Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 835
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 1 020
te_dda, всъщност е добре да уточним, че ако си избрал определен преподавател за курса, трябва доста по рано да се чака пред СМГ. Миналата година имаше опашка още в 7 часа сутринта и за курса при Златилов местата бяха запълнени за по-малко от час след началото на записването. Това важи в по-голяма сила за курсовете за 4 клас. За трети клас, май не са толкова надъхани майките.

newsm78 newsm78 newsm78  да пратя и аз моите по-рано,че симеонов има само една група за 5 клас и сигурно и за там ще има бой Laughing Laughing Laughing

пс: реших за всеки случай да си платя курса, тк ако не ни приемат единствената добра алтерантива  е това..... newsm78

# 1 021
newsm78 newsm78 newsm78  да пратя и аз моите по-рано,че симеонов има само една група за 5 клас и сигурно и за там ще има бой Laughing Laughing Laughing

пс: реших за всеки случай да си платя курса, тк ако не ни приемат единствената добра алтерантива  е това..... newsm78

В тази връзка мисля, че не е споменавано в темата - в случай, че ви приемат в СМГ (за което ви стискам палци) и ако вече сте си платили курса, в началото на годината ще ви върнат парите, защото учениците на СМГ нямат право да посещават платени уроци при преподаватели в гимназията.

# 1 022
# 1 023
Пари за платен курс се връщат не само, ако детето е прието в СМГ.  Peace

Действително, подозирам голям наплив за групите на Симеонов и Златилов на 1.07.
Не знам в колко часа трябва да отиде човек за да е сигурен, че детето ще бъде записано. Thinking

# 1 024
... Не знам в колко часа трябва да отиде човек за да е сигурен, че детето ще бъде записано. Thinking
Миналата година - в 6:30-7:00 вече имаше хора и започнаха да правят списък с чакащите по реда на пристигането. Започнали са да записват в 8:45 и в около 9:30 групата на Златилов е била запълнена, предполагам че е било същото и за Симеонов и за другите добри преподаватели.

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 13:14 от VAVA

# 1 025
  • София
А да има някой петокласник, който да е бил на курса на Симеонов?
Дали материала е за 5ти клас или задачите ще са като тези, които децата са решавали тази година?

# 1 026
  • Sofia
Дали материала е за 5ти клас или задачите ще са като тези, които децата са решавали тази година?

Моят син ходеше преди 2 години. Не , задачите не са същите! В 5 клас децата започват да решават задачи по материала от училище , но много по-сложни! Всъщност, всички курсове в 5,6 и 7 клас застъпват материала от училище / като теми/, но там само се надгражда!

# 1 027
Здравейте,

интересува ме за кой учител по математика от СМГ бихте дали положителен отзив 
Александър Александров, Красимира Петрова, Надежда Буюклиева

предварително благодаря

# 1 028
  • Sofia
КОРНЕЛИЯ ,в 6 клас детето ходеше при Александров. Доволно е / аз нямам лични впечатления/. Успяваше да разбере всичко , което учеха и сподели , че от него е научил доста важни неща.

# 1 029
... Не знам в колко часа трябва да отиде човек за да е сигурен, че детето ще бъде записано. Thinking
Миналата година - в 6:30-7:00 вече имаше хора и започнаха да правят списък с чакащите по реда на пристигането. Започнали са да записват в 8:45 и в около 9:30 групата на Златилов е била запълнена, предполагам че е било същото и за Симеонов и за другите добри преподаватели.
е да, но тогава запсиването беше от 8 часа, а не от 10....т.е хората са отишли половин час по-рано, което е нормално...

# 1 030
Ali_sun, моля да кажеш малко повече за Александров, че съм си избрала него за 6 клас. Миналата година записах сина при Симеонов ( за 5 клас) около 10.00 часа и още имаше места.

# 1 031
Пари за платен курс се връщат не само, ако детето е прието в СМГ.  Peace

Действително, подозирам голям наплив за групите на Симеонов и Златилов на 1.07.
Не знам в колко часа трябва да отиде човек за да е сигурен, че детето ще бъде записано. Thinking

5 клас не е такъв ми се струва наплива, по-скоро боя е за златилов 4 клас.....защото една моя позната записа детето за 5 клас при симеонов в началото на септември...без връзки.... Laughing Laughing...и е логично...майките на неприетите състезатели обикновенно взимат противоположното на мен решение и записват децата в едно от другите 3 училища....по-малко са децата  занимаващи се и след неуспешния прием със състезания,  и неучещи в математическа паралелка някъде...групата, в което беше детето на тази позната, повече от половината не бяха състезатели, чули родителите нещо от някъде и записват....вижте,че тази година имаше само 2-3 групи 5 клас....няма наплив......а за симеонов боя е за 7 клас според мен....

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 17:09 от te_dda

# 1 032
Ali_sun, моля да кажеш малко повече за Александров, че съм си избрала него за 6 клас. Миналата година записах сина при Симеонов ( за 5 клас) около 10.00 часа и още имаше места.

писали сме заедно, но твоето мнение потвърждава моето Wink

# 1 033
  • Sofia
Ali_sun, моля да кажеш малко повече за Александров,
Не знам какво да кажа. Детето още от 5 кл. само си ходи на курсове , и не съм контактувала много с преподавателите.
 Ако имаш конкретени въпроси - питай /може и на лични/. Аз ще му дам да ги прочете и ще ти даде отговор.
 Има много вярна преценка за учителите , така че ще имаш яснота  Hug!

# 1 034

Синът ми ходеше втория срок при Симеонов.
Задачите при Симеонов в 5-ти клас са от материала за 5-ти клас, всеки път по една страница А4, 20-30 задачи, ситен шрифт, контролни доста често, а последния месец-два - предимно тестове, на които пише ПЧМГ. За лятото получи импровизиран сборник с корица на ПЧМГ и с математически състезания от 2005-2010 на ПЧМГ с автор Иван Симеонов.

Общи условия

Активация на акаунт