, вчера кръстихме Али-да ви кажа голям рев падна, отначало всичко беше добре,беше й интересно, оглеждаше се, но после какво се стресна и като ревна огласи цялата църква, кръсницата и тя милата се шашна не може да я успокой и така аз я взех и до края на церемонията се беше вкопчила в мен да не ме изпусне някъде и не мръдна, залепена като ваденка
.Времето беше добре,хладно, но все пак не валеше.Качвам няколко снимки а пък като събера всички снимки ще ги кача във ФБ който иска да гледа 

Тук настана тропическа жега
невероятно просто ... ужасно е. Наистина е станало тихо в темата, но така е, нали някои от най–активните ни членки заминаха, дано си прекарват добре. 
Много хубаво, че са ти я оставили да я държиш. В Гърция не дават и много се измъчих
За съвместния сън, не ме питай колко се измъчихме напоследък всички. Аз съм от неспящите ( по принцип) но сега и жегата ѝ с еотразява зле на Еванджи и сигурно спяща между нас ѝ е още по–топло, та беше едно будене
така ме направи. А редовното ѝ е да спи напречно, нещо не ѝ допада посоката на леглото май. ( ще ѝ дам аз един фенг шуй) 

. Аз клипче не видях, но си ги представям.. Ако има нещо по–хубаво от едно дете, то това са пове4е деца на куп 

За млякото, аз не съм давала под никаква форма, от киселото мляко май ми се обрина и ще изчакам за прясното повече време.

То бутилки, то буркан4ета, то неможе да ходи и все на ръце, преварени води и каквото се сетиш, айде нема нужда. Аз ще си из4акам да проходи и тогава една от тия каишки-ку4ешките, смешни или не, с такова да не ми се налага да съм превита на 2 и да яде обща храна, без да се преварява и изобщо, не си е работа да се излзиа много с тях в момента 
Много да се фръцкаш с него 
Гледам да си измислям по-удобни варианти, но за съжаление май няма такива. Пъхам памперса в момента в който си е надигнал дупето и се опитва да седне, което е не пове4е от 2 сек.
и като седне залепям лепенките отстрани, при което има голям смях - сигурно го е гъдел там 

Голяма борба пада и при нас.Единственото спасение е,като пуснат някоя реклама по ТВ или песен, която оби4а...само тогава стоим горе долу мирни
Тъкмо се 4удех за кой ден да си запиша 4ас при козмети4ката,ама естествено вси4ко зависи от мъжа ми
Но аз му открих цаката.Давам шишето с АМ и го преобличам и сменям памперса.
Ей така както си седя на компа идва и започва да дърпа блузата и да реве
И аз си търся ама тук нещо не откривам
Но аз му открих цаката.Давам шишето с АМ и го преобличам и сменям памперса. Препоръчани теми