Отговори
# 15
Няма оправия!За съжаление...
Търпиш,докато ти писне.И ти стане все едно...заживяваш своя си живот.
и така....

# 16
От скандали не виждам смисъл, нито от кротки разговори. Ще се замисли какво не е наред само ако ти спреш да търпиш и си тръгнеш. Тогава може и наистина да се промени, за да те върне. Не знам колко трайна е промяната, обаче, и дали ти ще го искаш обратно тоагва.

Мотивация им трябва на някои мъже. Както и прости, ясни съобщения. Примигване с мигли и леко разголено рамо - секс. Тя си тръгва - яко съм прекалил и трябва да се замисля. Те не са супер сложни.

Но да не вземеш да си тръгваш и да се връщаш през ден. Ще спре да ти вярва и положителния ефект от възпитанието ще се загуби. Даже обратното, ще реши, че винаги може да те върне, така че ще прави каквото си иска.

Абе ходене по тънък лед си е, за който е решил да си губи времето с превъзпитание на безотговорни лъжци. Със сигурност знам, че някаква промяна може да постигнеш, но най-вероятно ще е временна.

Реалният ми съвет е да си пазиш възпитателните сили за децата. Този порастнал тийнейджър си има майка.

# 17
Не разбират нито от разговори, нито от скандали.

Мъж вярва само на реални действия. Поставяш ултиматум и действаш. Но заплахите да са силно удрящи по джоба и интересите. Тогава стават кротки като агънца.

# 18
La Pintade  не си наясно как се прави.
Много жени си избират мъж по това да е пълен идиот и след това със скандали смятат да го превърнат в образцов баща и съпруг. Бисери на женската логика  Crazy

абсолютно...
с годините към по лошо да става е възможно ooooh! Thinking..ама да го промениш към добро,някак не ми се вързва  Crossing Arms

# 19
Имам предвид, че може цял ден да излезе навън и да не се прибере, докато аз съм сама с децата. Благодаря за споделеното, явно скандалите няма да го уплашат. Говорила съм какво поведение е нормално според мен, обяснявала съм като на малко дете какво очаквам от него, плакала съм, викала съм, молила съм, угаждала съм, давала съм примери и т.н. ..и накрая реших да попитам тук във форума вие как се оправяте с половинките..... newsm78

# 20
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Имам предвид, че може цял ден да излезе навън и да не се прибере, докато аз съм сама с децата. Благодаря за споделеното, явно скандалите няма да го уплашат. Говорила съм какво поведение е нормално според мен, обяснявала съм като на малко дете какво очаквам от него, плакала съм, викала съм, молила съм, угаждала съм, давала съм примери и т.н. ..и накрая реших да попитам тук във форума вие как се оправяте с половинките..... newsm78

Моят излиза уж по работа   за   два часа и  зачезва  за   половин ден. Като се прибере, винаги се оказва, че  се е случило нещо и  че  е възникнало нещо непредвидено. Непредвиденото в повечето случаи е някой авер.
Та, как му намерих цаката от известно  време.
Губи  ли  ми се през деня, скатава ли ми се,  мило и нежно   му съобщавам по телефона, че  тази вечер възнамерявам да  излизам и ако обича, да си е вкъщи  до  еди- колко си часа. Къпя малката, храня  я, приспивам я  и  го оставям самичък с нея  да издивява  в празния и тих апартамент, без да  давам обяснения къде и с кого  отивам. Прибирам се най- рано в  един, след  като той вече е пощурял от  ревност и тревога, обаче не смее  да  ме притеснява с въпроси  кога  ще  си  дойда. Следващият път пак така- бил  в кварталния парк с приятели на бира. Ок, няма  проблем,приятно  изкарване. На следващата вечер  задължително зачезвам аз. Излиза ми се, не ми се излиза, няма  значение. Излизам и точка.
Та, отношенията ни бележат подобрение. Той  започна  значително  да се съобразява, когато  разбра, че  може с неговите камъни по неговата глава. А аз доскоро   си късах нервите, ядосвах се, беше  ми писнало вечер да  го чакам  кога ще се прибере. Сега се  ядосва  той, обаче  за  негово съжаление няма как да ме спре да излизам, защото има  някакво чувство за справедливост.
Освен това се записах на латиноамерикански  танци и  това е още един повод да  да  се  чувства несигурен.

# 21
Послушай Бронте! Тъкмо това щях да ти напиша!
Човека знае, че ти, жива-умряла, ще си там и ще се грижиш за детето,тоест той неотложни задължения за себе си не вижда. А и също, че друга работа нямаш!
Намери си и ти "аверки", развлечения, развивай се по някакъв начин, ако щеш на градската библиотека виси по цял ден, но не стой като кученце у дома! И си набий в главата че имаш право, да, имаш право да излизаш без дете, без мъж, без приятелки даже, ей тъй, щото си човек, щото киното, театъра или, ако предпочиташ фитнес залите, не са за марсианците!

Ако главно това му е чепатото на твоя мъж, моето съпруже какъв пост би ви пуснало в тая тема колко е чепата жена му....

# 22
Аз нещо недоразбрах. Едно е мъжът да е чепат (хаха, аз си правя разни асоциации с тази дума), друго е да вее знамето извън къщи и да се изнася (и това с изнасянето не го разбрах много. Демек се изнася, когато иска, и после се връща, така ли?).
Мъж, който ме лъже и прави "навам-та-насам", когато му скефне, няма място в моето обкръжение. Та затова няма и какво да се справям с него...
П.П. Аз като прочетох заглавието на темата се подведох, понеже идеше реч за чепат мъж. И понеже и моят мъж си е малко темерут, реших, че мога до помогна, но се оказа, че проблемът тук е по-дълбок.

И аз съм на същото мнение, и моя е чепат,ама тези неща не прави, това не е до чепатост,ами си му позволила да ти се качи на главата.Какво означава зарязва ме, зарязва децата,като те е зарязал, после няма да му позволиш да се върне,да спи една седмица пред вратата, и следващия път ще се замисли кого да зарязва.

Общи условия

Активация на акаунт