Отговори
# 660
  • Primum non nocere !
Честито на Ясмин и Алекс!   bouquet
Весело лято и много подаръци!

Мариша, първо да го беше написала на латиница, а след това и генеричното му име.
Не се заяждам, но гледай по колко начина може да се изпише, които не го познава-
Solkojin, Solckogin, Solkojyn, Solkogyn..Има и още варианти. Mr. Green

# 661
  • Германия
Мили дами, извинете ме, че нахлувам тук, но ви моля за помощ и съдействие. Трябва ми лекарството Солкожин. Знаете ли дали може да се намери в Германия, че тук положението с това лекарство е плачевно Sad
Благодаря ви   bouquet
Аз не го намерих на първо търсене из интернет-аптеките, но дали да не питаш швейцарките? То тамошно производство било според справочниците

# 662
Solcogyn не се продава свободно в Германия(може би да го изписват в някои гинекологични болници). Има го в Полша, но незнам дали е с или без рецепта - най-добре питай в тяхната тема.

# 663
  • Варна
Много ви  благодаря, момичета!   bouquet

# 664
  • Варна, морето и сините вълни!
Дами имам нужда от вашата помощ.
Предстои ми да пътувам до Бремен, но имам ограничен бюджет. Как най - лесно и най - ефтно се стига от България до Бремен?
Благодаря ви предварително за помощтта!

# 665
Дами имам нужда от вашата помощ.
Предстои ми да пътувам до Бремен, но имам ограничен бюджет. Как най - лесно и най - ефтно се стига от България до Бремен?
Благодаря ви предварително за помощтта!

Понеже си от Варна - с чартер  Peace

Да са живи и здрави Жасмин и Алекс, много щастие и здраве йм желая!  Hug   bouquet

# 666
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Ясмин и Алекс! Щастливо детство и по-малко бели Mr. Green
Сърфо, дай малко инфо за темата, че вече я няма Crossing Arms

# 667
  • Германия
Я, и Алексче имало ден ден днес nbirthday nbirthday nbirthday

# 668
Предстои ни да пътуваме 6 човека до Мюнхен  за 3 дни  в началото на август,но сме затруднени с търсене на нощувки ,а искаме и по евтино Нямам представа къде да търся ,Може и къмпинги ,феринвонунг -някакви адреси или телефони Благодаря ви предварително

# 669
Благодаря на всички за пожеланията за РД на Алекс!

Ние сме добре, радваме се на грижите на баби, дядовци и прочее рода. В неделя заминаваме за морето и после си идваме в немско.

Не мога да не похваля някои БГ институции. Учудиха ме с бързината и любезността си. Мъжът ми си подаде документи за лична карта в полицията в Стара Загора от 8,00 до 10,00 часа, а после до 12,00 успя да си оправи здравните застраховки в НАП Казанлък и да се отпише от здравната каса. А бяхме отделии поне 3-4 дни за това.

# 670
Hе мога да не похваля някои БГ институции. Учудиха ме с бързината и любезността си. Мъжът ми си подаде документи за лична карта в полицията в Стара Загора от 8,00 до 10,00 часа, а после до 12,00 успя да си оправи здравните застраховки в НАП Казанлък и да се отпише от здравната каса. А бяхме отделии поне 3-4 дни за това.

Евала, това е чудесно!

# 671
Bobi_d, погледни това, дали ви устройва:
http://www.staymunich.de/en/index.php
A в този пенсион съм настанявала също гости.....http://www.rokkos.de/pension.html

# 672
Добро утро.
СМГ, браво. И да се оправяте бързо, че морето чака.  Hug
Бибитка, благодаря. Наявам се да е хубаво времето, че тук цяла седмица вали.

# 673
Я вчера са били двама рожденници - на патерици честит празник на Алекс  bouquet

Гейски, темата беше дали има особенности в секса с бременна.

Алоха!

# 674

Не мога да не похваля някои БГ институции. Учудиха ме с бързината и любезността си. Мъжът ми си подаде документи за лична карта в полицията в Стара Загора от 8,00 до 10,00 часа, а после до 12,00 успя да си оправи здравните застраховки в НАП Казанлък и да се отпише от здравната каса. А бяхме отделии поне 3-4 дни за това.
Браво!
А нас в София не поискаха да ни отпишат  Sad

Общи условия

Активация на акаунт