Отговори
# 270
  • Немция
Пу, zаплювам си кебап4етата. Laughing
Шехи, 4естито. Бъди zдрава и доволна от живота. Да си вси4ко zа дете и мъж. newsm59

Сърф, много неприятно , 4е Симона пак е с "любимия" й вирус. Ти сигурно ве4е си спряла да броиш zа кой пореден път го хваща. Crazy Дано да го иzрасте скоро.
И много кофти, 4е се е сдобила със сенна хрема, аман.... Confused

Петка, весело иzкарване и да полеете подобаващо повода. Mr. Green

# 271
  • Primum non nocere !
Голяма съм шматка! #Cussing out
на път съм да загубя 500 евро.
Преведох парите от немската сметка в моя българска сметка в ДСК, но съм объркала една цифра на сметката и сега някой друг им се радва!

Обадих се в банката да върнат парите обратно, като се обосноват, че името на получателя не съответства.
Те ми отгоовориха, че при превод, имена не гледат а само ИБАН-а, т.е. сметката. Ще поканят лицето доброволно да върне парите.
Как ви се струва? Да пускам ли тема в Клюкарника ° издирвам притежателя на сметка номер...°

Или да пия студена вода и да забравя . Mr. Green

# 272
  • München\Добрич
Жалко за мача.

Гаделинка, ако си намислила подаръка да са играчки или дрешки... погледни в този сайт: http://www.mytoys.de/
Цените им са добри, имат доставка до Бг (за около 10 календарни дни доставят), цената на доставката е една, независимо от теглото на покупката, и има кодове с които доставката може да се намали до 5-6 евро само.

Шехи днес празнува! Жива и здрава да е, много успехи на всички фронтове!

Мерси за линка! Дъщеря ми е на 13г, смятам да и купя някоя дреха. На играчки няма да се зарадва вече, виж ако са гримове - Да! Та затова ще пращам колет, може и по автобусите, ще проверя.

Шехи, да си жива и здрава дълги дълги години още!

# 273
Обадих се в банката да върнат парите обратно, като се обосноват, че името на получателя не съответства.
Те ми отгоовориха, че при превод, имена не гледат а само ИБАН-а, т.е. сметката. Ще поканят лицето доброволно да върне парите.

Да, скоро имаше промяна, че вече не можеш да върнеш банков превод ако името или номера са сбъркани, трябва много да се внимава.

# 274
Ще поканят лицето доброволно да върне парите.
Специално за Германия знам, че в такъв случай (сгрешен превод), ако лицето откаже да върне парите се води престъпление и съответно е наказуемо. Дано и в БГ да има нещо такова...ама пак ще трябват адвокати и разправии Confused
Стискам палци за добра развръзка...

# 275
  • Германия
Шехи, дано ти върнат превода обратно, все пак не е в немска банка преведен, та може и да имаш шанс

Половинката сутринта ме шашна и мен, някаква интернет-фирма измъквала съвсем безразборно пари от банковите сметки, та и от неговата са били изтеглили. Предупреди ме да си следя редовно извлеченията.

# 276
Шехи, честито!Да се радваш на крепко здраве и многолетие, и не само тези пари да се върнат при теб, но и като се върнат да се множат!
Днес празнува и малкият голям мъж на синята гарга, става на годинка.Желая му и тук да порастне голям и силен, и да радва семейството си!  Tada

# 277
Половинката сутринта ме шашна и мен, някаква интернет-фирма измъквала съвсем безразборно пари от банковите сметки, та и от неговата са били изтеглили. Предупреди ме да си следя редовно извлеченията.

#Shocked Коя е тази фирма?

Шехи  hbday

# 278
Ако на някой му се пътува до Египет, намерих оферта за 250евро на човек с билет и хотел 4звезди, Ол Инклузив,за 4 дена за 250 евро  Shocked http://booking.expedia.de/booking/exp/ibe/index.php?KID=360010&a … HRG&RID=20008

# 279
Шехи, наздраве! Винаги отворени врати да срещаш.

Египет - догодина. Въпреки, че ако от мен зависи веднага вдигам гълъбите...От друга страна...Мъж ми дали ще забележи, че ни няма с детето 4 дни? Thinking

Д'еба октопода. Хвана ме яд и на доста фенове - днес по линията на С-бана беше пълно с метнати знамена. Кошовете и те. Келеши Tired .
Иначе за себе си съм сигурна, че Германия с този отбор ще е следващия Европейски - малки са още и бяха гризнали гипса. Точно както с Гана Peace .

Алоха!

# 280
Египет - догодина. Въпреки, че ако от мен зависи веднага вдигам гълъбите...От друга страна...Мъж ми дали ще забележи, че ни няма с детето 4 дни? Thinking

Остави детето - ще има толкова грижи покрай нея, че имаш шансс да не забележи твоята липса  Laughing

Мразя жега  Crossing Arms ..Ясмин я взимам гроги след играта на двора в жегата и после се чудя какво да я правя докато легне. Не иска да спи, не иска да играе, дори колело не иска да кара  Shocked

# 281
И тук така, детето е мега-хипер-криво. Събужда се много рано защото е жега и не може да спи, и през целия ден е крива защото й се спи  ooooh!

# 282
  • Germany
И аз в кюпа с ДВЕ криви  Tired Tired обаче лошото е, че и на мен ми е много зле в жегата.... и постоянно има къде да се размъкват тия двамата значи край няма  Twisted Evil

# 283
Значи аз да се считам за щастливка - моите са на двора в басейна и църкат от кеф.
Тарзан забрави съвсем какво е това дреха  Joy

# 284
Шехи, да си здрава и късметлия! От любов и благополучие да не се отървеш!
Утре пак се обади в банката, може пък да случиш на служител, който е на друго мнение. Може такава сметка изобщо да няма, абе, не губи кураж!

Весе,  да го акат кокошките този малък красавец. Hug

Паце, да поздравиш Гаргата и като се върнете да ги докараш до Берлин да му нащипя дупето на порасналия малък мъж!

Веч, как са ти кебапите? А на Тарзан раната?

Току що ми се обадиха, че трябва да тичам до детската градина - баткото върнал обяда.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт