Отговори
# 180
Галя, благодаря ти за бързия отговор. Ще си купя Персил тия дни. Пиши по нататък за ефекта от Лансинокс, може да го пробвам и аз върху Калоян.

# 181
  • Пловдив
Честити бебоци на Дари и Марчела.Да са им живи и здрави

# 182
Здравейте, здравейте,
Ето ги бебетата, след толкова чакане, да са честити на двете мами Дари и Марчелка , такова чакане направиха горките, че заслужават похвала!!! Да са живи и здрави малчовците, много да слушкат и бързо възстановяване на силните девойки. Поздравления за добрия финал!!!!!

Моята дилема с количката продължава,  май смотано е направено самата джаджа дето захваща оста на гумите и  незнам сега какво да правя.
Ани ДИ, ако прочетеш скоро това, моля те кажи ми при вас дали има такъв проблем, гумите са ни еднакви, та да търсим части за вашата, че нашия модел почти го няма в БГ.

Момичета от ЛЛЛ, благодаря за вашите съвети, много спокойно се чувствам, като знам, че ви има и винаги мога да се обърна към вас!!! Бъдете живи и здрави, само  хубави неща да ви се случват!!!! Hug  bouquet

При нас всичко е по старому, само дето от вчера бебка не  е акала и взех да се притеснявам. Преди това имахме по 4 наакани, вчера нито един. През ноща беще последния и това е. Вчера целия ден ми беше в ръцете, заспива у мен, като я сложа дремне 15 мин и послесе размрънка, ревне...и пак в ръцете ми. През ноща поне спа, ще видим днес как ще е, отново вкъщи, без количка за разходки, ще се побъркам вечеее. Плаче ми се, дано не изпадна сега в някоя депресийка покрай това седене вкъщи.

За Аздата, аз редовно гледам, даже сега съм си набелязала 5 неща и мисля кога да ги поръчам. Толкова са сладурести, че не могада се удържа! Галя, Светле вие  от къде бяхте, ако сте от София, да направим обща.

# 183
И аз участвам в поръчката. Като клиент, иначе няма как - нали ще раждам всеки момент. Mr. Green
Честит син на Дари, да расте здрав и с късмет!
Занимавам се днес и утре с разни бюрокращини. Няма да ви досаждам с тях, само ще споделя, че са толкова увлекателно всепоглъщащи, че забравих, че съм бременна. Вече взе да ме избива на смях.
Поне временцето се оправи, слънчев и усмихнат ден желая на всички! Айде навън с количките.

# 184
  • варна
alexova,аз съм от Варна.Проблем ли е ако сме от различни градове newsm78

# 185
И аз искам да се включа в поръчка от асда  Laughing

# 186
alexova,аз съм от Варна.Проблем ли е ако сме от различни градове newsm78

ще ти пиша на лични

# 187
  • варна
Айде чакаме още мами за поръчка Hug

# 188
  • Пловдив
Момичета от ЛЛЛ имам и аз едно питане.Малкия си го кърмя на поискване.За 10 дена си беше възстановил теглото.Обаче ме притеснява това,че през ноща спи по 5 часа и повече понякога.А следобедите е все буден и иска да цока нон стоп.Гърдите ми се изпразват до капка.А през ноща така се препълват,че започват да ме болят.Пробвах се да го будя да цока но той не иска.Само нервничи и пак заспива.А през деня си е активен.Притеснявам се да не ми намалее кърмата така като няма почти еднакви интервали на цокане.Какво да правя.Посъветвайте ме.И също вечер като му започнат коликите с такава ярост ми захапва зърното,че вече започнаха да ме болят.Пробвах и вода да му дам,но той отказва.

# 189
Добро утро, момичета Simple Smile

Честити бебоци на Марчелка и Дари Simple Smile Да ви радват много и да бъдат щастливи   bouquet

Успех на тези, които все още са 2в1 Simple Smile

# 190
Честита радост на мама мар4елка! Да им е жив и здрав бебока!  Hug

# 191
  • София
Здравейте момичета и от мен  Hug
Честити бебоци на Мar4ela5, dary_dary и Lulu25   bouquet . Mного здраве и щастие и бързо възстановяване на мамите  Hug
Стискам плалчета и за останалите 2 в 1. Леко раждане момичета  Praynig
Скреч благодаря за отговора.
Днес ще видим нашата госпожица с колко е наддала за две седмици. Довечера ще мина да се отчета.
Навън времето изглежда хубаво, но май има какво още да се желае  Sunglasses
Хубав и усмихнат ден на всички  Peace

# 192
Честити бебоци на Дари и Марчела,Lulu25.Да са им живи и здрави бебоците!  bouquet

Момичета от ЛЛЛ имам и аз едно питане.Малкия си го кърмя на поискване.За 10 дена си беше възстановил теглото.Обаче ме притеснява това,че през ноща спи по 5 часа и повече понякога.А следобедите е все буден и иска да цока нон стоп.Гърдите ми се изпразват до капка.А през ноща така се препълват,че започват да ме болят.Пробвах се да го будя да цока но той не иска.Само нервничи и пак заспива.А през деня си е активен.Притеснявам се да не ми намалее кърмата така като няма почти еднакви интервали на цокане.Какво да правя.Посъветвайте ме.И също вечер като му започнат коликите с такава ярост ми захапва зърното,че вече започнаха да ме болят.Пробвах и вода да му дам,но той отказва.

Креми и при мен е така вечер като заспи и гардите ми стават мн тварди и болят,но аз ги изцеждам когато е времето за хранене и после преди да заспя пак ги изцеждам и тогава си
лягам!А за зърната аз ги мажа с Гърмастан! Peace

# 193
Maretu  Peace да се запиша и аз още 2 в 1 , а и Десито май от вчера не се е включвала  Whistling
При мен индикации - котракции ДА, като се има в предвид, че през цялата бременност не ме бяха закачили въобще, не знам какво е намислила нашата малка кукла  Whistling  newsm78 А колко мами останахме 2 в1 ?
 ooooh! Охххххх, че съм разсеяна Дари честито малко сладко щастие , чакането си стуваше нали   Wink Joy хайде и ние след теб наред... Simple Smile
Оставям ви за сега мамчета, отивам на разходка , до по - късно  Hug

# 194
Честито на всички, които вече успяха да се срещнат със своите бебчета и скорошно раждане на тези, които все още са в очакване!  Hug

Ivy,болката я усещам,когато Вики почне силно да суче.Когато суче бавно болка няма. Зърната не ме сърбят ама сякаш леко лъщят.Иначе и двамата нищо не сме пили.А слоя е възможно да е нова кожа, защото след 2 4асова почивка зърната ми изглеждат сравнително добре,но като се изцедя се появява този слой.

Гале от това, което пишеш съдя, че по-скоро засукването може да се наблюдава. Пробва ли да опиташ да слагаш Вики малко по-рано на гърда? Когато бебетата не са твърде прегладнели или когато са сънени, обикновено засукват малко по-спокойно и не толкова настървено. Ако прецениш може да опиташ да слагаш да суче при ранни признаци на глад, като плезене на езичето, въртене на главичката сякаш търси гърда или лапане на ръчичките. Плача обикновено е късен сигнал за глад и бебето често вече е било гладно от около половин час и е нетърпеливо да се нахрани.

Момичета от ЛЛЛ, благодаря за вашите съвети, много спокойно се чувствам, като знам, че ви има и винаги мога да се обърна към вас!!! Бъдете живи и здрави, само  хубави неща да ви се случват!!!! Hug  bouquet

При нас всичко е по старому, само дето от вчера бебка не  е акала и взех да се притеснявам. Преди това имахме по 4 наакани, вчера нито един. През ноща беще последния и това е. Вчера целия ден ми беше в ръцете, заспива у мен, като я сложа дремне 15 мин и послесе размрънка, ревне...и пак в ръцете ми. През ноща поне спа, ще видим днес как ще е, отново вкъщи, без количка за разходки, ще се побъркам вечеее. Плаче ми се, дано не изпадна сега в някоя депресийка покрай това седене вкъщи.

Благодаря ти, много си мила  Heart Eyes
Даваш ли капки за колики и когато ги спреш до няколко дни има ли подобрения в броя на нааканите памперси? Разполагаш ли със слинг? Би могъл да ти освободи ръцете, когато е неспокойна и има нужда да я гушкаш и носиш. Умората понякога е голяма и може да опиташ да лягаш с нея, когато тя си почива. Също така понякога търсят топлината на тялото до тях, ако легнете заедно може да оставиш нещо близо до личицето и, което да отразява топлината на въздуха. Друг вариант е да я накърмиш в някаква по-тъничка пеленка и с нея да я преместиш на легълцето и, за да се запази затоплянето и да не се промени рязко температурата от гушкането в завивките. Някои бебета обичат да са сгушени подобно на усещането в утробата и може да се чувстват по-добре, ако са увити в завивка (макар и нещо тъничко) и ръчичките им са близо до телцето. Не и се давай на пустата следродилна тъга, дано скоро можете да излизате, това наистина разведрява много и ако можеш мисли си предимно за хубави неща и се наслаждавай на малката радост до теб  Hug

Кремс много се радвам, че наддава и е възстановил теглото си. Често след обед или вечер бебенцата сучат "накуп", т.е. сучат на често през кратки интервали или дори понякога продължително без прекъсване, с което се засищат за малко по-дълго време и после правят малко по-голяма пауза. Ако детето има достатъчно напишкани и наакани памперси, спокойно е, жизнено и енергично, лигавиците са влажни, най-вероятно то се чувства добре с този ритъм на хранене. Колко кърмения имате приблизително за 24 часа? Има ли все още жълтеница и поспалив ли е? Ако няма жълтеница и не е особено поспалив, имате поне 8 кърмения за 24 часа (по възможност 10-12), може да не е необходимо да го будиш, а както си спинка просто да му предложиш да хапне, ако не е склонен, би било добре да изцедиш малко, колкото да почувстваш облекчение на гърдите си. Кърмата обичайно не се влияе от неравните интервали на кърмене. Добре би било да има поне едно кърмене между 2 и 8 часа сутринта, за да се стимулира добре лактацията. Когато захапва с ярост виж дали няма да помогнат и нещата , които писах на Галя малко по-нагоре в този пост. Предвид, че звучи като едно доста сито бебе, едва ли му е необходима вода. Все пак ще очаквам да ми кажеш за памперсите и кърменията ви за денонощие bouquet

Общи условия

Активация на акаунт