Адска жега вън напече, АВГУСТинче първи стъпки прави вече - тема № 19

• 21 412
  • 628
  •   1
Отговори
# 540
За обличането и ние сме така.Такава гоненица пада  #Crazy Но аз му открих цаката.Давам шишето с АМ и го преобличам и сменям памперса. Laughing
А ти по колко пъти му даваш АМ?И по-колко пъти го преобуваш?
Аз памперса го сменям малко след като се е наял обикновено...или когато го е напълнил, а АМ пием само ве4ер на последното хранене

АМ му давам сутрин,следобяд и вечер.Ама памперса го сменям сутрин и вечер след баня.И ако случайно се изака следобяд което се случва рядко.Обикновено тази работа е върши сутрин след като се събуди.

# 541
За обличането и ние сме така.Такава гоненица пада  #Crazy Но аз му открих цаката.Давам шишето с АМ и го преобличам и сменям памперса. Laughing
А ти по колко пъти му даваш АМ?И по-колко пъти го преобуваш?
Аз памперса го сменям малко след като се е наял обикновено...или когато го е напълнил, а АМ пием само ве4ер на последното хранене

АМ му давам сутрин,следобяд и вечер.Ама памперса го сменям сутрин и вечер след баня.И ако случайно се изака следобяд което се случва рядко.Обикновено тази работа е върши сутрин след като се събуди.

Еее ,сериозно ли само 2 памперса на ден  Shocked .Ние в най-добрия слу4ей 4 памперса, а понякога отиват пове4е,ако реши да се изака след като съм го преобула ве4е

# 542
  • Бургас
Янче, видин, направо ме разби с тези два памперса на ден  Shocked  добре де малчо вода пие ли достатъчно? Деската като изпие едно шишенце с вода и искам да ти кажа, че памперса и висва като на "кайряшка мравка"  Mr. Green та и ние на ден сме с 4-5 памперса, но досега никога не се  е подсичала , да чукна на дърво.

Аси, дететнцето от снимката и на мен ми е мн познато, но кое ли беше  newsm78 

# 543
  • София
Привет!

Ние малко до село си ходихме, та се позатрих. Не, че сме спали там де, то ултра-почистване трябва, за да се случи това, а нямам сили. Едва вкъщи оправям да е долу-горе във вид на изглед...

Аси, това не е ли Ния на Калина. Не съм сигурна, ама на нея ми прилича.

И ние сме на 3-4 памперса на ден, а понякога и повече заминават. Пробвах гърнето днес, ама той не го схвана и ревна, че е сложен някъде да седи, където не е отишъл сам...а снощи си го видя и си го бута като количка из стаята, само дето на главата не си го захлупи...
Аз като преобувам давам играчка или кърпичките, абе каквото ми е под ръка, за да се занимава, че иначе е  обръщане, катерене, а повивалника си е върху леглото и може да падне от доста височко. Понякога и се поскарвам и обяснявам, че така не мога да го преобуя, малко като лудите дето сами си говорят.

Рени, кажи за банския. Каква марка е? И дай да видим де...

Яна от Видин, ами и мен така ми дърпа роклята да си ги намери или си проверява дали не са избягали някъде. Сега му никне май някое зъбче пак, че на 5 минути се гушка да суче.

Захира и при нас е така със спането - краката са му я върху мен, я върху тати и ако може напреки на леглото да спи.  ooooh!

Изчезвам да посърша нещо докато спинка диването. Целувки!

# 544
Янче, видин, направо ме разби с тези два памперса на ден  Shocked  добре де малчо вода пие ли достатъчно? Деската като изпие едно шишенце с вода и искам да ти кажа, че памперса и висва като на "кайряшка мравка"  Mr. Green та и ние на ден сме с 4-5 памперса, но досега никога не се  е подсичала , да чукна на дърво.
И ние сме така.Пием доста вода 300-400 мл си ги изпива, и съответно и нашия памперс 4есто е като на "кайряшка мравка"  Joy Joy Joy Joy Joy
Аси, това не е ли Ния на Калина. Не съм сигурна, ама на нея ми прилича.
И аз мисля , 4е е тя....ама не съм на 100 % сигурна и затова реших и вас да попитам, а и Ккалина ако 4ете, да каже 4е е Нийка

# 545
  • Бургас
Ехо,привет  bye
Гледам коментирате актуални неща.При нас смяната на памперси от вчера е подобрена,т.к. свекървата донесе една панаирджийска джаджа,която се върти,свети и свири и Марти се хипнотизира.Чак ми се иска да я имах още преди около 9 месеца  Laughing Иначе е като шило и докато усети голо дупе и започва да се търкаля.
А спането...уф,болна тема...с някой от нас на спалнята,като възрастния се е свил в едното ъгълче,а наш Мартин се въргаля цяла нощ като 5 пари в кесия.Другия от нас спи в другата стая,че да се наспива.А кошарите в къщи (една официална и една походна,която уж е пригодена за игра) и аз не знам защо стоят-само да заемат място и да събират прах  Laughing
Памперсите на ден са около 5-6,тип "мравешки"  Joy На гърне още не съм го слагала,че не мога да се наканя да купя.Не ме питайте защо,нямам обяснение-айде днес,айде утре и така...  Embarassed
Нашия татко си е в отпуска и стискам палци да я изкараме добре,че на предната му отпуска през април уж все се опитвахме да правим неща с цел развлечение за Марти,а той се държа ужасно мрънкащо и ревливо (чак мъжа ми се радваше да отиде на работа  накрая #Crazy ).

# 546
Aси - мисля, 4е не е Ний4ето  Peace Уж се водя физиономистка, ама Калин4ето ще каже най-добре  Mr. Green
Яна_вд - и на мен супер малко ми изглежда това 2 на ден. Сега в топлото дори на 4ас го сменям, защото ще му изпада, а ако не зацепя, 4е е горещо и е пил пове4е води4ка и направо по4ва да излзиа навън и съответно сменям напикани дрехи  ooooh! Тук на консултациите от раждането питат дали е мокър добре памперса при смяна. Теб питали ли са те  newsm78 Ние сме на около 200-300-400мл. вода на ден - пропихме я най-накрая и по 2 млека, което си е доста те4ност, а и твоите са все пак 3, знам ли Whistling
Шайн - къде се губиш  newsm78 Дебна те тук да се вклю4иш и да те попитам за моето звер4е. Откакто има зъбаци любимо му е да скърца с тях (не е от глисти) по-скоро е игра, но мен ме ужасява и звъка и като цяло идеята да го прави. Дали има нещо опасно за зъбаците и дали мога д аго оту4а по някакъв на4ин  newsm78 За сега пъхам биба, за да забрави за малко, но той си я вади и продължава усилено. Казвам му, 4е не може така, не е хубаво, ама ми се хили и продължава  ooooh!
Някоя друга мама има ли такова 4ове4е вкъщи  newsm78
Аси - идвай мила, аз досега рових сайтовете да си поръ4ам някоя дрешка, 4е май имам доста големи особено потници, а сега с тия разпродажби са направо без пари, та доникъде не съм де, ама по4вам, 4е мен 4ака  Tired
фликс - и моя с голям кеф замина тази сутрин  hahaha  Joy

# 547

Не не не..... Ти идвай.Аз немога, нямам време.За това ти казвам ти като си сама и свободна, да идваш да ме оправиш  hahaha hahaha hahaha

# 548
Ние пак си имаме баба на гости та малко съм позачезнала..
Ама ида да се похваля, че днес пристигна подаръка за Янчето и мнооого ми хареса! Поръчах и за Преслава  Blush

За спането.. спим всички в едно легло от месец насам и нямаме никакъв проблем. Всеки спи върху другия, настрани, накриво, направо  Crazy Лудница, ама е многооо сладичко!

За обличането - пу, пу нямаме проблем. Като новородена беше ад, пищеше щом й хвана ръцете. Сега вече сяда, чака да мушнем блуза/боди през главата и после сама си муши ръцете в ръкавите. Явно си заслужаваще дрането като бебе Joy

Янче-вд, аз защо си мислех, че кърмиш  Embarassed
Снимки ще кача след 2 дни на рождения ден, да е точно на 1 ден и 1 годинка Wink

# 549
  • Бургас
Лиде, и Марти скърцаше така по едно време,но мина от само себе си. Уффф,потрепервам само като си помисля...

А за мъжа - в събота го гледа повече той,защото вечерта бяхме на РД и оправях и себе си,освен къщата.Та следобяда вече малчо мрънкоти из къщи,защото иска нон-стоп да върви,а проходилката грам не я признава и трябва в случая татко му да го държи,освен това иска вече и навън и се чува само МРЪЪЪЪЪЪН. И мъжа ми вика :"Не може всеки ден да е така!".  #Crazy

Един въпрос: Препоръчайте ми сайт да направя албум на Марти в интернет.Имахме в бебеалбум.бг ,но преди 2 месеца го хакнаха   и още не са го оправили,явно нямат и намерение  #Cussing out  #2gunfire Снимка.бг не ми харесва нещо  newsm78

# 550
  • На плажа
И ние изкарваме с 2-3 памперса на ден,ама той си ходи активно на гърнето  Peace
Захира,евала че не се кърмите вечер Peace Как успя да се пребориш?
Ганушке,още го измислям,ама ти не каза какъв цвят да е колата Mr. Green
Похвали се дее,какво си купи от Мола  Mr. Green В кой МОЛ всъщност ходиш newsm78

Чудя се и тази детска хиперактивност която се наблюдава у много деца напоследък дали не е породена именно от ваксините.
9Или от многото Е-та в храната.Вярно,че кърмачетата,не са много засетнати,макар,че тя майката като ги яде,съответно те преминават в кърмата.
Това също го даваха в На кафе  Peace
Лиде и аз се ровя из англииските сайтове ,търся на децата маратонки Peace
Днес времето е супер,ходихме на плаж,къпахме се...въобще изкарахме си супер Laughing
Благодаря ви за похвалите,за картичката.Много обичам да се занимавам с такъв род дейности,само,че сега времето не ми стига Sad
фикс те мъжете си мислят,че е много лесно да се гледа бебе...ама,ако им се наложи да го занимават малко по-дълго и издивяват Crossing ArmsМоя поне  #Cussing out
Бубе
 прати на ЛС. да видим,какво си поръчала Mr. Green или поне покажи от къде пазаруваш Peace

# 551
  • Бургас
фикс те мъжете си мислят,че е много лесно да се гледа бебе...ама,ако им се наложи да го занимават малко по-дълго и издивяват Crossing ArmsМоя поне  #Cussing out

Аз от моя изобщо не мога да се оплача,даже понякога ми е съвестно съвсееееем мъничко,че още като се върне от работа и му се налага да му връча малчо,за да свърша аз нещо.Но все пак като не е през целия ден при нас и не знае и не може да си представи какво ми се случва,та така поне като ме гледа каталясала вечер ще знае защо.

# 552
Ние сме си още в Австрия, уж щяхме да тръгнем в събота, но не успях да си свърша навреме една zадачка на работа и останахме. Сега съм във фирмата и чакам мъжа да дойде с децата да ме прибере, ще покажа и Соня на колегите, че някои още  не са я виждали.

Утре сутринта най късно тръгваме zа БГ, може и още днес, ако успея да събера багажа и да поиzчистя у нас. Пожелайте ми лек път  Simple Smile!

Има ли мами от Младост 1, 2 ,3, ние ще сме там до неделя, ако някой му се среща да свирка  Simple Smile. Или около Орлов мост, и там парка е много хубаво zа раzхождане  Simple Smile.

# 553
  • Варна
Пожелайте ми лек път  Simple Smile!

Лек път, Поли!  Grinning

Фликс, браво на твоя мъж, че се включва активно, моя като се върне от работа и ми казва че искал да си почине и познай пак кой гледа детето. Laughing

Дани, купих си много сладка дънкова чанта за 9лв. от Зара Shocked, намалена от 49лв. #Crazy Joy Те сега откриха нов 3-ти мол и там ходих да го видя.

Аси, мисля че това е Силвия на Джули.

Дарито днес се изправи сама smile3521 smile3501 smile3533, то май не е много за хвалене, че те повечето деца са вече пред прохождане, но аз си се радвам. Mr. Green

Г-ца Кобрети, виждам че си тук, казвай какъв е подаръкът от Бърби, че съм мноого любопитна. Blush

# 554
О, свате съвсем се омотах! Явно първия проблясък е бил правилен. Joy Joy

Лиде - бях писала скоро, че Теди много гадно скърца със зъби. Не се притеснявай! Четох по въпроса и пише, че им било интересно, но ще омръзне. Както всяко нещо  Joy. Така, че го остави да си скърца - скоро сам ще се откаже  Peace

Ох, какво щях да пиша бе.....

Общи условия

Активация на акаунт