Отговори
# 240
Чувствам се, все едно е Silvester, още следобяда започват да вдигат дандания. Засвиркали са още от сега, не ми се мисли какво ще става довечера, и какво ще е, Германия като/ако победи...
И тук е лудница Crazy, детето и то се приготвило с немският флаг, шапка и ви......не е научих тази дума, онази дългата свирка, която издава невероятно ужасен звук, като на спирачки на автомобил ooooh!

# 241
вувузела  Wink

# 242
Приготвихте ли мезето newsm18

# 243
  • Германия
Нц! Само студена бира имам, тя ми стига  Sunglasses

# 244

Разбира се! Мъфините са готови (със сирене, сушени домати и маслини),мъжът ми метна кесадийите  Crazy на скарата, остана да нарежем суджука  Laughing

# 245
Бебето пък непрестанно взе заспива на рамото на баба си. И в момента там си спи. Тя каза , че се чувтсва като Джон Силвър, само да го научи да вика "злато, злато ..."

# 246
мъжът ми метна кесадийите  Crazy...

Кое?? Thinking

Ние изядохме вурстовете вече, че да не се разсейваме после на мача с тях, пък и да е свободна устата за надуването на вувузелата Mr. Green

Хайде, успех...пък и малко късмет  newsm18

# 247
  • в сърцето на един мъж...

Печени октоподи Mr. Green

# 248
Пфуу жалко Crossing Arms
Щеше да е хубав мач Холандия:Германия, ама на ..

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 23:32 от Toni4ka

# 249
Мдаа Confused

# 250
Мъкааааа, мъкаа  smile3511

Гея, изядахте ли го поне тоя октопод, ако не сте хвърли го на кучетата гадината мръсна Twisted Evil

# 251
Жалко, но това не беше отборът от предните мачове. Който излиза с напълнени гащи, няма никакъв шанс.

Но пък утре, ще има отопод на грил  Mr. Green

# 252
Бибе, моя мъж от обяд мори едни октоподи, ма явно е трябвало още  Crossing Arms

# 253
  • München\Добрич

Благодаря ви много момичета!! Ще видя кой вариант ще избера за колета. Гея - специални благодарности мила за предложението, но ще вземам заплата след 7-8 август, и после ще пазаря подаръка. Ще пусна пратката около 15 август. Предполагам, че до 22 ще пристигне (тогава е РД на дъщеря ми).
Голяма мъка тая вечер с мача..... Такова въодушевление се усещате преди мача, а сега е едно такова тихо...... Жалко. Аз успях да гледам само второто полувреме.

# 254
Жалко за мача.

Гаделинка, ако си намислила подаръка да са играчки или дрешки... погледни в този сайт: http://www.mytoys.de/
Цените им са добри, имат доставка до Бг (за около 10 календарни дни доставят), цената на доставката е една, независимо от теглото на покупката, и има кодове с които доставката може да се намали до 5-6 евро само.

Шехи днес празнува! Жива и здрава да е, много успехи на всички фронтове!

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 08:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт