Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 065
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 1 005
Не, тя си пише много добре, просто не е ръкописно, а печатно и по-бавно, но като говорим за думи, а с цифрите е друго

До 2-3 клас децата нямат нужда от курсове. Родителите сами могат да им дават задачки от сборници. На курса няма какво толкова да ги научат.

# 1 006
И във втори, и особено в трети клас децата могат да научат доста от курсовете, освен ако родителят наистина не се заеме сериозно да решава задачи вкъщи с детето.

# 1 007
  • Младост 4
Здравейте! Включвам се в темата във връзка с преподавателите, които ще водят курсовете за 4 клас.  Искам да избера преподавател, който да изисква тишина в часа и да не работи само с най-силните 5-6 деца от групата. Имате ли идея?

# 1 008
Здравейте!

Много ми е неудобно, че и аз ще задам въпрос за преподавателите, които ще водят 3 клас догодина.
Тъй като синът ми може да посещава само групата от 13ч нашия избор е ограничен от 3 имена- Емилия Гигова, Милена Борисова и Зоя Савова. Само за Милена Борисова  съм чела/ добри / отзиви тук, в темата. Ако местата при нея са ограничени ще трябва да избирам измежду другите две.
Моля, с ОГРОМНО извинение за мнения !

Последна редакция: вт, 28 юни 2011, 11:31 от gerka

# 1 009
  • София
Ако за Борисова няма места, Гигова.
Виждала съм я, изглежда съвестна, контактува с родителите.
За Стоянова не мога да кажа нищо

# 1 010
Здравейте! Включвам се в темата във връзка с преподавателите, които ще водят курсовете за 4 клас.  Искам да избера преподавател, който да изисква тишина в часа и да не работи само с най-силните 5-6 деца от групата. Имате ли идея?

Мисля, че това не е възможно при работа в група. Когато групата е от 30 деца учителите работят с всички. Пишат на дъската решението за всички. Обясняват на всички. Задават въпроси на всички. Е да, 5-6 деца взимат участие, или излизат на дъската да решат някоя задача. Но това е така, защото знаят. Разбира се, учителят може да вдигне на дъската и дете, което не знае какво да напише, но така само ще се загуби време и резултат няма да има. Затова шанс се дава на всички деца, а в урока участват тези, които могат. Голяма част от децата обаче сядат на последните чинове и не слушат, а си говорят. Учителят няма за цел да се бори с тях, а да обяснява. Ако някое дете няма интерес е по-добре да не ходи в група, а да се помисли за частни уроци. Не може учителят да седне до едно дете да решават заедно, а да пренебрегне другите. Учителят има време само да преподава, да проверява домашни и да обяснява неразбраното/затруднителните задачи.

# 1 011
  • София
Здравейте!

Много ми е неудобно, че и аз ще задам въпрос за преподавателите, които ще водят 3 клас догодина.
Тъй като синът ми може да посещава само групата от 13ч нашия избор е ограничен от 3 имена- Емилия Гигова, Милена Борисова и Зоя Стоянова[/color].

Чувала съм положителни отзиви само за Борисова.
Името на третата преподавателка, която ще води група от третокласници от 13.0 ч. е Зоя Савова, а не Стоянова.

# 1 012
Здравейте! Много ми е неудобно, че и аз ще задам въпрос за преподавателите, които ще водят 3 клас догодина. Тъй като синът ми може да посещава само групата от 13ч нашия избор е ограничен от 3 имена- Емилия Гигова, Милена Борисова и Зоя Стоянова[/color]. Моля, с ОГРОМНО извинение за мнения !
Чувала съм положителни отзиви само за Борисова. Името на третата преподавателка, която ще води група от третокласници от 13.0 ч. е Зоя Савова, а не Стоянова.

Права си,Благодаря , че ми обърна внимание за грешката. Зная, че е Савова, незнам защо съм объркала името. Embarassed

# 1 013
  • sofia
Здравейте ! Дали някой има отзиви за Петя Тодорова и Румяна Караджова? Предварително благодаря !  bouquet

# 1 014
  • София
Аз днес ходих до "Междучасие" и получих малко повече информация. Първата група е от 6 деца, защото са имали намерение да провеждат курсовете в една малка стая в офиса им на Шишман. След това са организирали място за втора група от 12 деца, а накрая и за трета от 15. Казаха ми твърдо, че тези бройки няма да се увеличат и не мога да преместя детето си във вече запълнена група. Но, честно казано, не им вярвам - сигурна съм че бройките на децата в групите ще се изравнят. В крайна сметка всички групи ще имат занятия в английската гимназия, така че място ще има. За формирането на трета група са получили изричното съгласие на Златилов.
Това е, аз вече го записах моя и макар да не е в СМГ, курсовете са същите, така че оставам да следя темата Wink

# 1 015
Здравейте ! Дали някой има отзиви за Петя Тодорова и Румяна Караджова? Предварително благодаря !  bouquet
Петя Тодорова  newsm10, много добър подход към децата и хубаво чувство за хумор, синът ми определено я харесваше (курс 4ти клас). И доста неща научи - доволна съм определено, да живее форума, оттук научих за нея.

# 1 016
Цитат
Ако местата при нея са ограничени ще трябва да избирам измежду другите две.

какво значи, ако местата са ограничени? записването не е започнало ! Ако си решила,че искаш точно определена група засядаш 10 ч. на 01.07 в СМГ и записваш детето !!

Колкото до питането на сали- Ч.С горе -долу ти е отговорила, но ще кажа; няма предподавател курсовете, който да работи с определени деца !!!!!!!! Ако това те притесянва- излишно е !!! А с дисциплината повечето също се справят, с малки изключения, поне по това, което съм чела....
за групата на Златилов имаше таквоа мнение( заради което смятам,че пускаш изобщо запитването ), пуснато от една майка, което като че ли като етикет му се лепна на този човек- че работи само с най-силните деца ...мога с чиста съвест да напиша  - "ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !!!!   Това е поредното субективно и нямащо нищо общо с истината мнение на майка, изказано от " нашата камбанария"- нещо явно не й е харесало, може и да е имала право, но няма нищо общо  с подхода на Златилов към децата- той определено няма  предпочитания....моят син , по повод точно това мнение,  съвсем умишлено поне 5 пъти през годината
съм го питала насочено- абсолютно категоричен е,че всикчи взимат участие, и че нямай някой, с който  да се работи повече....!!!

# 1 017
te_dda, всъщност е добре да уточним, че ако си избрал определен преподавател за курса, трябва доста по рано да се чака пред СМГ. Миналата година имаше опашка още в 7 часа сутринта и за курса при Златилов местата бяха запълнени за по-малко от час след началото на записването. Това важи в по-голяма сила за курсовете за 4 клас. За трети клас, май не са толкова надъхани майките.

# 1 018
  • Младост 4
Черна станция, te dda, благодаря за мненията! Наистина питам заради Златилов.

Аз проведох някои проучвания, тел. разговори и пр.  Simple Smile и съкратих списъка до Петя Тодорова, Румяна Караджова и Антони Стоянов. Ако някой има по-конкретно впечатление за тях, ще се радвам да го чуя Peace

# 1 019
  • София
Знам за доволни от Румяна Караджова и Антони Стоянов.
Петя Тодорова е една много миличка, млада мацка. Като съм я  виждала, винаги ми е изглеждала много заинтересована от децата.

Общи условия

Активация на акаунт