Отговори
# 255
Шехи, Честит празник! Бъди много щастлива и обичана!

Наистина жалко за мача, но при тази игра нямаше как да е друг резултатът.

Днес Марина ще нощува в градината. Тя е толкова щастлива и чака с нетърпение момена, а на мен ми се е свил стомахът. Иначе учителките са се постарали да запълнят програмата и се надявам да е интересно - ще ходят на посещение при един пчелар на 2 км от нашето село, после ще се върнат пеша, ще си пекат вурстове на грил и т.н. Утре сутринта ще си вземем децата в 9,00 часа.

# 256
СМГ, бъди спокойна, утре ще си вземеш едно щастливо момиченце.
Бобо правиха такова преспиване преди 3 седмици, само за децата, които тръгват на училище. Търсили са съкровище през ноща, пекли са разни неща на огън, разказвали са си истории на тъмно, яли са бомбони на закуска. Никое от децата не искаше да си тръгва сутринта, разделяха се 40 минути !

# 257
Шехи, честит празник! Много здраве и късмет  bouquet

В нашата градина пък не преспиват, жалко, на Леа щеше да й хареса... пък и на нас Simple Smile
При нас прощалното мероприятие за бъдещите ученици е традиционното посещение на зоото в Щутгарт с влака, заедно с всички възпитателки. Вчера беше, върнаха се каталясали, но щастливи. Благодарение на това проспа мача, въпреки, че се беше нагласила да гледа, иначе и тя можеше да му дръпне един рев, като онова детенце, което показаха на стадиона. Милото, така отчаяно плачеше, чак на мен ми се дорева като го гледах Simple Smile

# 258
  • Germany
Биба, Саши снощи беше на милиметри от разплакването. Толкова беше отчаян и разочарован след гола на Испания, че ние вместо да се разгорещим да гледаме, трябваше да го успокояваме  ooooh! Whistling
Но то и на нас ни беше криво, де  Tired

# 259
Милият, то си беше за рев работата. Хайде дано поне в събота да се порадват децата още веднъж Simple Smile

# 260
Аз пък съм заспала на мача Embarassed и се събудих малко след това и по тишината разбрах, че са паднали.

И при нас ще преспиват в градината бъдещите първолаци. Ще има на предния ден празненство за всички и Ясмин се съсетила днес сутринта и реве  Shocked Викам спокойно бе дете - другата седмица е Laughing

Иначе правят плаж или по-скоро играят по бански всеки следобед в градината и направо е станала цигначе с бЕло дупЕ Mr. Green

Честит празник на Шехи!

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 09:42 от Майра

# 261
  • Германия
Шехи, да си честита и дълголетна! newsm24 newsm24

# 262
Иначе правят плаж или по-скоро играят по бански всеки следобед в градината и направо е станала цигначе с бЕло дупЕ Mr. Green
Да, това и при нас го правя и сутрин и следобяд, като им стане жегаво. Банските, хавлиите, даскалицата пръска с един маркуч а те бягат и крещят като побеснели, целия квартал ги слуша Laughing То иначе ще се скапят от жеги, дворът на градина са го планирали така, че следобяд да е слънчево на него и въпреки няколкото дървета и сенниците си е направо пещ, като се качат температурите...

# 263
Марина току що стана и се разплака като разбра резултата от мача. Снощи гледа само първото полувреме и си легна.

И при нас в градината се пръскат следобед и все се връща мокра и ухилена до уши. Тя като цяло си има тен по рождение, а сега все едно е била цял месец на морето. Толкова е почерняла и съвсем изпъква на фона на другите.  Joy

# 264
  • Germany
Майра, Ясмин първи клас ли ще е тази година? аз пак съм пропуснала нещо  Embarassed

# 265
Майра, Ясмин първи клас ли ще е тази година? аз пак съм пропуснала нещо  Embarassed

не, не, тя ще стане на 4г сега. Малка е още. Бъдещите първолаци ще преспиват, а ден преди това всички деца ще ги изпращат.

# 266
ЛЕле аз като се сетя 94та какъв рев ревах когато наще паднаха на полуфинала  cry Аз си бях направо бона след това.

Шехи бъди здрава и късметлийка. Наздраве  beer2 и дано имаш повече мигове за почивка.

И в наща градина си правят баня в един надувен басейн. Иначе имат и нещо като мивка и редовно се плацикат там. Яна всеки път като я вземам е мазна от слънчевиа крем, с мокри дрехи и овъргаляна в пясъка  Mr. Green А тя тен си до несе още от БГ.

Хайде момичета аз отлитам за 5 дневно посещение в БГ. Мама има голям юбилей. До другата седмица

# 267
Честит празник, Шехи, наздраве!

Петка, лек път и весело изкарване!

СМГ, не я мисли малката, и Милена имаше нощувка, баш на 4тия й РД. Всичко мина добре (за нея, мен не ме питай как се чувствах  Crazy), програмата беше както на Бобо, без бонбоните за закуска  Laughing

Мача....мъка  Sad  Много жалко, не че вчерашната загуба не беше заслужена, ама ми е гадно защото всички видяхме, че могат да играят много по-добре. Имам големи надежди за следващото европейско, те са толкова млади, сега може-би бяха прекалено напрегнати, а след 2 години ще са по-опитни и по-спокойни. Във всеки случай има с какво да се гордеят!

# 268

Мача....мъка  Sad  Много жалко, не че вчерашната загуба не беше заслужена, ама ми е гадно защото всички видяхме, че могат да играят много по-добре. Имам големи надежди за следващото европейско, те са толкова млади, сега може-би бяха прекалено напрегнати, а след 2 години ще са по-опитни и по-спокойни. Във всеки случай има с какво да се гордеят!
Подписвам се с две ръце. Тепърва ще има да показват и размазват противниците! А моите снощи какъв рев реваха   Joy Тарзан изобщо не заспа, както другите дни рано-рано, чак 5 минути след мача, на пода пред телевизора  ooooh! Mr. Green
Добре, че им казах, че идва европейското и сега нямат търпение да минат следващите 2 години  hahaha

Шехи, на многая лета! Все така слънчева и щастлива бъди!   bouquet

# 269
  • Primum non nocere !
 БлагодарЯ ви МомиЧета!   bouquet
малка поЧерпка
и тук

Общи условия

Активация на акаунт