Отговори
# 165
Катя, какво стана с подписа ти?  newsm78

# 166
Катя, какво стана с подписа ти?  newsm78
Имаше линк към един сайт, който са решили явно, че е реклама и са го зачистили.
Не съм мислила, че сайта може да бъде конкуренция, защото е изцяло информативен, но не аз пиша неписаните правила.

# 167
Че то какъв линк имаше? Пиши ми във ФБ  Laughing

# 168
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой евтин полет (сайт) от Германия до Варна или Бургас?Tази година ми се виждат адски скъпи, или аз не гледам нещо правилно ooooh!

# 169
  • Германия
Дзак от едно надуто кебапче!
Този път вече смятам, че има комплот срещу моята скромна персона от всички пчели в квартала  Crazy
Този път пострада кракът ми - между два от пръстите ме жилна животинката и сега съм като втасал козунак до глезена. Joy

Като капак Тарзан е с възпалена рана на палеца на крака, има нужда от превръзка, обаче не признава ни лепенки, ни бинтове, ни чорапи!  Crazy
Добре дошла в клуба Confused Само дето мен ме нападат всички разновидности на комари и бълхи, пчели това лято още не са ме атакували, но не се знае де..

# 170
  • Варна
А аз да ви попитам какъв точно наем означава   > Zwieschenmiete   ?

# 171
А аз да ви попитам какъв точно наем означава   > Zwieschenmiete   ?

Това е наемане на квартира за определен (кратък) период от време. Например ако трябва за един семестър да се преместиш някъде, заради практика да речем, и не си струва да се изселваш нацяло заради тези няколко месеца...
Тук подробно обяснение.

# 172
  • Варна
Biba Sparrow , много ти благодаря за разяснението.

# 173
  • Немция
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой евтин полет (сайт) от Германия до Варна или Бургас?Tази година ми се виждат адски скъпи, или аз не гледам нещо правилно ooooh!
Германия е общо понятие, всяка то4ка на страната ли ти върши работа? Погледни в www.opodo.de, от Дюселдорф имаше доскоро иzгодни полети до Варна на Air Berlin.

Биба, ти zавърна ли се от родните zеми? Wink Мъл4иш, нищо не каzваш. Mr. Green

Сърф, на прекрасно местенце сте били, много романтика лъха от там. А на теб дългата рокля с тъмнороzовия десен страшно ти "върви", все едно zа теб е шита. Grinning

Такааа... Бебо е официално  с АБКМ  Sad. Днес му правиха теста за хранителните алергии- занесох по малко от козето кисело мляко, от краве такова и от хиполергенното, с което му правя ве4ерната каша.
Най-силно реагира към козето, след това към кравето, най-слаба реакцията бе6е към ХА млякото, но все пак имаше някаква.
Дадоха ми мостра на едно специално мляко, за да го пробваме да видим Дени как ще реагира и ако всичко е нормално, ще поръчвам от аптеката от него.

Казаха ми, че не се налага да минавам на млечна диета(заради кърменето), да консумирам умерено млечните продукти.

Правих тоzи тест, zащото бебо се обрина около устата след въвеждане на коzе кисело мляко, така 4е атопи4ната му кожа от по/рано е била вследствие на таzи алергия. В момента няма обриви, но трябва много да се внимава какво му се дава. Thinking Оффф, оплаках се. Confused

# 174
Бибит, колко е голямо детето? Аз не бих дала каквото и да е мляко освен кърма или АМ до поне 18 месеца, по-добре 24. За АБКМ диагноза обрива достатъчен ли е като признак? Имам спомени за повръщане, слабеене и прочие, но може да съм в грешка.
Странно, че в Германия толкова рано въвеждат нормално мляко. Във Франция карахме на полуадаптирано до поне 2 години, препоръчително до 3. Има такова преходно мляко, полуадаптирано за деца над 12 месеца, в бутилки, много удобно за даване. С момчетата бяхме на такова до 2 години и малко, нормално краве мляко въведох постепенно и внимателно, следях за реакции много стриктно. Сега се снабдяваме пак с такова за Ани, късмет че сме близо до границата и пътуваме специално за да пазаруваме разни френски благинки поне 1 път в месеца до близкия голям Карфур.

# 175
Биба, ти zавърна ли се от родните zеми? Wink
Охооо Simple Smile

Ти пък къде го намираш това козе мляко? Не че съм търсила специално де, но не ми се е набивало на око по рафтовете.

# 176
  • Немция
Сбъдваща, на 11 месеца е бебо. Исках да направя една проба с друго мляко от рода на киселото, според хранителните таблици на немското zахранване е поzволено на таzи въzраст.

При теста се слага проба в/у кожата на ръката, правят леко боцване и се 4ака реакция. До минути се появи обрив с вид на попарено от коприва. Такива му иzляzоха и на устата при проба с киселото мляко у дома.
Окаzва се, 4е при Дени няма силно иzраzен АБКМ, явно по/тежките слу4аи са с раzстройства, кръв и слуz в акото и тем подобни.

Биба, в Био магаzина има коzе такова, даже гледах в4ера , 4е продават и био соево кисело мляко, явно zалагат на такива продукти.
Ти 4ереши в Бг хапна ли си, та да не те мисля? Laughing

# 177
Мишенце, и тук има такова мляко, на Хипп - такова дадох на Милена след годинка  Peace  Но според най-новите изследвания можело да се дава спокойно след година и краве мляко. Съгласна съм обаче че при дете с атопичен дерматит трябва да се процедира много внимателно. Аз не бих дала краве или козе мляко преди годинката.... Thinking

# 178
Ти 4ереши в Бг хапна ли си, та да не те мисля? Laughing
Хапнах на корем, ще ми държи влага до догодина Simple SmileДетето береше аз ядях Mr. Green

# 179
Бибит, не мога да оборя педитата, не съм лекар. Но при това положение скромното ми мнение е, че това не е АБКМ, ами нормална реакция на алергичнопредразположено дете към ранно даване на мляко. На твое място бих изчакала с даването на прясно мляко поне до 24 месеца. Изчакай храносмилателната система на детето да узрее и организма на детето да бъде готов за преработката на прясното мляко.

Татяна, да, пробвали сме го като пристигнахме тук. Не го хареса Ники. На вкус се доближава до вкуса на нормалното АМ, а френските полуадаптирани са близки на вкус до кърмата. Моите деца нали са дълго кърмени, така че с тези полуадаптирани отбиването беше по-нетравмиращо и прехода по-лесен.

Общи условия

Активация на акаунт