И аз много се у4удих за тва мляко, и затова ми беше толкова странно дали е наистина прясно мляко.Все пак не става въпрос за каша на Слън4о или Ган4ев...все пак е на Хумана, уж по-ка4ествено и т.н. А за времето...споко.Ще е хубаво, поне и аз така се надявам.Стискам палци.А вие кога заминавахте,4е аз пак забравих.
А следобед валя, спря и после пък се разрази гръмотевична буря, въобще смахнато време, дано се оправя, че Дария още не съм я водила на плаж, срамота. 

Дай да видим Ради на морето.

не става и реших въпроса.
Цената няма да я коментирам, че да не се дразня допълнително. толкова се депресирах от нея, че не можах да се израдвам на покупката си, която всъщност е доста хубава. 
Така и родителите и децата (като попораснат) ще се радват на подаръчето, ще го ползват максимално и наистина ще остане спомен. 
Е, сега вече определено като ми казва 'не' започвам да мисля, че е все по-осъзнато, защото го казва в супер точни моменти - примерно когато се питвам да я донатъпча с яденето й, което за пореден път не иска.
И тя ме бута и вика 'неее неее нееее'. 
- Екзантема нещо си. Не се проявява като пъпки, а петна, сливащи се. Лекарката казала, че в 30-годишната си практика такъв случай не била имала, а само била чела за тази рядка шарка по книгите.
Просто ви казвам за си имаме едно на ум... 
и хек,пъстърва и сьомга!Не сме на кухня и си и готвя аз,понеже нямаме зъбки още,но съм решила пробият ли,веднага я записвам!По този повод-Има ли мама от Пловдив,която е записана на Първа лъжичка? 

Риба още не съм му давала, но като цяло си храни душичката! 
.... Мрънка мрънка и накрая ми сочи шишето с вода, изпи половината, жаден бил, ама майка му блее.
мерси миличка. Браво на Гоги, колко порасна и той, нашето най-мъничко бебче

Държим го с мъжо и пак не става.Накрая памперса е сложен накриво и направо сам пада от него.Вече не знам как да го накарам да седи на едно място.Той си мисли,че го гоня и си играем 

- няма начин да не й е печеливш бизнеса с каквото и да се звахване - умно си е детето и гледа да не се мори много - още ми е пред очите онова клипче с всичките неща, които знае!
Честно - много ме впечатли - сладурка и умница ти е тя! Ние и в това отношение сме си назад, но наистина не се шашкам вече чак толкова - оставила съм си я да си живее спокойно - има време живота да изисква от нея! 
Забравих да напиша, че селфовете ти са страхотни - почти бях сигурна,
Не може да си истинска!
Абе всъщност си истинска, ама аз така казвам на МъжО - такива жени няма
! 

Рано рано станах, че доста работа днес по случай пристигането на Лиз. 
Силлввии, Яна Вд дадох я понеже вчера Гануша беше писала, че тя разбира нещата подаръците да са конкретно за децата, та за това. Иначе знам, че без да искам конкретизирах и ви дадох идеи. 

Ти май също преди не беше от най-стриктните с коланите (сори ако те бъркам с някого), ама виж как човек се "завърта". Господ да ни пази децата!
На мен също ми се е случвало да я взема отзад на ръце за много кратко и не съм карала мъжа ми да спира, което е абсолютно грешно.
Реве ли детето, има ли нужда да се разтъпче, нахрани и т.н. ами спира се колата и това е.
Анди също сочи от няколко седмици, но снощи точно след поста ти при едно от буденията й ми се случи като на вас - посочи си водата и й дадох да пие. Тя по принцип нощем пие много вода, та единственото, което ме учуди беше точно как си посочи шишето.