Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 667
  • 628
  •   1
Отговори
# 495
Хм...не беше ли 15-20? Нищо няма значение. Сосми аз не успях да се вместя, но като харесам нещо и това е - така, че не мисля, че диапазона е толкова важен  Peace а да е от сърце  Hug
Аз мия главата като е седнал в коритото и като поливам с ръка "обирам"водата от лицето надолу за да не го дразни. И той като усети и си поема дълбоко въздух  Joy

# 496
И аз вече взех подаръка така,че понеделник Рени вм го пращам  newsm44 newsm44 дано да ви хареса като идея  Praynig  и дано пристигне в здраво състояние  Praynig

За главата не ме питайте  #Crazy #Crazy истинска война.И накрая си търка очите ама сам си е виновен  като не седи мирен Crossing Arms

Леле тук каква жега ее  Rolling Eyes Явно чак вечерта ще ходим на разходка.

# 497
Аз за парите питам информативно.
А по въпроса с къпането нямаме никакви грижи.

# 498
Ииииххххуууу готови сме с подаръцитеееееее  Party  Party  Party
Бубе - лоша сииииииии, няма да крадеш идеи  Naughty  Crazy  Mr. Green Каквото ти на душа, такова  Hug Няма да има пове4е сърдити  hahaha  Joy
ра_ив - бравооо  Laughing И ние спахме доста от събраните впе4етления после, но опраделено си е полезно то4но преди градина го правя и аз, пък и да не ги рита и скубе само децата, 4е малко са ни ме4ешки радостите в момента  hahaha
Дани - тук има едни такива съвсем елементарни такива за къпане на глава то4но като козирка на шапка  Peace
Ганушка - аз също поливам душманската, но той си знае, 4е 2-3 пъти и спирам 4ак кузирки не съм кушувала, ама пък и нямаме шампоан който да люти, може би заради това.  PeaceАко искаш можеш да си измайсториш една диадема за коса пластмасова на Дари и към нея да прекрепиш една кузирка от стара и малка ве4е шап4ица или де да знам и аз, но може да се измисли де. Сега ще го изнамеря да го видиш:
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … _-1__80406_10001_
Айде паля джапанките, 4е ицидентно решихме да съберем малко приятели и роднини и да се по4ерпим за изминалия ми рожден ден  Joy  Party

# 499
Моля, моля не искам идеи  Mr. Green
Моя подарък го поръчах веднага щом прочетох кой ми се е паднал /пазя мейла за доказателство  Joy / Простоооо... добре, че любопитството наистина не убива  hahaha

# 500
Здравейте...много пусто в тоя форум  newsm78
Ганушке, тенкю бейби за закуската,така ми се дояде грозденце сега  Mr. Green
И аз искам после да си споделим за подаръците, въпреки че едва ли някой ще каже, че не му харесва, освен ако Аси пак не пусне анкета. Mr. Green Joy
Аааа, няма да слагам такава анкета, 4е 100 % някой ще напише ,4е не харесва подаръка си,макар и на майтап...и ще стане една....

Но предлагам, след като вси4ки си полу4им подаръците, да ги снимаме и да ги покажем....ако сте навити де

Я да ви питам вие как по-точно къпете главите на мъниците, Дария вече не иска да стои легнала и е седнала и така хубаво я оливам с душа Mr. Green, а тя ревтуни.
Каква ти легнала...ние от както се нау4ихме да стоим седнали, не иска да си помисля даже да полегне.Затова и ве4е не се къпем в коритото....къпем се в един по-голям леген, той си стои седнал...и с нетърпение 4ака да стане и да го облея с подвижния душ.Даже от 2-3 дена го изплакваме с душа в душкабината...много му е кеф.
А косата я мием без никакви проблеми.Даже като плакнем му се сти4а понякога пяната през лицета, ама не се сърди....
Ра _ив, браво на Тедо...ние нямаме желание да се храним сами, даже като му дам в ръката бисквита, банан ,кори4ка хляб или каквото и да е за ядене, отхапва си и веднага го хвърля на земята.След това се навежда, взима го, отхапва пак и пак го хвърля....незнам защо така
Биби,за пореден път се изумявам колко са изобретателни децата.....Ах, тази Мери....Опасна е.Другата седмица 4акам да дойде племенницата ми/от Щатите/, която е на 3 1/2 години и е същата лудетина като Мери май....ще видим какво 4удо ще става
Трейси ,ще те 4акам с нетърпение  Hug
Пепеджинс ,интересна игра са си измислили Дани и Павката, важно е да се забавляват децата.Успех с шефа, дано се разберете...ако не май***а му  и тва е...ще си намериш нещо по-добро.Аз така моя шеф много  иска да се върна, ама не ми казва намен, а агитира мъжа ми , а преди това и майка ми...да ме накарат да се върна..... ама не е познал.Хи4 няма да се връщам

Сосми от 10-15лв решихме да са подаръците  Peace
Хм...не беше ли 15-20? Нищо няма значение. Сосми аз не успях да се вместя, но като харесам нещо и това е - така, че не мисля, че диапазона е толкова важен  Peace а да е от сърце  Hug
И аз мисля ,4е не е толко важно колко пари ще е подаръка.Аз също немога да се вместя в тази сума, ама все пак тук на морето е по-скъпо, особено лятото, така 4е....всеки сам си преценява за каква сума може да купи.Дали ще е 10-12-15 или 20 лв.... важен е жеста и споменът.

Айде паля джапанките, 4е ицидентно решихме да съберем малко приятели и роднини и да се по4ерпим за изминалия ми рожден ден  Joy  Party

Joy Joy Joy Лудетина...как така ги решаваш....Все едно за мен говориш  hahaha

# 501
забравих какво щях да пиша... ooooh!

# 502
  • В друго измерение
Гутен морген и от нас!  bowuu Днес по-раничко станахме...мисля днешният ден да е по-кротък, че го дават май да вали, аз съм на фризьор по някое време и май ще си седим в двора, освен ако мъжа ми не измисли нещо!

Ра_ив
- да и при нас е страхотно желание да се храни сама, аз и преди бях споменавала. Направо не ми се иска да правя снимки на това, което е след това.  ooooh! Но аз и разрешавам да го прави, според мен така се учат.

Трейс, Пепе- тенкс гърлс, не се спирам, но ефекта в/у кг не е такъв, какъвто искам. Но каквото - такова, когато - тогава. Все някога ще влезна във форма, дано е преди второто, че мъжа ми нещо ме натиска за второ бебе, а аз се дърпам страшно.  Laughing

Лиде - хахаха, това за джапанките ме разби!  Grinning Hug

Косата, като Поли, поливам безжалостно, да, сърди се, реве, но това е положението.

Ох, отивам да си храня детето и да върша задачки. Доскоро!   bouquet

# 503
  • Ах, морето
Амбишъс, искам да видя твоя снимка. Какво толкоз не си харесваш на телослужението.  Grinning Сигурно имаш 2-3 кг. излишни.

# 504
Здравейте, мамчета!

ето как ядем ние: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000270168782&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=137982052887466
Днес не ми е ден, затова толкова от мен.
Лека на всички!

# 505
Аси, благодаря миличка Hug

Дани, децата са един зад друг в седнало положение.

Рени, не се отваря

Амбишънс, точно така, когато тогава, а за относно второто дете трябва да го искате и двамата и направено с обич, естествено.

Къпя ги и двамата във ваната, голямо цапотене и плуване настава, играчки и смях.
Главата я мием надолу обърнат или да гледа нагоре, но не винаги успявам така като Бубичка.

Днес бяхме на зоо, направо се размазаха, храниха животните, играха по площадките и имаше фемили фан, та и там изненади, скачане с чували, пъзели, рисунки, подаръци и шоколадчета от милка, защото съоръженията с игрите са техни.
Татко им си дойде и макар и много изморен, милия, работил, пътувал, води Павел, игра си с Дани, къпахме ги и сега ще се гушкаме.
И при тях съкращения, шефър им сега взел един малко труден непосилен обект, но не се предава, но доста от хората му или напускат или ги пуска неплатена, та ще видим, работа до септември. Каквото такова, поне единият трябва да работи, ноу уей.
Лека нощ и слаки сънища от нас

# 506
Eee ама голяма пустота тук....Мина еуфорията от тегленето...и няма никой тук
Рени Вм ,гледах ви клип4етата...Страхотно се забавляват и двамата, а за яденето на Венци, браво....Аз ако оставя Ради близо до маса с покривка , 4иния и т.н. .....веднага е раз4истил вси4ко... Mr. Green
Пепеджинс пусни и ти едно клип4е, да ги видим двамата как се забавляват.
Ambitious айде давай и ти снимка, да те видим колко пък имаш да сваляш още  Party
забравих какво щях да пиша... ooooh!
Еее хубава работа...айде сещай се и драсни някой ред

Аз да ви кажа , бяхме на рожден ден на шефа днес.Ради се държа доста добре, беше пълно с деца, вси4ките по-големи от него...
Абе горе долу мина добре.Тръгнахме си към 10 и нещо от там, и Ради заспа в колата, ама аз реших ,4е трябва да го съблека и да му сменя памперса, за да не спи с дънки и риза , и познайте....той се събуди, разсъни се и по4на една игра.С 300 зора заспа преди 5 минути...А дано поне да спи добре тая нощ и утре да поспи до по-късни4ко
Айде лека нощ....

# 507
  • София
reni_vm, благодаря много за клипчетата!!! Успя да ме развеселиш супер яко!!! Големи слънчица си имаш предполагам знаеш. А малката е просто един разкошен бонбон  Heart Eyes Как обра всичкото сиренце и другото баткото като хвърля и тя мижи милата  Grinning

# 508
И ние сме в албум4ето  Party

# 509
Брей какво затишие! Добро утро на всички!

Само ще кажа, че имахме кошмарна нощ (за някой може да се стори рай, но явно съм отвикнала да става нощем). Има ли още някой като мен, който не може да спи с бебето заедно в леглото? Тоя малкия така се върти и шава, че нямам шанс да се наспя  Naughty

Малко мерки и теглилки - 11440(+440гр);79 см(+2см)

Общи условия

Активация на акаунт