Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали кърмата ми е достатъчна и какво да правя, ако бебето не се засища?
Как мога да се възстановя след цезарово сечение и какви са преживяванията на други майки?
Как да се справя с будуването на бебето и какво е нормално в този контекст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали кърмата ми е достатъчна и какво да правя, ако бебето не се засища?
-
Как мога да се възстановя след цезарово сечение и какви са преживяванията на други майки?
Възстановяването след цезарово сечение може да варира, но обикновено включва постепенно възвръщане към нормалните дейности, избягване на тежки натоварвания и внимателно наблюдение за болка. Много майки съобщават, че се възстановяват бързо и успешно; въпреки това е важно да се консултирате с лекар за персонализирани съвети за възстановяване.
-
Как да се справя с будуването на бебето и какво е нормално в този контекст?
-
Как да избера подходяща преносима кошара за бебето?
-
Какви са ефектите от използването на силиконови зърна при кърмене?
Предполагам, ти си поиска секцио, с нетърпение чакам подробности - как, защо... 

Сукането на бебето от силиконови зърна не може да предизвика лактацията правилно 

А ина4е аз силиконови протектори ползвам от третия ден и не ми помагат особено.Вики сякаш няма бели налепи в устата.Само като повърне езичето му става доста бяло,но после се оправя. А ако имам млечица не трябва ли да ме боли и като се цедя