СЕПТЕМВРИ - тема 27

• 24 269
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро мацки!

Като казахте хлебарки - Соник дай пак телефона на онази фирма, че една друга приятелка иска да пръска...
Живот и здраве и ние ще ходим на море...Е няма да го пльосвам на плажа  от сутрин до вечер....но определено мисля да го попека в подходящо време и да го топна в морето... Grinning
Вали...днеска ще е хладно...и ще си седим в къщи...
maya_4ekelova некви съмнения ли имаш? Sunglasses

# 646
  • София
0889 648 135 е телефонът.

Май вчера сме простудили Никола с климатиците вкъщи Rolling Eyes Подсмърча ми от сутринта и киха, направо ще се гръмна ooooh!

Навън какъв сбръч е, а ние сме се спретнали да ходим на вилата. Дано поне не ни вали.

# 647
Днес се диша. А Боряна е нещо много крива, добре поне че  заспа. Такъв рев му удари, че чак хлипаше  Crazy Дали са зъби, нещо друго ли е не знам, ама...
ЕмиР тази лампа само ще лежи и ще я гледа ли? Хареса ми, ама се съмнявам се моята щуротия да седи кротко зяпнала тавана
Атракция колко ще ти дойде столчето с доставката?

# 648
Изпращях тотална в тая жега.........
За морето, мдаааа водим си го Боби на море, има поне 3-4 бани, е от по половин час, ама като за неговата кривотия толкова...........

# 649
  • София
mam_ma лампата я взимам за подарък на малко бебе/ще ходя на погача/. Иначе мисля, че за нашите вече няма да е толкова интерсна...Сложих батерии, свети приятно/може да се използва и като нощна лампа/, мелодийте са от Мечо Пух, на тавана се въртят картинки....за малък бебешок мисля, че ще му задържа вниманието или поне ще успява да се унася сам и да заспива. Ангел също прояви интерес, но предполагам, че ще е много краткотраен и затова не мисля да купувам за него...
Соник стига бе...аз ги гледам на климатици...но ги нагласявам на 24 градуса и да духат нагоре...бате се улива понякога, но аз бързо коригирам  Sunglasses То и голямата разлика в Т отвътре и навън не е добра...
Чудя се дали да взимам Кати на погачата или и двамата да ги оставя на бате Mr. Green

# 650
   В темата пусто, но и навън е същото ми прави впечатление.. newsm78
 Вчера се качихме за малко на вилата и ни изядоха комарите. За морето – Ади имаше чудната способност да заспива по пътя до плажа и се събуждаше баш по най-силното слънце, Та го държах не повече от 15-20 мин. около и във водата и това му беше за цял ден плажа  Mr. Green
  ЕмиР, къде направихте резервация?
 Пък един наш приятел от изгаряне на морето така му отекли краката, че лежа няколко дни в Пирогов  ooooh!

# 651
Върнахме се от плаж, бебето спа в колата и сега на мен ми се спи, а на него - не Sad.
Хич и никакви съмнения нямам, просто се учудих, че не ми се спи, защото аз съм все недоспала.
И аз включвам климатик като стане нетърпимо. Ето сега например готвя и то става направо като в пещ.

# 652
здравейте,момичета!
Поздрави и от нас от Каварна.Изкарахме си много хубаво ,но свърши,днес си тръгваме и като се сетя колко път ни чака #2gunfire
Детето се държа много добре.Като се приберем живот и здраве ще кача снимки. Hug

# 653
Мони има подобна лампа, подариха му я когато беше на 6 мес.....тогава никакво внимание не й обръщаше, периодично му я пусках.Бих казала че му стана интересна преди около две години, все още си я пуска нощем, когато се сети за нея.

Аз съм пробвала като ми дойде на море и се наливам яко с вит.С и много бързо ми спира. Но за сметка на това на следващия цикъл - леле-мале.
Благодаря за споделеното за вит. С......малко повече инфо може ли- какво разбирате под наливане ? По колко таблетки на ден ...сори за тъпите въпроси  Embarassed.

# 654
  • София
Аз съм пробвала като ми дойде на море и се наливам яко с вит.С и много бързо ми спира. Но за сметка на това на следващия цикъл - леле-мале.
Благодаря за споделеното за вит. С......малко повече инфо може ли- какво разбирате под наливане ? По колко таблетки на ден ...сори за тъпите въпроси  Embarassed.
Това инфо и на мен ще ми е полезно, щото като гледам се падна точно преди да заминем да ми дойде Tired

Ходихме до вилата в крайна сметка и си изкарахме добре. Никола спа 2 часа на двора и сега е един свеж и бодър, а на мен сърцето ми заспива.

# 655
 Под наливане разбирам по 3-4 ампули ( от големите ) на ден  Mr. Green

# 656
В крайна сметка си поспах с детето, добре му се отрази плажа, днес спа три пъти #Crazy newsm44. Ще взема по-често да го водя. Сега естествено ми се натрупа доста работа, но вече хич не ми пука Whistling.
За спиране или забавяне на цикъла нищо не мога да кажа, на повечето си важни събития в живота съм била така. То какво да се прави, лошото е, че не може да влизаш във водата. Но то сега със бебето и без това на по-дълбоко от коленете не влизам Laughing.

# 657
Под наливане разбирам по 3-4 ампули ( от големите ) на ден  Mr. Green
Оооо, мерси- важно инфо...аз щях да се мъча с онези питю- питю таблетки  Laughing.
Ще пробвам, пък дано се получат нещата - омръзна ми  последните няколко години когато сме на море аз да гледам морето я от бунгалото, я от плажа...

Но то сега със бебето и без това на по-дълбоко от коленете не влизам Laughing.
Ааааа, не така  Naughty- това бебе си има и баща.
Пък работата...тя няма да избяга  Wink, теб чака.....отпочинала ще я свършиш по бързо, нали,почивай когато можеш.

# 658
след толкова много отговори на въпроса ми се замислям повече да я водим никол с нас.за влизането във водата няма да ми е проблем защото ще водим и свекърва ми с нас,так аче за пазенето на детето е добре.лошото е че още не съм избрала каде да ходим.в нета има доста оферти но стават много измами, а така да тръгна с детето и да не знам каде отиваме нестава.някакви предложения няма да са ми излишни.предимно на южното черноморие ходим.

# 659
Хоп и аз тук. Пак проблем с нета тези дни.
Емир: ще го потърся тук, ако не го намеря ще ти пиша Hug
Лампите: Зоя има такава, но преносима, на Томи -звездичката. Все още си я ползва, когато заспива. Беше на 2 години, като й я подарихме. Определено е за по- голямо дете, да не е бебе пък според мен Wink
Треска ме тресе тук с РД-то, утре ще ходя да поръчвам тортите.
Атракция: столчето ми хареса, поръчвала ли си от този сайт? Точно такова търся със собствени колани, та да става за дълъг път, ако заспи да не ми се катурва на седалката. Пък и по- надежни ми се виждат така. Wink
Какъв е проблема с бебе на плаж? Вече са големи, с шапка, чадър и по- малко на слънце в големите жеги и всичко е ок. Къпя и в басейна и в морето. Харесва й много. Пълня й една лодка с вода да се плицика Mr. Green
Боли ме глава, страничен ефект на детокса явно Rolling Eyesоставям ви. Лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт