Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 432
  • 628
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро и от мен.Чак сега виждам колко е часа  Shocked Леле как не му се спи до късно на това диване  ooooh!

Как сладичко си папка трохички сиренце Венцислава  Hug .Моя хич не обича сирене  Confused

Алегория и аз съм така.Алекс заспива и като почне да се върти чак по средата на кревата стига и аз се чудя къде да легна  ooooh! в креватчето веднага се събужда ако го сложа.

Днес пак опитах да му предложа закуска кус кус с бебешки кашкавал (свеки беше пратила от Италия),но не му хареса.Иска си мляко и това е.
Сега прави мизерии.Бърка в цветята на баща си.Аз като викна "Алекс" и той хвърля всичко и почва да лази  Joy hahaha

# 511
  • На плажа
Момичета,къде сте всички днес?
Аз нямам какво ново да напиша.Днес сме на детски РД. и до предималко правих картичка.Сега ще я снимам и ще ви я покажа.
Рени гледах клипчетата,страхотни са ти дечицата Peace

Ето и картичката

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 16:02 от Дaни

# 512
Дани стрехотна картичка

# 513
Дани - много е хубава   bouquet

Славен4е - ако не си 4етеш скайпа и тук да пиша дай ми моля те адреса си, за да изпратя подаръка Снощи го предадох, но и без друго не беше с ентусиазъм, така 4е да кова желязото докато е горещо  Mr. Green

# 514
Здравейте, мамчета!

Ох, не мога да не се похваля. Купих си бански  newsm44 За първи път си купувам перфектен за мен бански. Ама той ми лепна катооо ..... Мъж ми като ме видя и все едно за първи път ме виждаше  newsm53 Скъпичко доста, ама той плати още докато аз бях в пробната. А аз направо не вярвам, че на света има бански, който да ми става - и на форма, и на размер. И мога да се наведа, без да ми изпадат. Толкова доволна отдавна не съм била .....

Благодаря за комлиментите за децата. Бонбони са те и двамата. Най-хубавото е, че много се обичат.

И аз не мога да спя с Венцислава. Докато беше малка ме беше страх да не я натисна или удуша, сега пък ме е страх да не падне от леглото. И с баткото не мога да спя, нещо не ми е удобно. Само мъж ми като ме гушне и си пасваме като части на конструктор ...... отнесох се

# 515
  • Бургас
Рени, страхотни сравнения използваш  Mr. Green на каква марка е банския , сподели щом е толкова удобен  Peace Да си го носиш със здраве  Hug

Алегория, Теди е голямо момче беееее, Деската едвам вързва 8 килограма  Wink

Дани, много хубава картичка, явно ти се отдава. Знаеш ли, че може да си изкарваш и парички с този си талант. В цветарския под нас гледах веднъж една майка с количка беше донесла десетина картички, ръчно изработени и продавачката и ги взе да ги продава. Помислих си, че това е много добът начин да се изкарват допълнителни парички по време на майчинство  Peace

Днес ходихме отново на плаж , имаме напредък, Деси се пускаше по-спокойно на пясъка и даже тръгна към вдата  baby_neutral 

Да ви споделя за кухнята , че Деси много я хареса и си Яде абсолютно всичко, а на мен чак ми липсва през уикенда  Laughing

# 516
  • Кърджали
Ние си бяхме за малко на село и преди малко се прибрахме. Така че сега ще наваксам набързо с четенето.
Кати се забавлява, радваше се на котките по двора, мисля си че ако постоим там малко повече заради пуситя и мерак да докопа котка ще проходи Mr. Green
За подаръцит...Радвам се наистина на еуфорията тук.Аз съм намислила подаръка, дано Глупи и  Марти останат доволни. В допълнение и една малка изненада съм им измислила, ама не казвам, че ще прочете и отиде изненадата  Laughing
Аз със Кати да спя в едно легло...ъпсурд. Да оставим настрана, че е шило и спалня два на два ще и е тясна, ами ако я взема да легне случайно до нас, тя забравя че трябва да спи.Започва едно бърникане по устата, по носа, дърпане на косата ми после се пренасомва да тормози по същия начмин и баща си.Просто не е свикнала и тя да спи с нас и го обръща на игра.Един - два пъти като се будеше по сто пъти на нощ съм ия взимала до нас, уж да ми е под ръка и да я успокояваме набързо, ама след половинчасов бърникащ тормоз просто си я връщам в кошарата. Така е по - вероятно да се наспим, дори и да се налага да ставам по сто пъти... Пък и аз съм си лепка, и не мога да спя без да съм се гушнала.
Отивам да приготвя нещо за хапване на Кати...

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 22:41 от Aлекcандрa

# 517
Ох, че глупост бях написала!

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 21:24 от alegoria

# 518
  • На плажа
Е стига деее,защо сега така ни дразниш.Казвай бързо що за глупост сътвори  Mr. Green

# 519
Абе нищо особенно просто писах на сватята. Обърках се, че подаръка и е за Глупи, не за Гануша, но то аз трябва да купя на Марти на Глупи  Crazy, а Глупи е на сватята  Crazy
Омотана работа!
КАжете нещо бре хора, никой нищо днес  Rolling Eyes

# 520
  • Кърджали
Значи аз съм виновна за объркването ти. Сорри, ама ме напече слънцето на село и ми се е размътил мозъка...  Blush

# 521
Не, не си ти! Ти много правилно си си го написала, ама аз не съм добре  Crazy

# 522
  • Кърджали
Много обърквания, много нещо, ама вярно си ем поправила, че трябва да подарявам на Глупи.
И да ви покажа Кати от изкарването си на село. Как се радва като види котка

# 523
  • Бургас
Как е хавата тук? Гледам мача аз и ви хвърлям едно око. Финала е все пак, че се и обзаложихме с пилето,  та тръпна и аз ей тука Crossing Arms
Относно спането с децата - ами досега не ми се е налагало да спим заедно с Деси, та не знам как ли ще се чувствам  Thinking предполагам няма да ми е удобно. Ако съдя по опита ми с баткото. Даже и на него не му харесва да се гъчкаме тримата с баща му на спалнята. Обича да му е широко и се върти като пумпал. Отгоре на всичко и похърква. Не е за мен тази работа  Naughty

Янчето как ли изкарват на морето.....малко е дъждовно тук по черноморието и май плажа ще е по-нарядко. Дано от утре се оправи вече  Peace

Александра, голяма сладурка е малката Кати и много готина усмивка има Simple Smile

# 524
Моми4ета, качвайте снимки в албума....после да няма ,ама аз незнаех, аз не разбрах  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт