Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 824
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 1 035
А да има някой петокласник, който да е бил на курса на Симеонов?
Дали материала е за 5ти клас или задачите ще са като тези, които децата са решавали тази година?

Синът ми ходеше втория срок при Симеонов.
Задачите при Симеонов в 5-ти клас са от материала за 5-ти клас, всеки път по една страница А4, 20-30 задачи, ситен шрифт, контролни доста често, а последния месец-два - предимно тестове, на които пише ПЧМГ. За лятото получи импровизиран сборник с корица на ПЧМГ и с математически състезания от 2005-2010 на ПЧМГ с автор Иван Симеонов.

а работят ли състезателна математика, или е само надграждане на училищния материал...?

# 1 036

а работят ли състезателна математика, или е само надграждане на училищния материал...?
Да, и двете.

# 1 037
Ние съвсем случайно и без проблеми се записахме при Петя Тодорова и смело мога да заявя, че това е една чудесна преподавателка, която за две седмици работа удвои точките ни на пробните изпити  Hug Има чудесен подход към децата и математиката, мойто отроче не иска вече аз да му обяснявам нещата пита си я нея  Mr. Green

# 1 038

Да, и двете.

браво...това е добре !!

# 1 039
Мами, някой не  е ли ходил вече в СМГ, да каже много ли са големи опашките за записването?Дано някой сподели! Praynig

# 1 040
Аз ходих и се записахме.
Започнаха да записват по-рано, защото се бяха събрали много хора.
Към 9.30 бяха около 150 човека.
Опашките вървят бързо.

# 1 041

мими.ива, мерси за отговора!Ако не е тайна ти при кого записа детенце?

# 1 042
  • София
Здравейте,
да кажа и аз.Записахме се към 10,00ч /бяхме №53/.
Наистина започнаха по-рано да записват / някъде към 9,00ч /, защото видяха, че има много хора.

# 1 043
Стори ми се, че опашката за 3-ти клас беше доста по-голяма от тази за 4-ти, странно....
А иначе слухът е, че първата майка била дошла в 5 сутринта  Simple Smile

# 1 044
Здравейте,
да кажа и аз.Записахме се към 10,00ч /бяхме №53/.
Наистина започнаха по-рано да записват / някъде към 9,00ч /, защото видяха, че има много хора.

Ха, аз бях зад вас, тъкмо се чудех от къде ми е познат този никнейм. Ние се записахме при Елза Тодорова, дано да я хареса дребният. В 10 часа имаше около 5-6 деца, записани за нея. Мислех, че доста по-рано ще свършат местата.

# 1 045
Стори ми се, че опашката за 3-ти клас беше доста по-голяма от тази за 4-ти, странно....
А иначе слухът е, че първата майка била дошла в 5 сутринта  Simple Smile
На опашката за 3-ти клас бяха и хора за 5-ти, 6-ти и 7-ми клас и работеха по-бавничко.

# 1 046
  • София
Хахаха, заедно сме били...значи.
Първата жена е била там в 5,30ч наистина, но е мислела, че записването е от 8,00ч.
Ние се записахме при Стоянов - 3 клас.Бяхме около 10 деца вече.

# 1 047
  • София
Записах девойката за 4 клас при Антони Стоянов, в 3 клас беше при него и и хареса. Към 10.15 имаше записани 18 деца за тази група.
Хареса ми организацията, не се чакаше много, нямаше блъсканица. Е, имаше един меко казано неадекватен родител, който беше решил да прави панаир, но без такива няма как да се мине Simple Smile

# 1 048
  • София
Изказвам големи благодарности на една жена - родител, която взе организацията в свой ръце и наистина нямаше блъсканица.Спазваше се реда от списъка и така.

# 1 049
   Записах детето при Антони Стоянов – 3 клас, 10.30 ч.
   Да се ориентираме с кого ще обменяме информация за взетия материал и за домашните  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт