Отговори
# 675
  • в сърцето на един мъж...
Ау, Сърфо, интересно е било Mr. Green

# 676
И за гмуркане ставаше дума....  Whistling

# 677
Молив в  окото  на  Зара и опит за прегазване  на  зелено в рамките на  половин час даже  и  на  мен  ми идва  в повече

# 678
даже  и  на  мен  ми идва  в повече

Аболютно неразбираемо Crazy .
Точно и аз днес гледах, че един куп народ кара и се държи като охахавен ooooh! - няма предимство, няма изчакване, ток се пести от мигачи. Един чичка с джип щеше да прегази сутринта едно момиче с велосипед точно пред градината> тя идва от дясно, той и отне предимството...а бе добре, че мацката беше на място и извъртя колелото на яката и се метна на асфалта иначе щеше да стане мазало.
Мен в супермаркета един 85-годишен прилеп ме шибна с количката за напитки (от ония с ниските поставки, натоварена с 2 каси Радлер) в прасците, защото отказах да се кача на врата на жената пред мен и да освободя място, че следващия 85-годишен женски прилеп с жълтооранжева соларна кожа да си сложи нещата от количката върху лентата - ще кажеш, че не е 11 ч. сутринта, че трябва за работа да бързат, на ръце ли да ги държат тия покупки  или пък деца да гледат... Tired Не знам не е ли още рано за фьон, че днес и тук хората нещо тотално ги е халосало? newsm78

# 679
Вие от хаховците там се жалвате, а аз какво да кажа за тук - пейзажа е мамата си е***
Моята сага с пейпал завърши прилично след 10 дни чакане и удържани по трасето от самия пейпал 3,5% за трансфера и от българската банка още 1 % (след удобно изчакване да ми извъртят парите) и накрая получих доста по-малко от първоначално изпратената сума.
Но не исках да занимавам мъжа ми с такива трансфери, а и той с онлайн банкирането хич го няма, та сега натрупах и такъв негативен опит.
Пейпал за плащане през ибей и други сайтове е ОК, но за трансфер на пари е мама си джейс. Уестърн юниън са по-бързи.
А за работата на българските банки мога роман да напиша. Ако нямаш връзки, си утрепан.

# 680
Уха 4,5% Shocked

Ние от край време теглим пари само и единствено чрез кредитни карти, когато сме в чужбина (MasterCard от Sparda Bank, Karstadt и Sparkasse) - чиста работа> левовете ги сменя на 1,96 лв./евро, трансфер между 0 и 1 евро Peace. Не си спомням от кога не съм ходила по чейнджове, преводи и т.н. Само мога да ги препоръчам.

# 681
Сърфи, Мая, не ви е скучно  Hug

Катя, ама ти пък защо пращаш пари с ПейПал?  newsm78  При положение, че преводите от немска до българска сметка са безплатни (от немска страна), защо си усложняваш живота? Като дей трейдър очаквах да ги знаеш тия неща, или искаш да криеш пари от данъчните?  Laughing

# 682
 Аз пак ще се повторя, ама в кредитна карта на ДКВ е истината.  Mr. Green Курс е 1.95 и за теглене не се всемат никакви пари. Колкото изтеглиш, точно с толкова ти е намаляла сметкат. И сметката е напълно безплатно. Май и комдирект предлагат същото.
Tatjana то от Германия е безплатен превода, ама българкста банка май пак си всема нейния си дял.  ooooh!
За мен банките в Бг са супер обирджии. Не стига че лихвените проценти по кредити са безбожно високи и се сменят всяка седмица, а и цените за преводи са нечовечни.

# 683
Аз пак ще се повторя, ама в кредитна карта на ДКВ е истината.  Mr. Green Курс е 1.95 и за теглене не се всемат никакви пари. Колкото изтеглиш, точно с толкова ти е намаляла сметкат. И сметката е напълно безплатно. Май и комдирект предлагат същото.
Tatjana то от Германия е безплатен превода, ама българкста банка май пак си всема нейния си дял.  ooooh!
За мен банките в Бг са супер обирджии. Не стига че лихвените проценти по кредити са безбожно високи и се сменят всяка седмица, а и цените за преводи са нечовечни.

Потвърждавам за Комдирект, с уточнението че сметката е само безплатна ако в нея постъпват минимум.....колко бяха, май 1250 евро на месец  Thinking

Да, БГ банката пак ще вземе %, но той ако е 1%, пак ще избегне 3,5те % на ПейПал. Зависи и за каква сума става въпрос, все пак с картите има лимит за теглене и може-би за това е предпочела да превежда  Wink

# 684
Веч, и аз ти се чудя как точно на Пейпал си се спряла, при толкова възможности за превод и теглене на пари в брой на място. Те са си скъпички по принцип, а таксите са обявени на сайта Peace
И ние като Петка ползваме кредитната карта на ДКБ в чужбина- няма такси, няма неудобства- плюе парите в местна валута по курса на банката- чиста работа. Има още няколко банки, с чиито кредитни се тегли безплатно, струва си преди пътуване да се огледа човек и да проучи нещата.

# 685
Абе, мани! Сама си го наврях тоя с парите
Едно, че си носих само кредитната карта, чийто пин не знам  ooooh! (ползвам само за онлайн плащания) и не си носих дебитната карта, второ, че от тукашната сметка не можех да пипна нищо, щото на сегашните ми условия (няма кой да чете малките букви) няма месечно плащане, а чак на падежа  Tired, трето писах по-горе, че не исках да занимавам мъжа ми с тия неща, а и той толкова ги разбира.
С една дума - имала глава да тегли.

# 686

С една дума - имала глава да тегли.

Е, нищо! Догодина - на поправителен. Laughing Laughing Laughing
Сега поне се наяжте в Зарско на хубави праскови и кайсии - изкара ли са ги вече по пътя предполагам Wink .

И сега да си призная, че като казах хубави кайсии ми се допи кайсиева ракия. Ама хубава домашна, не някаква ароматизирана купешка. И червена, сладка диня "надрусана" с мастика. Егати деградиралата жена - ще си кажете - и с право Mr. Green .

# 687

И сега да си призная, че като казах хубави кайсии ми се допи кайсиева ракия. Ама хубава домашна, не някаква ароматизирана купешка. И червена, сладка диня "надрусана" с мастика. Егати деградиралата жена - ще си кажете - и с право Mr. Green .

Ако отскочиш до нас ще те почерпя хубава домашна кайсиева изстудена  Mr. Green И с диня ще те уредя  Wink

# 688
  • Primum non nocere !
Ех, и на мен ми се припи мастика! Mr. Green

Зная,че между нас няма фармацевти, но ако някой има свободно време може ли да погледне тая тема и сравни Омнандрен и Testosteron Depo?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513805.0

# 689
Сърфи, маци писи пис! Имам домашна кайсиева от 8 г отлежава, нямам с кого да я изпия  Joy
А праскови ядем на корем, особ ено Тарзан и особено корема му на голо - тече сок по него и след една праскова е готов за под душа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт