Отговори
# 195
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой евтин полет (сайт) от Германия до Варна или Бургас?Tази година ми се виждат адски скъпи, или аз не гледам нещо правилно ooooh!
Германия е общо понятие, всяка то4ка на страната ли ти върши работа? Погледни в www.opodo.de, от Дюселдорф имаше доскоро иzгодни полети до Варна на Air Berlin.

ли се от родните zеми? Wink Мъл4иш, нищо не каzваш. Mr. Green

Сърф, на прекрасно местенце сте били, много романтика лъха от там. А на теб дългата рокля с тъмнороzовия десен страшно ти "върви", все едно zа теб е шита. Grinning

Да, права си. Еми аз живея във Вормс, което е близо до Франкфурт, Щутгард.....Колн, също става, абе някъде от западна Wink, Иначе погледнах сайта който ми даде, но за мен и детето под 1000 евро нищо не открих Rolling Eyes

Виж в opodo.de за чартерни полети, бях видяла от Франкфурт до Варна за 180 евро  Peace

Ако някой си мисли, че моето дете е нормално....нека се убеди от обратното  Crazy  http://www.youtube.com/user/DieKleineKuenstlerin#p/a/u/0/Sgnu0o4c_54 ...със четка за коса вместо микрофон, и стирка вместо гитара  ooooh!

Цвете, добре дошла, къде в Германия си?   bouquet
да, разгледах го, има и добри оферти но проблема е че аз искам да остана около 40 дена, пък там има някакви фиксирани дати, за седмица, за 14 дена, и най много е за 28 дни.....
Това е с некерман. Аз си пиша датата от/до, но то пак излиза до 28 дни Tired
Продължавам да търся, детето се нетрае ooooh!

# 196
Чартерите винаги са до 4 седмици, ако искаш повече, трябва да вземеш отиването и връщането отделно  Peace

# 197
  • Germany
Аз до сега не съм попадала на изгодни цени на чартъри, незнам защо така, но винаги са по-скъпи от редовен полет  Thinking ThinkingА ми е много удобно да кацна във Варна  Thinking Но от 2г. кацам в Букурещ и е ОК  Peace

Ох търся си нещо за една седмица да отскочим до морето докато сме в БГ, и всички сайтове са толкова разхвърляни и нищо не ми е ясно значиии  Twisted Evil

# 198
Ох търся си нещо за една седмица да отскочим до морето докато сме в БГ, и всички сайтове са толкова разхвърляни и нищо не ми е ясно значиии  Twisted Evil

Какво точно търсиш - море в БГ, море в Гърция или Турция?

# 199
Деси виж този има различни варианти, има и такива със собствен превоз Grinning

# 200
  • Germany
В БГ, съвсем в последния момент го решихме да отидем, защото редовната ни почивка ни е букната за октомври - есенната ваканция. А така или иначе ще сме близо до морето - моите родители живеят в Русе, и търсим нещо около Варна. Но ми се струва, че е много късно сме се сетили от сега за началото на Август  Thinking

# 201
А какво точно търсите - хотел, вила, апартхотел? В някой от големите курорти ли?

# 202
изгодни са билетите на Wizzair, летят  от Дортмунд и ФР/Хан обаче само до София. Сякаш Germanwings  имаше полети до Бургас, обаче сега не го открих сред дестинациите. Иначе съм купувала билети под 100€ от Neckermann, Condor, TUI, LTU, ITS, LTUR. Тук също има изгодни оферти с разл. компании.

# 203
  • Germany
Вила, ние винаги търсим вила, но няма много предлагане, или аз поне не намирам нещо, което да ми хареса, всичко е разхвърлено по различни сайтове или пък описанието не е достатъчно. Но ако няма вила - хотел, в крайна сметка ще търсим.

# 204
http://www.trivago.de/trakata-646/hotel/holiday-villa-varna-84949  виж това  Peace
http://villakabana.com/bg/  тази била мн хубава, препоръчаха ми я.
http://www.villavessy.com/

Успех!

# 205
Благодаря за посрещането   bouquet

Фрау Цвете и тук честито и добре дошла! Сериозно ли искаш 1януарско бебе Laughing

Ами, аз и да искам, и не искам - то когато си реши мъничето, но тогава ми е терминът Wink Но иначе - да, би било прекрасно да е на моя рожден ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и таткото ни е Козирог, та ще се заформим дружинка Wink

Някой питаше къде живея в Германия - във Вупертал съм (до Кьолн и Дюселдорф) Simple Smile Има ли мами наблизо?

# 206
  • Germany
Tatjnka, blagodarq! Shte gi razgledame obstoino: )

Az sum v Dusseldorf: ) , Tsvete; )

# 207
Здравейте и от нас !

Много ви благодаря за милите пожелания към мен,малкия Борис и изобщо към цялото ни семейство Hug.
Борис се роди на първи юли в 9.46 сутринта.Тежи 3170 и е 46 см.Малкият мъж е елегантен,но пък и добре фризиран.Най-после и българският ген да се прояви.Има си и тен,а косичката и очичките също са си наши Wink.
От вчера сме си у дома и не можем да се нагледаме на най-новия член на семейството.Най-щастлива е каката,която много се старае братчето й да се чувства възможно най-добре.
Раждането (секциото) мина много приятно за мен.Възстанових се лесно и бързо.Щастлива съм,че родих по този начин и запазих един прекрасен спомен от това раждане.
Изпращам ви една от първите снимки на нашето царче.
Поздрави и лека вечер от нас.

# 208
Ох, мъничето. Много е сладък, като бонбонче с тези начупени устни.......  Честито  bouquet

# 209
  • Немция
Ех, Лястови4ке, какъв хубав подарък ви е донесъл щъркела...Страшно миловидна картинка, голям сладур е(пу,пу). И наистина е добре фриzиран на снимката( с любов Wink), даже път в косата има. Да ви жив и zдрав момъка, кой zнае какви праzненства са в родата > нали беше раzкаzвала, 4е е един единствен мъж сред много братов4едки? Grinning

Цвете, добре дошла сред нас.  bouquet

Тетинка, аz купих преди месец сравнително евтин билет от Дюселдорф до Варна, в едната посока ми иzлеzе 130 евро , а имаше и по/евтини дори, но докато се помотаем два дни и свършиха. Та явно евтинкото бърzо се е раzпродало. Wink
На връщане ще летим от Сф, така 4е не ми трябваше билет от Варна и в двете посоки.

Общи условия

Активация на акаунт