Отговори
# 285
Шехи, наздраве! Винаги отворени врати да срещаш.

Египет - догодина. Въпреки, че ако от мен зависи веднага вдигам гълъбите...От друга страна...Мъж ми дали ще забележи, че ни няма с детето 4 дни? Thinking

Д'еба октопода. Хвана ме яд и на доста фенове - днес по линията на С-бана беше пълно с метнати знамена. Кошовете и те. Келеши Tired .
Иначе за себе си съм сигурна, че Германия с този отбор ще е следващия Европейски - малки са още и бяха гризнали гипса. Точно както с Гана Peace .

Алоха!

Surfline, ти да не си във ВУпертал???  Praynig  Mr. Green

# 286
  • Германия
Сърфа е у Франкен.

Паце, да поздравиш Гаргата и да предадеш цунки и гушки за юначето!

Вечо, Тарзан правилно постъпва- за чий са му одежди в тия жеги. Sunglasses

# 287

Пепеляшке, това за мен ли беше?

# 288
На Лястовичката да кажа, че новия фотомодел е страхотен!!!
Мамун, кебапчето отиде, да живее хомеопатията. Аз съм бясна на домашния лекар, че дори не пожела една системка с урбазон да ми пусне, щото било местна реакция. Вече мога да ходя, тичам и танцувам даже. С каката учим танца на Шакира от Уака-уака  Joy
Тарзан бива вече - бани със смрадлика и превръзки с аб мазило свършиха чудесна работа. Вече не мога да го удържам да е с превръзка, но поне сандали обува  hahaha Представете си го само - гол по сандали
Пепе, да те питам за Ханското летище - как е с водата, пак ли са така стриктни като по другите летища или затварят по едно очо заради децата?

# 289
  • Германия
На Лястовичката да кажа, че новия фотомодел е страхотен!!!
Мамун, кебапчето отиде, да живее хомеопатията. Аз съм бясна на домашния лекар, че дори не пожела една системка с урбазон да ми пусне, щото било местна реакция. Вече мога да ходя, тичам и танцувам даже. С каката учим танца на Шакира от Уака-уака  Joy
Тарзан бива вече - бани със смрадлика и превръзки с аб мазило свършиха чудесна работа. Вече не мога да го удържам да е с превръзка, но поне сандали обува  hahaha Представете си го само - гол по сандали
Пепе, да те питам за Ханското летище - как е с водата, пак ли са така стриктни като по другите летища или затварят по едно очо заради децата?
Абе..аз направо размахах бутилките с вода, показах хладилната чантичка с пюретата и Kühlakkus които бях сложила заради мазилата на Фаби и жената само се усмихна и каза че е in Ordnung. Количката само трябваше да вдигна гюрука /или каквото там се казва покривалото/, за да видят вътре да няма нещо и минах. Лаптопа обаче примерно го изкарах отделно, отделно слинга с металните халки сложих, отделно раничката с манджите и пликчето с пастата за зъби и шампоанчето.
Не съм ли примерна и дисциплинирана пътничка? Mr. Green

# 290
Мамун, как е Алекс? Продължава ли или е било еднократно? Цяла вечер ви мислих, че в тия жеги много по-бързо се обезводняват.

Пепе, примерна си ти! Нашата гордост!  Peace Ще следвам твоя път. Той добре, че полета е рано, та няма да ни се налага да мъкна кой знае колко течности. Сандвичи ще приготвям, че не ми се плащат бордовите цени.  Whistling

# 291
# 292

dezita аз ходих тази година да си оправям забълженията, даже им носих този формуляр Е104. И те ми казаха, че са ми оправени дасега, но пак ще се трупат. Аз им казах, че на искам  да имам задължения, а тетката ми отговори, че това нищо не означавало, нямало никакъв проблем. Ако много съм искала може де ми спре правата, но после за възстановяване трябдва да платя както пише или 12 такси на куп или да си плащам 6 мисеца  ooooh!

Днес в софийската община в стая 5 на 5 работиха 7 човека и то с чертежи. НА един чичко работното му място беше кръгла маса с диаметър 1 м  #Crazy

# 293
  • Germany
Ами това ми е проблема на мен - аз преди да замина за Германия, специално отидох и спрях правата на мен и на мъжа ми - знаехме вече за проблемите на други бг в чужбина. И после не съм си ги възстановявала, съответно няма какво да искат от мен  Crossing Arms
И как се доказва, че 183 дни си била в ДЕ? С какъв документ?  Shocked

# 294

И как се доказва, че 183 дни си била в ДЕ? С какъв документ?  Shocked

Носи се този формуляр Е104, в които пише, че си била осигурявана в ДЕ и всичко е ОК

# 295
Извлечение от МВР. Има цяла тема за това, Деси, виж там.

# 296
 wavey

Привет и от мен! приемате ли едно ново попълнение? е, едно и половина, скоро ще станем две  Grinning
 мноого диня хапнах, докато прочета миналата темичка (152ра) и всички сте много свежи и готини.
 Аз до месец чакам моето бебче да се появи на бял свят, в момента съм във Франкфурт а.М. , мъжът ми работи по цял ден, аз съм самичка и скучая... с немския не съм добре, уж уча тук от едни учебници, та вече се улавям , че разбирам какво ми се говори- разбирам сестрата , когато ида на ЖК, с докторката се оправяме на английски.  Simple Smile И по магазините им се сещам като говорят... без знание наистина съм за никъде.

# 297
  • Германия
Е това е то, ФФМ ки и хесенки стават все повече и повече...Добре дошла Djess

# 298
Добре дошла, Джес!   bouquet

# 299
добре заварилa!
  Hug
 ровя аз за инфо за акушерки. чак тея дни разбрах, че имам право да си избера такава и тя щяла да идва вкъщи и да ми помага и да ме учи... но не е ли късничко тепърва да избирам .
 иначе бабата ще дойде да ми помага, но и тя много се притеснява , последно е гледала бебчета преди 25 години...

Общи условия

Активация на акаунт