Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 673
  • 628
  •   1
Отговори
# 480
  • На плажа
Joy Дани,много са готини братчетата,много се смях,абсолютно същото прави и Мери,нарочно си вкарва пръстите в устата на шош и после вика,че я олигавил.Пък една сутрин сега се сещам и казвам да отиде да си измие ръцете и тя вика "Чакай малко" след малко поглеждам-тя си сложила ръката в устата на шош и вика "Ето,мамо,измила съм се вече,мокри са ми ръцете" Laughing  Crazy ...шантаво дете.
Биби
Ама вЕрно ли така направи тази дяволица  Joy Все повече се обеждавам,че при вас  е супер весело Hug

# 481
Ех, Биби, как се смях с малката сладка дяволита Мери.
Бърби, ама ти замина ли вече бе жена. Айде много  много приятно изкарване ви желая и прекрасно време.
И аз се моля за хубаво време от другата седмица, че като слушам какви дъждове са.
Все още не смогвам да ви изчета, мноооого пишете, а аз много работа имам Sad но скоро ще почивам и аз.
И аз да кажа, че много се радвам за подаръчетата, много приятно го измислихме. Ама аз вече съм купила подаръче, ама нещо започвам да се замислям дали ми харесва  Joy Joy Joy И дали на Преси ще й хареса. Май трябваше да взема някое сувенирче  Sad Sad Sad оф, защо ли се замислих, Бубичка, дано ви хареса де...
Ганушче - мънюшче, кога ще се видим с теб?? На Скайп ела да се разберем Simple Smile
Лиле, и ние сме още без зъбки, спокойно.
Аси, ти си герой направо да се нагърбваш с тези снимки и правенето на темичката. Благодаря, че те има Wink Бай дъ уей, може и да отскочим до Несебър за един ден, ако случайно стане, ще ти пиша преди това да се видим ако искаш. Ама най-добре ми прати телефонния си номер на лични, да го запиша, че не съм сигурна дали ще имам нет. Ако искаш де  Laughing Laughing Laughing, че много искам да видя този малкия сладък Ради на живо.
Лиде, и при вас май много жега, а? При нас се очаква през уикенда 30-35, което за тук си е супер необичайна жега ....
Амбишъс, какви са тези разходки  newsm78 newsm78 newsm78 ще се стопиш.
Терпсихора, дано Алекс да спинка по-добре след по-питателната кашичка.
Аз да се похваля - Дани днес за първи път от раждането се събуди чааак в 5 за първо ядене (е, заспа в 12 де, ама то това е друг въпрос). Има надежда и за мен, че един ден ще се наспя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ра_ив, е карай сега, не се ядосвай за такива неща, важно е, че си го избирала с желание. А и важен е жеста Simple Smile))))
Отивам да храня, кърмя, да ям и аз и да спя.

# 482
Joy Дани,много са готини братчетата,много се смях,абсолютно същото прави и Мери,нарочно си вкарва пръстите в устата на шош и после вика,че я олигавил.Пък една сутрин сега се сещам и казвам да отиде да си измие ръцете и тя вика "Чакай малко" след малко поглеждам-тя си сложила ръката в устата на шош и вика "Ето,мамо,измила съм се вече,мокри са ми ръцете" Laughing  Crazy ...шантаво дете.
Биби
Ама вЕрно ли така направи тази дяволица  Joy Все повече се обеждавам,че при вас  е супер весело Hug
Ама верно бе,така съм се смяла ти казвам...,лудо та лудо Laughing
Трейс,няма ли и насам да споходиш Thinking Heart Eyes

# 483
Ех, Трейсиии, хубава работа!  Hug Убедена съм, че подаръка е страхотен! Нали е подарък за детенце, избран с любов!
И аз се замислих дали ще й хареса на Янчето това, което съм избрала.. На мен ми харесва, но както писах преди хората са различни, различни неща избират за децата си. Жеста е важен, спомена и това, че успяхме да се организираме за нещо толкова хубаво!  Hug

# 484
пепеджийнс - благодаря ти  Hug
терпсихора - недей завижда, ами опитай и вие си имате  Mr. Green Нали ви бях питала веднъж дали ходите на детската занималня в един МОЛ с Софето, ама а ся де кой беше то4но, 4е те май много ви станаха  newsm78 Ще се поразровя и ще ти пиша, ако го намеря  Peace "THE MALL " на 21 април е отворено и се казва "GYMBOREE "   намерих го Party Айде кажи как е там, ако се навиеш да го посетиш. Дано ви хареса  Peace
Дани - тия бебоци ги знам отдавна. Много ми е сладък баткото, а бебето е просто уникално  Joy Как се хилоти, 4е е нахапало брат4ето си, не е истина  hahaha
Биа - какво се 4удиш на сладуранка, ми 4е  и аз така го оставям да ме хапе понякога  hahaha Ама 4ак ръцете не съм се сещала да си мия така  Joy Страхотна е просто какви ги измисля  ooooh! О4и и на д...то трябва да имаш с нея, да ти е жива и здрава и все по-палава  Party  Crazy
Трейси - днес бяха то4но такива температурите тук. Направо незнам какво се слу4ва с това време, но е лудница просто  ooooh! До обяд бяхме навън и после такъв задух настана, 4е и в басейн4ето непосмях да го извадя навън. Да не говорим, 4е със слунцезащитен крем пак го гледам, 4е се е пръжнал по лицето  ooooh! Към 19:30ч. реших да го поразходя покрай фризерите с месо и мляко в магазина, 4е на друго място и климатиците не смогват  #Crazy

# 485
# 486
Едно тъпо въпросче до колко парички последно се разбрахме да са подаръчетата.
Сега по същество - много се радвам, че забременях ноември и терминът ми бе определен за месец август, за да се сблъскам отблизо с толкова различни и сладки хорица като вас.
Браво на тези от вас, които успяват да правят това място толкова привлекателно и карат хора като мен, макар и по рядко да се връщат тук. Обичам Ви бе хорааааа.
Айде мина 12 часа и мен пак ме хвана емоционалното.
И ние се разписахме в албумчето. С нетърпение очакваме да получим своя подарък, но и със също нетърпение чакаме отзивите от подаръците.
Имам едно предложение: след като минат всички рождени дни тогава ако някой иска да сподели за получените подаръци.

# 487
  • София
Lidiya_81, че ме подесети за GYMBOREE не съм споделяла, но на Тедо му хареса много. Преди около месец ходихме и първия половин час беше ухилен и превъзбуден до уши. После пак му беше интересно, но вече му бяха на привършване батерииките. Бяхме в група от 10 до 16 месеца и бяхме най-малките, но най-послушните. Изпълнявахме си всичко с помощта на мама, а другите палавници нямаха спирка, не можеш да ги укротиш  Simple Smile Наистина когато има възможност е хубаво да посещават такива неща, но ако може и да не е предвестник на детската градина и мама на работа...

tracy_t, аз не се ядосвам за подаръчето - то си ми харесва. Пък и Тедо активно участваше в избора му, но въпроса е защо е изнесено цялото поризводство в Китай. Как може чесън внос от Китай, български книжки на издатество Фют да се печатът там, ако ми кажат че и хляба там го пекът не бих се учудила. Ето това ме вбесява мен...Излях си го!

sosmy, а защо като минат всички рожденни дни? По-рано не може ли да си кажем Wink

Едно тъпо въпросче до колко парички последно се разбрахме да са подаръчетата.

А пък ако знаеш как се радваме и на безплатните неща  Joy Листата и джанки от парка си играем. Камъчета обожаваме  Joy Така, че каквото и да е, важното е да е от сърце Simple Smile

И последно, че се пресетих вашите дечица проявяват ли вече желание да се хранят сами. Тедо се напира за лъжицата и резултатът е плачевен след това за мама. Понякога е поднася към устата си обърната. Понякога мята до отсрещните кухненски шкафове. Ето и снимков матриал в добрите случай http://media.snimka.bg/6655/019566246.jpg . А днес последно си сложи лъжицата на отвора на нослето и понеже му пръскам Стеримар и той има навика като усети нещо и да шмърка навътре, та шмръкна тиквата и после кихна с пълна уста и .... абе сещатете се  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 00:43 от ra_iv

# 488
Дани, много са сладурчести братчетата, пу-пу.
При нас са си измислили една игра Дани застава зад Павел, а той се пуска за легнало положение, Дани го изправя и голям смях пада като се повтаря безброй пъти, докато им омръзне.

Весели почивки на плажуващите и попътен вятър, хубаво време и яко пясък и морска вода.

Онзи ден се събирахме у систъра  и брадчедите като се видяха бяха голяма обич.
Павел като набара на Мони косата и скубе, придърпва си я към него и настървено й хапе носа и я целува по бузата/лигави по точно де/
Дани е много съобразителен, налюдателен и много помни дори неща които преди време са се случили и аз съм забравила. На мама маймунчето.
Утре се каним да направим една зоо или витошау дано е хубаво времето.
Днес ходих да си видя колегите и Павел си игра с една топка, радва се на каки и батковци.
Шефа се връща в края на месеца и да видим какво е измислил, ще се връщам ли, ще ме уволнява ли сега или после. Дано е за хубаво и да продължим да работим заедно

Амбишънс, много км въртиш, ще се загубиш,щ е те духне вятъра
хойде лека нощ от нас, че утре дълъг ден ни чака

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 01:01 от pepejeans

# 489
  • Ах, морето
ra_iv, браво на Теди! Че той готов вече да се храни сам.  smile3501

# 490
  • Варна
Гледам никой не е сложил кафенце за събуждане. Grinning

Бърби, Харче, приятно изкарване. travel family 1swing Много ще ни липсвате, ама вие си го знаете. Hug

Биби, ще ме умори тази твоя лудетина Laughing, но какво се учудвам, крушата не пада по-далеч от дървото. Grinning Heart Eyes

Дани направи грешка да ме пита какво искам за подарък и аз предложих кола, къща, ей такива работи. Mr. Green Laughing

И аз искам после да си споделим за подаръците, въпреки че едва ли някой ще каже, че не му харесва, освен ако Аси пак не пусне анкета. Mr. Green Joy

Я да ви питам вие как по-точно къпете главите на мъниците, Дария вече не иска да стои легнала и е седнала и така хубаво я оливам с душа Mr. Green, а тя ревтуни.

Айде стига толкова, че ще стягам багаж, заминаваме на детски р.д. в Търговище. newsm59 Wine Glass smile3546 Joy

Редактирам се, Ани многоооо си сладка на снимката, която си качила в албумчето. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 12:25 от Гануша

# 491
Ганушка, главата я къпем.. бавно  Laughing Първо косата откъм вратлето намокрям, после я карам да погледне лампата /понеже са й слабост никога не ми отказва/ като я намокря си сапунисвам бавно с масажни движения и тя притваря очи. После изплакването пак малко по-малко, бавно, нежно. Пирнципно до скоро беше доста по-лесно, защото я къпех под душа като както ги къпеха като бебета в болницата, с виснала глава. Като започнахме миналия месец да се къпем в корито си мислех, че по-набързо трябва да изкъпя глата, че да не се сърди. Не! Бавно, нежно, с мнооог приказки и договаряния  Mr. Green

На мен пък за подаръците ми е интересно кой какво е купил, та... в тая връзка.. приемам ЛС и скайпове да споделите. Не приемам да споделя само Трейси, защото държа на изненадата. Връщам информация аз какво съм купила на всеки, без Яна. Не издавам! Не съм подкупна! .. Ба*и сделката  Joy

# 492
И нашия подарък Емо го избра  Simple Smile, то май се загуби моментът на изненадата като казах кой го е избрал  Rolling Eyes, ама нищо, Италианска щи се престориш на изненадана  Simple Smile.

А за миенето на главата, аз Соня изобщо не я жаля, поливам безмилостно отгоре, то й тече по очите, в устата, тя реве, ама вече не толкова като в началото, сега е по като мрънкане да приключвам по бързо с мъчението и да я оставям да си се плацика наспокойствие. Ноо с Емо това все още е голяма драма, дава да чу я мие някой друг само ако си е сложил плувните очила. Аз понеже го знам че много мрази и му нямам вяра, че сам ще я измие добре, му я мия аз понякога и как врещи това диване....голям мъж стана, а продължава като бебе да се държи.

# 493
  • Sofia
Мацки, благодаря!  Hug
Целувки от нас на всички ви и на дечицата! Hug  Hug  Hug

Хайде ще избираме подаръциииииии ...  Grinning  Grinning  Grinning

# 494
  • На плажа
Бубе само да го купя и веднага ти пиша лс. Mr. Green
Сосми от 10-15лв решихме да са подаръците  Peace
Пепе не те ли е страх,че Дани няма да може да го хване и ще се пребие newsm78
Ра-ив,въобще нямам намерение скоро да го оставям да яде сам,чак към година и половина,мога да пробвам,ама ако много се маже,няма да имам нерви да го изтърпя Crossing Arms
Гануше забрави да кажеш само предпочитания към цвета на колата Mr. Green
И аз искам да знам кой,какво  е получил...направо нямам търпение Mr. Green
И нашия подарък Емо го избра  Simple Smile, то май се загуби моментът на изненадата като казах кой го е избрал  Rolling Eyes, ама нищо, Италианска щи се престориш на изненадана  Simple Smile.--Сетих се,започва с ....хайде няма да го пиша,че Италяна може и да не е в час ,какво харесва Емо Mr. Green

А за миенето на главата, аз Соня изобщо не я жаля, поливам безмилостно отгоре, то й тече по очите, в устата, тя реве, ама вече не толкова като в началото, сега е по като мрънкане да приключвам по бързо с мъчението и да я оставям да си се плацика наспокойствие..-И при нас така,само ,че Нико не плаче,само малко попремигва....поема дълбоко въздух,ама аз бързо му избърсвам лицето с ръка и готово  Peace

Хариелка Цунки и на вас  Hug
Като стана на въпрос за миенето на главата...вижте какъв предпазител изнамерих-http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1168104&cat=2

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 14:44 от Дaни

Общи условия

Активация на акаунт