Отговори
# 120
Мерси момичета  Hug, всичко е наред - тази сутрин открих на задната страна на крака си (Oberschenkel) като едно топче пълно с кръв, и около него зачервена кожа. Мислих си, че е бемка която нещо е давала дефект и се изстрелих при най-близкия дерматолог. За щастие се оказа, че някакво насекомо ме е нахапило, безобидно е, само дето се стреснах много  Blush

# 121
  • Германия
По-добре напразно аларма, Татяна. Whistling

Предполагам сме го дъвкали вече многократно това, но от градината искаха да подпишем едни съгласия, че при нужда разрешаваме да извадят кърлеж от детето, ако открият такъв. Чудя се, това вадене не се ли прави само от лекар? 

# 122
Не са ми искали такива съгласия в градините на момчетата, Пепе. Нямам никакъв опит с кърлежи, това е едно от малкото неща, които ме ужасяват.

Татяна, браво! Обичам когато всичко е наред!

# 123
Пепе, нас пък ни уведомиха, че те / учителките / няма да вадят кърлежи, а ще ни се обадят веднага, ако намерят такъв. Явно отново навсякъде е различно. И аз мисля, че трябва да се извади от лекар, обаче тук като ги слушам майките сами ги вадят.

# 124
не, лекарите ми казаха да го вадя сама, но да наблюдавам. Само аз не бих разписала някой друг да го вади , защото ако забрави да ми каже къде да наблюдавам? И като не съм видяла как е изваден ... По-скоро да ми се обадят веднага, като намерят  Hug А аз намерих о9е един на САшето . Аман  Sad

# 125
Докладвам.

Хана има мозък, иначе нямаше да й поставят вчера диагноза "мозъчно сътресение". Леко го е минала, утре няма да ходи на екскурзия с градината, аз и без това не исках да я пускам в жегите. Другата седмица обаче ще се празнува рожден ден като за световно, после ще се лети за БГ и пак ще се празнува като за световно.
Днес беше вкъщи с баща си и намерих къщата нагоре с краката, значи не ще да й е много зле. Отгоре на всичкото докопала едни детски печати, които щяхме да раздаваме след рождения ден в торбички, и се е напечатила така че няма едно свободно петно чиста кожа. Като се прибрах, гордо ми каза "мамо, сложих печат и на дупката на дупето", аз в началото не повярвах, но ме убедиха в наивността ми  ooooh! ooooh! После ми обясниха и техниката на запечатване на труднодостъпни места, нея ще ви я спестя.

Та такива мисли идват в един сътресен мозък. Само ме е страх, че няма да мога до сряда да я измия от мастилото и на границата ще я помислят за болна от някоя тропическа болест.

Татяна, пий сега една ракия, миризмата гони бабилюгите  Mr. Green.

# 126
Честит рожден ден на Вики на Хексилина! Вики, пожелавам ти много здраве, много приятели, много игри и най - веселото лято на света! Хексилина, да ви е жива и здрава и много да я слушате!  Wink

Ми6ка, дано Хана няма повече проблеми със сътресението и да успеете да убедите митничарите, че това е само мастило.  Wink

Тази сутрин се наспах като бял човек - чааак до 7,00 часа. Алекс напоследък все ставаше към 5,30 и сега се чувствам супер. Почивните дни трябва да разгледам частите на Schultüte- то на Марина и в понеделник ще ходя в градината да го сглобяваме в градината. Започна се вече. Как вървят подготовките при другите първолаци?

# 127
  • Германия
 Joy Joy Joy Joy Joy Хана е трепач!
В това дете има не само мозък, но и мая за изобретателност Sunglasses

# 128
Жива и здрава да е Вики. Да расте умница и хубавица!

СМГ, аз писах горе, че отлагам голямото пазаруване за ученика за края на август. Сега сили нямам, събирам багажа за голямата ваканция в Бг и си пазя рохкото яйце Ани. Бюро и стол набелязах най-после след няколко месечно гледане, пробване и четене, ще ги поръчам по интернет. Раницата е купена. Имам един списък от училището с необходими принадлежности и материали, не съм го разгледала още, като се приберем от Бг ще действам по него.

# 129
Привет,

пържите ли се?  Grinning  Ние станахме в 8, в тази жега не може да се спи  Tired След малко почваме подготовката за мача, ще го гледаме със съседите на улицата, с прожектор, да видим дали ще стане  Laughing

Сбъдваща, радвам се че ви изписаха и че откриха пневмонията толкова рано  Hug Пазете съкробището  Hug

Честит рожден ден на Вики, с пожелания за много здраве и подаръци!   bouquet  Хекси, весел празник!

Мишке,  Joy Печата на дупето е трепач  Joy

Днес видях в градчето ни една чистак нова раница на Скаут, намалена от 105 на 50евро  Shocked  На някой ако му трябва, да си каже бързо, мога в понеделник да я взема и да я пратя, стига да я има още.

# 130
Печата на дупето е трепач  Joy

Използвала си грешния предлог - не е "на", а е "в", там е белята. Не ме питайте

Ние днес живеем в мазето - знаете ли какъв рахат е? 18 градуса. Който иска, да заповяда, място има

# 131
ние пък имаме голяма буря. някой знае ли към хайлброн как е?

# 132
Germania - Argentina
1:0 zasega!!!
Bravo, stiskame palci!

/Sorry, niama mi go Kredora/

# 133
ние пък имаме голяма буря. някой знае ли към хайлброн как е?

Жабке ,ние сме до Хайлброн такъв пек и задух е, че не е истина това, което се случва вече няколко дни подред.
Да не пътувате в нашия вилает??

Честит Рожден Ден на Вики, весел празник и незабравимо детство  bouquet

# 134
  • Германия
DEUTSCHLAAAAND DEUTSCHLAAAAANNNDD Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт