Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 416
  • 628
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Уффф Аси, добре, че напомняш , че аз все си викам има време , все чакам последния момент  #Crazy

# 526
Е сега гледах снимките - жестоки са - какви са ни красиви бебетата - пупу да не им е уроки.
Ей девойки, ако видите Desi_Stz да и кажете, че я издирвам. Писах и на лични преди няколко дни и не отговаря.
Хаха до сега мен ме издирваха сега аз издирвам.

# 527
Привет мацки  Simple Smile

Вече си имаме християнче  Grinning, вчера кръстихме Али-да ви кажа голям рев падна, отначало всичко беше добре,беше й интересно, оглеждаше се, но после какво се стресна и като ревна огласи цялата църква, кръсницата и тя милата се шашна не може да я успокой и така аз я взех и до края на церемонията се беше вкопчила в мен да не ме изпусне някъде и не мръдна, залепена като ваденка  Laughing.Добре че половината и по важната част мина без да плаче. После отидохме в ресторанта, Али си поспа в количката и като се събуди почнаха да я подмятат от ръце на ръце и да се радва на подаръците Grinning.Времето беше добре,хладно, но все пак не валеше.Качвам няколко снимки а пък като събера всички снимки ще ги кача във ФБ който иска да гледа Wink

Не съм забравила и за снимките в албумчето-дано утре имам време да метна и аз някоя снимка там.

Янче видях че ще си тук след моренцето, ще има да се разхождамеее,тъкмо ще кажеш как сте изкарали и как е хотелчето, че ние ще сме наред тогава Grinning

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 23:29 от Jijin

# 528
  • Бургас
Auuuu jijin, честито ти християнче, да сте живи и здрави всички Simple Smile роклята ти е много готина, наистина е "твоята рокля", както сама каза  Peace

# 529
Мерси Танче наистина голямо търсене на рокля беше Laughing

# 530
 Здравейте по късни доби и от мен. Grinning  Тук настана тропическа жега  #Crazy невероятно просто ... ужасно е. Наистина е станало тихо в темата, но така е, нали някои от най–активните ни членки заминаха, дано си прекарват добре.  Flutter

Жижин, да ти е жива и здрава малката християнка! Нека се множим!   bouquet Много хубаво, че са ти я оставили да я държиш. В Гърция не дават и много се измъчих  Tired

Алегория, какво голямо момче си имаш ти само! В началото ми се стори много, но като видях колко се е родил.. просто е идеален. ( ама как го роди това бебе?)  Laughing  Hug За съвместния сън, не ме питай колко се измъчихме напоследък всички. Аз съм от неспящите ( по принцип) но сега и жегата ѝ с еотразява зле на Еванджи и сигурно спяща между нас ѝ е още по–топло, та беше едно будене  #Crazy така ме направи. А редовното ѝ е да спи напречно, нещо не ѝ допада посоката на леглото май. ( ще ѝ дам аз един фенг шуй)  Mr. Green И вчера окончателно я преместихме в нейно легло, че и ново ѝ купихме.. Засега напредък има, събуди се само 2 пъти и съм доволна. Че иначе буди и баща си, после и той крив... май всички сме, абе семейство Криви ставаме  Mr. Green

Дани, много хубава картичка , браво че ти се занимава! Ти рисуваш ли?  Hug

Магаренце и ние сме така около 8 кг и половина ( нали сама си я тегля тук), звучи малко, но на вид е добре. Абе нали са мацки ,трябва да са фини  Grinning

Лиде, много хитро това за предпазването при къпане, но тук не съм виждала. Сетих се, че може и да се измисли нещо подобно с подръчни материали  Laughing. И аз я къпя под душа, кефи се, но редовно си пийва като изплаквам косата и честно казано малко ме е страх, не за очите а да не се задави. Тя още от шишето си се дави, а кво остава за душа   Rolling Eyes

Аз да ви питам, давате ли вече прясно мляко не в чист вид, а в супа, десерт или друго? Тук виждам го слагат навсякъде и то от доста по крехка възраст се предлага. 
И не на последно място, Честит нов, страхотен банкси на Рени! Наистина е важно и много хубаво като ти прилепне  Grinning. Аз клипче не видях, но си ги представям.. Ако има нещо по–хубаво от едно дете, то това са пове4е деца на куп  Heart Eyes
Ах, приспахте ме.. Целувки и Лека от мен!

# 531
  • Варна
Добро утро малки, големи и още по-големи сладури!

За пореден път се убеждавам, че не е добра идея да ходя с Дария на гости, докато не може да ходи. Другите деца си играят, тичат, а нашата в количката, на паяка, на ръце, а мама кога ще си почине. Crazy

Лиде, как мина партито, пийнахте ли, танци-манци? Grinning cheers Drunk

Дани, много хубава картичка си направила, как ти се занимава незнам. Имаме ли вече подарък, че Дарито всеки ден ме пита какво става с подаръка и? Laughing Hug

Jijin, честито ви християнче!  bouquet

Рене, дай да се сменим, тука едни дъждове, все едно не е юли, какво е това време, то лятото свърши, а още не сме ходили на плаж. Blush За млякото, аз не съм давала под никаква форма, от киселото мляко май ми се обрина и ще изчакам за прясното повече време.

Айде отивам да се къпя и да ходим до мола да видим мама какво ще си купи. Party

# 532
Честито християчнче на Жижин  Hug

Аз след малко ще излизам да търся в какво да опаковам подаръка и да го пратя.Дано Алекс бъде послушен,че сме сами с него  Praynig

Хайде до после.

# 533
Бързо някой да казва кое е това дете, 4е не се сещам....някой си е ка4ил снимката ,ама не си я е надписал

# 534
  • София
Привет! Ние пак минаваме набързо.
Жижин, честито ви християнче! Много е сладка Али с това венче.
Дани, картичката е невероятна. Аз нямам никакви артистични заложни и винаги много ме удивлява и се възхищавам на хората, дето го могат.
Алегория, наистина жалко, че не можеш и ти да откараш още едно море. На мен никога не ми стига, а и щом можеше да си с майката /т.е. детегледачка на разположение/, съвсем не е за изпускане, ама ... Браво на теди за мерките! Лъв и половина! Ние бяхме миналия месец 11 кг, а за този не знам.
За спането заедно и поотделно, дакажа, че Стоян в София си спи само сам в леглото и даже правих опити вечер да го оставям сам - аз си лягам и чета книга и той след известно време си ляга и заспива сам. Сега на село леглото му няма решетка и по тази причина сме долепили леглото до нашето и ако не съм го успала предварително, няма лягане. А нощем е едно въртене, сяда сънен и пада на произволна страна и продължава да спи. След няколко часа пак същото. Аз естествено се събуждам и го завивам и много ми се разбива съня, нищо, че не ставам.
Да питам пък аз как сте с преобуването? Стоян не дава да легне, за да му сменя памперса. Започва се адско мятане и опити да се обърне по корем и да избяга, придружени от писъци и рев. И това е на всяко преобуване. Водя война с него и нищо не помага.

# 535
И аз пак минавам само в телеграфен стил.
Жижин честито християнче!

Цветче ние при преобличане, преобуване буквално се бориме, гониме и т.н. много трудно се обличаме, аз и друг пътсъм споменавала във връзка с това, че изобщо не я мажа с лосиони, защото е абсурд просто да я задържа, едвам успявам със судокрем да я намажа и сложа памперса. За обличането вече се гоним...

За спането - Анди паке внашето легло, но поне не се кърмим, ако знаете в какви пози спи - с крака върху главите ни, рита ни в бъбреците, спи напрчено на нас, постоянно рита одеалото и иска да спи отвита, а вчера в 11ч. вече се предадох на съня и им обърнах гръб и мъжа ми каза, че била заспала с вирнато нагоре дупе като маймунче. Ама трябва някак си да я изселим в нейното креватче, че като дойде другото...

Ганушке наистина излизането с бебе хич не е почивка, постоянно на ръце, в скута, мрън-мрън, ама и като проходят, ако мислиш, че ще се облекчим, тогава пък започва откриването на необятния свят на чекмеджета, шкафове и т.н.

Рени честит бански!

Гледах тук На кафе с Гала - говореха за вредите от ваксините и такива тежки мисли ме налегнаха, аз отдавна чета по въпроса, ама нито дасложиш, нито да не сложиш, монетата винаги има две страни. От една страна фармацефтичните концерни ни заливат с инфо и пропаганда, от друга все пак се прокрадват алтернативни източници на истината за ваксините. Чудя се и тази детска хиперактивност която се наблюдава у много деца напоследък дали не е породена именно от ваксините.

# 536
Захирка - аз съм за доктора след ваксините  Party   Crazy
Ганушка - ей така мина както ти ходиш на гости с Дари - на ръце, на коли4ка, на тати, та накрая го метнах да спи в леглото си, ама само се въртя и си игра, поне не ми висеше на ръцете, 4е това ми е много гадно. И като кажат, 4е е лесно да се ходи на по4ивка в тази възраст на децата, 4е си и по4ивали, еми не им вярвам  newsm78 То бутилки, то буркан4ета, то неможе да ходи и все на ръце, преварени води и каквото се сетиш, айде нема нужда. Аз ще си из4акам да проходи и тогава една от тия каишки-ку4ешките, смешни или не, с такова да не ми се налага да съм превита на 2 и да яде обща храна, без да се преварява и изобщо, не си е работа да се излзиа много с тях в момента  Mr. Green   Crazy
Жижин - 4естито християн4е и от мен   bouquet
Рени - ти закъде си се спретнала с този бански, 4е нещо съ изтървала  newsm78 Много да се фръцкаш с него  Party
Аси - нямам идея на кого е детенцето  Joy
за памперса аз съм запомнила Захирка, 4е първа се оплакваше по-сериозно от тия въртенета и салта, но и ние сме от няколко седмици в отбора. 4ак не ми се иска понякога да по4вам, като знам какво 4удо е  ooooh! Гледам да си измислям по-удобни варианти, но за съжаление май няма такива. Пъхам памперса в момента в който си е надигнал дупето и се опитва да седне, което е не пове4е от 2 сек.  #Crazy и като седне залепям лепенките отстрани, при което има голям смях - сигурно го е гъдел там  ooooh!
Познайте кой пак е сам  Rolling Eyes И понже времето не е особено прекрасно, поне в моемнта ще се опитам малко да се разкрася - кола маска, педикюр и маникюр или ноктопластика още се 4удя  newsm78

# 537
Цветче ние при преобличане, преобуване буквално се бориме, гониме и т.н. много трудно се обличаме, аз и друг пътсъм споменавала във връзка с това, че изобщо не я мажа с лосиони, защото е абсурд просто да я задържа, едвам успявам със судокрем да я намажа и сложа памперса. За обличането вече се гоним...
Все едно описваш нашето обли4ане и преобуване  hahaha hahaha hahaha Голяма борба пада и при нас.Единственото спасение е,като пуснат някоя реклама по ТВ или песен, която оби4а...само тогава стоим горе долу мирни

... ще се опитам малко да се разкрася - кола маска, педикюр и маникюр или ноктопластика още се 4удя  newsm78
Я отско4и и при мен..и аз имам нужда  hahaha hahaha Тъкмо се 4удех за кой ден да си запиша 4ас при козмети4ката,ама естествено вси4ко зависи от мъжа ми

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 11:53 от A_S_Y_77

# 538
За обличането и ние сме така.Такава гоненица пада  #Crazy Но аз му открих цаката.Давам шишето с АМ и го преобличам и сменям памперса. Laughing

Сега се чудя как да го накарм да спре да идва при мен и да ми дърпа блузата да му дам цица  #Crazy #Crazy Ей така както си седя на компа идва и започва да дърпа блузата  и да реве  Laughing а аз да се нервя.

Рени честит бански  Flutter И аз си търся ама тук нещо не откривам  Confused Има време докато се решим да ходим на плаж.Мъжо после ще пита къде се намира офиса на Еконт и пращам подаръка.Ще ти пиша и на скайп,че не знам дали ще ме прочетеш тук  Grinning

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 13:21 от iana_vd

# 539
За обличането и ние сме така.Такава гоненица пада  #Crazy Но аз му открих цаката.Давам шишето с АМ и го преобличам и сменям памперса. Laughing
А ти по колко пъти му даваш АМ?И по-колко пъти го преобуваш?
Аз памперса го сменям малко след като се е наял обикновено...или когато го е напълнил, а АМ пием само ве4ер на последното хранене

Общи условия

Активация на акаунт