове и затова искам нещо под ръка. Наскоро като имахме конюктивит ме побъркаха с тия капки в събота то4но не работи Джи Пи-то, в аптеката не ги дадоха за детето, 4е ходих на друга където излъгах, 4е са за мен и ми трябват спешно, за да не заразя и детето, та с хиляди уговорки ми ги дадоха  ooooh! А с клеевата тинктура и капките белла дона???  newsm78 Това съм запомнила като по-коментирано от вас и за тях ми е по-интересно някой да ми припомни. Ако не ви се занимава тук, може и на ли4ни   bouquet
Айде по4вам да ровя сайтовете и да избера нещо хубаво за Валката  Heart Eyes

# 374
  • Бургас
Лиде,писах ти на лични за лекарствата,че и не само за тях  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт