Отговори
# 135
Иначе тихият ни квартал в момента е полудял! Страхотен мач!

# 136
# 137
ей, и тоя отбор го разбиха. 4:0!!! Октоподът според мен се поизложи, уж трудна победа е предсказал, а така лесно паднаха аржентинците.  Mr. Green

Честит рожден ден на Вики, с пожелания за здраво и щастливо детство!

# 138
  • Германия
и честит рожден ден на Вики!
 Пращам една виртуална торба пълна с пожелания за здраве, добри приятелчета, радост и много усмивки! newsm59 newsm59 newsm59

# 139
Благодаря ви момичета.  Hug
Купонът мина, детето е доволно много. Пощуряха, но и се изпържиха в нас.
Ето почерпката от нас http://media.snimka.bg/6602/019459034.jpg
Други снимки когато има време ще покажа.
Честита победа .

# 140
Честит рожден ден на Вики! Да е жива и здрава!

# 141
Хексилина честит рожден ден на Вики! Много щастие и здраве!

Честита победа! Браво на германците!

# 142
При  нас  жегата  отмина  за  сега  след  прекрасната  лятна  буря ,а толкова  радост  и  УРА  съм  чувала  само  по  СИЛВЕСТЪР

Вчера  бях в  посолството  ни в  Бон- нямам  оплаквания  Peace

Сбъдваща  гуш на  Ани!

На Вики  много  радост  и  мечти за  осъществяване!  baloni

Хана  е  страшна  Mr. Green

# 143
Честито бебе и от мен на Веси! Много щастливи мигове, лек старт и бьрзо вьзстановяване!  Hug

ЧРД и на Вики с пожелание за много усмивки и безброй хубави подарьци!   bouquet

Някой, който е летял скоро с Луфтханза и с бебе може ли да ми каже дали дават да се вземе кошчето за колата и в самолета? Или ще трябва да дьржа бебка в рьцете си през цялото време.  newsm78 Каката като летяхме с нея беше доста по голяма и си имаше собствено място, та затова сега сьм в чуденка как ще летя с толкова малко бебе.. след три седцмици Crazy

# 144
Някой, който е летял скоро с Луфтханза и с бебе може ли да ми каже дали дават да се вземе кошчето за колата и в самолета? Или ще трябва да дьржа бебка в рьцете си през цялото време.  newsm78 Каката като летяхме с нея беше доста по голяма и си имаше собствено място, та затова сега сьм в чуденка как ще летя с толкова малко бебе.. след три седцмици Crazy

Не, не дават. Хеле пък ако не си взел билет и за бебето.

# 145
Ива, ние летяхме със София за първи път като беше на 9 седмици и нямаше проблеми. Както е казала Татянка, няма да ти разрешат да вземеш кошчето, но ще ти дадат коланче, което се вързва за твоето и ще си я държиш естествено в скута или на ръце.

# 146
Здравейте  ! Записвам се при вас, защото със съпруга ми се замисляме за емиграция в Германия защото неговата майка живее там в (щутгарт) ,ако има мама която също е там нека пиши ,ще и бъда благодарна.Интересуваме как седи въпроса с училищата защото моя син сега ще направи 6г.а ние най вероятно догодина  сме там, малко ме претеснява езика. Много благодаря предварително!

# 147
Мерси момичета.  Hug Аз смятах да взема място и за бебка ако дават да седи в кошчето, но ще се обадя по тел. да видим какво ще ми кажат. Този loop belt хич не ми се нрави нали отдавна е оспорван... но както и да е, това е друга тема. Crazy

# 148
Здравейте на всички!

Днес бяхме при Веси и Борис, и двамата са добре.
Борис е много сладко бебче, гордостта на мама и тати!  Heart Eyes
Утре ги изписват!

Ние сме със стегнати куфари и броим часовете до тръгване!  Crazy
Бг пази се идем  Mr. Green

Шехи , ако някой вече не ти е дал телефона
на Веси пиши ми на лични имам го!

# 149
Мерси момичета.  Hug Аз смятах да взема място и за бебка ако дават да седи в кошчето, но ще се обадя по тел. да видим какво ще ми кажат. Този loop belt хич не ми се нрави нали отдавна е оспорван... но както и да е, това е друга тема. Crazy

Иве, другият проблем е, че не дават всякакви кошчета да се ползват на борда  ooooh!  Трябва да са цертифицирани не само от ТЮФ, а отделно от Луфтханза  Crazy  Искам да кажа, че дори вашето кошче да има надпис че е оторизирано за ползването в самолет, не е гаранция че при избраната авиокомпания може да се ползва. На времето така ми се наложи да купя второ кошче, само за една отпуска  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт