СЕПТЕМВРИ - тема 27

• 24 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
има Дактакорт, да не би да е това-кортикостероиди обаче....

# 46
  • София
Хайде и аз да се разпиша миналата темичка я пропуснах, ама така съм се побъркала каките и тази седмица са на училище, търся и за нас някое местенце да отидем за 10 дни на море но повечето оферти са за 2 възрастни и до 2 деца е от няколко дни търся и никъде не видях 2 въздрастни и 3 деца  Laughing не губя кураж за сега съм се спряла на апартамент в Дюни във вилите ама нещо ми се виждат скъпи до поне ще имаме две отделни помещения за спане и олинклузив за мен това е важно да не мисля поне големите какво да ядат а на Дими ще метна една торба пюрета в колата и готово.

Бебешондел много сте готини  bouquet

# 47
  • sofia
Nadina, точно това е, благодаря, много! Верно е кортикостероид...Какви са ми другите възможности? Организмът може ли сам да се пребори?

# 48
Кришка, ако е гъбясал няма да се пребори сам. Заведи  си го на кожен  Peace

Ми Криската къде забегна?

Поразходихме се, то толкова тежко и задушно, че кой знае какво пак ще се изсипе.

Преди писах за пюретата в ДМ - днес пак купих, плодовите са на 1,99-250гр и много вкусни.

Гаци, голяма комбинация си изпраскала за попара - сухар,банан и масло в куп и аз не бих хапнала  Wink

Оо,днес захраних Свил със сирене, омаа хубаво количество попарка, за сега без масло.

# 49
Тук съм, тук съм! Нали се отчетох вчера  Mr. Green

Бяхме малко навън. Катето има нова игра - бутане на количка и мисля, че доста се измори от нея  Mr. Green Ходих до едно магазинче да гледам за сандалки за нея, но нищо не намерих. Кажете къде в София има хубави сандалки, подходящи като за прохождане?

Днес ми е едно свито сърчицето, че ще ходим да й слагат ваксината  Praynig Дано няма проблеми този път. Нали уж е по-голяма вече  Tired Стискайте палци  Praynig

# 50
Явно съм много зле,щото съм те пропуснала  Blush

Свилен ревна-приспах го,оставих го, тръгнах да излизам от стаята,паркета скръцна,събуди се,реев и така 4 пъти.Лекинко се поизнервих  Crazy

Оф,на мен пак ми дойде и така 3-ти път за 1 месец, за по 1 ден  ooooh!кви бяха тия хормони,кво е туй чудо Thinking

# 51
Няма да ваксинираме днес, че педиатъра го е страх и иска сутрин да е, за да има дежурни лекари повече. Още повече се спекох Crazy

# 52
ЕЕее, ма той пък бива ли така да каже, то че си притеснена ясно, ма тъй пък съвсем.........Не можеш ли нещо противоалергично да и даваш, знам ли и аз  newsm78

# 53
Хей,момичета,привет и от мен в новата темичка.Нещо не мога да се организирам да пиша,ма няма и кво.Горе долу сме добре май като много други мрънкащи неспящи ама Sick
За отчет този месец сме качили 300гр.8300кг. 76см.Епак сме си хилявки,ма здрави да са,че тези дни ми беше едно криво щот каката и таткото бяха с некакво разтройство,та само се моля малкия да го опазим. baby_neutral
Чета за моренце говорите,на нас също ни е доста далеч ма сме го планували към20 юли за Каварна.Няко май ще идват към Сандански, ако някой отскочи и до Петрич да се обажда Laughing

# 54
  • София
Свилен ревна-приспах го,оставих го, тръгнах да излизам от стаята,паркета скръцна,събуди се,реев и така 4 пъти.Лекинко се поизнервих  Crazy
Това най-редовно ми се случва и направо откачам Tired

Криска, дано утре да мине добре ваксинацията, та да се окажат напразни тревогите ти Hug

# 55
Kриска, нали имаше някакви хомеопатични за преди ваксина - що не се обадиш да питаш?

# 56
Привет! Да взема и аз да се разпиша.
При нас нищо ново. Утре сме на консулт. и ми се искаше да се помотам цял ден из Варна, но с това калпаво време май ще ми се опропастят плановете.
Криска наистина тоя доктор не предлага ли нещо превантивно  newsm78.

# 57
Пууу, изрових света да търся една джаджа, Емирче чудото се казва nibbler, но пусто само в американските сайтове го има, плюс един европейски Амазон, но там само резервната част. Така сега ще ви го покажа, някой да се навива да пусне поръчка с --емнайсе бройки Thinking

Включително, предложих и на един известен сайт да се заредят с тези джаджи, познайте дали са ми отговорили  Crossing Arms

# 58
То аз давам и противоалергично (Зиртек) и хомеопатично ще дам Туя, само че не мога да се свържа с хомеопатичната докторка да ми каже каква потенция трябва да е Туята  newsm78

# 59
Здравейте и от нас!

И моят малка госпожица от вчера ми прави номера преди да заспи - не иска да легне, като я сложа в креватчето веднага сяда и после се изправя. Като я натисна пак да легне се ядосва и започва да се бие  Laughing Та малко трудно ми е приспиването вчера и днес, но ще измисля някой вариант. Забелязвам я, че е много доволна че може вече сама да сяда и да става, та затова май е цялата работа. Преди сън ще гледам хубаво да се измори от обикаляне и игри, та бързо да заспива  Thinking
Бебешондел, много сте сладки на снимките  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт