Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 151 929
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 120
Споделете впечатления от вчера.
На мен ми се видяха много децата в група. Преброих около 30, имаше и такива, които не бяха в официалния списък.
Елза Тодорова ми се видя доста стриктна и не толкова забавна като Борисова.

Другите групи и те ли са над 25 деца?

И мъжът ми каза, че са около 30-тина деца, 3 клас при Елза Тодорова. Детето обаче е ентусиазирано (върна се и седна да си пише домашната  Shocked). Питах го "как ти се стори госпожата", а той "ами, готина - не повишава тон" ...  Wink... Толкова като за първи път!  Grinning

# 121
  • Там, където ме обичат
Не съм доволна - групите са големи и някак не обръщат достатъчно внимание на децата.

# 122
Дали има някой при Петя Тодорова 4ти клас.. да каже какво са взели и домашното..моля
Синът ми пропусна първия път - вкъщи с гипс на крака  Cry

# 123
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравей, pepia , ние сме при г- жа Петя Тодорова от  10,30 ч. Не съм сигурна точно какви задачи са решавали, но домашното е от едно учебно помагало по СИП на издателство "Калоянов", което тя им предостави- струва 2.50 лв. на стр.9 зад 2-по 2 начина и зад. 3. Ако не можете да намерите помагалото, май няма да можете да го напишете. Трябва да се слагат правилни аритметични действия между едни числа, за да се получи определен резултат накрая, а в другата задача, да се сложат правилно скоби. Препоръчвам ти да се чуеш с нея по телефона, ще ти го пусна на лични.
Аз засега съм с доста добри първи впечатления. Изглежда ми доста хаберна и ангажирана с каузата да разберат и научат нещо. Ще видим, дали и нататък ще се потвърдят пъвоначалните ми впечатления. Peace

# 124
  • София
Впечатленията ми от г-жа Борисова/ 3 клас от 13.00ч./ са отлични, много приветлива и мисля отговорна.
Децата в групите наистина са много но да се надяваме , че всички ще се справят добре.
Успех на всички малки математици!!!!!!!!!!!! Simple Smile

# 125
Аз пък мисля,че изобщо не са много децата в групите,те са 24!При Елза Тодорова вчера са били даже 23 деца,тъй като едно детенце се е обадило предварително на госпожата,че няма да може да присъства!Това си е един нормален клас,не знам какво имате предвид под "препълнени" групи.Смятате ли,че госпожите ще седнат да работят само с десетина деца.Нека да не забравяме,че желаещите са много от цяла София!
Елза Тодорова е изключителна жена,още от първия ден е започнала да запомня имената на децата от нейната група!Вярвам,че и останалите госпожи от СМГ са на ниво!Така че няма пречка за талантливите деца-математици да се развиват!

# 126
  • София
Здравейте,

Има ли някой друг при Владимир Николов - 4 клас? Интересува ме дали моя хубостник е разбрал правилно за домашното. Имт две преснимани страници - домашно 1 и домашно 2 с по 10 задачи. Освен това имат и записани задачи от помагалото. Дали съм разбрала правилно? Множко ми се вижда като за начало.

# 127
  • у дома
Мисля,че това ще е полезно на всички,които се готвят да кандидатстват в СМГ след 4 клас(има теми и за 3 и за 4 клас) http://www.book.store.bg/p43211/matematika-za-talanti-testove-i- … na-sharkova-rumia

# 128
Благодарим ти Svetlaem!Много полезна книга!

# 129
Здравейте! И нашата девойка е при Стоянов (3 клас). Беше меко казано във възторг от курса. Решавали са основно логически задачи. Всички примери, които им е дал са изключително лесни за възприемане, често и шеговити. Домашното бе написано на един дъх още следобед, което направо ме  Shocked! Дано ентусиазма продължи.

# 130
Здравейте! И нашата девойка е при Стоянов (3 клас). Беше меко казано във възторг от курса. Решавали са основно логически задачи. Всички примери, които им е дал са изключително лесни за възприемане, често и шеговити. Домашното бе написано на един дъх още следобед, което направо ме  Shocked! Дано ентусиазма продължи.
Курсът е от 10.30, нали?
А колко деца са в групата?

# 131
Курсът е от 10.30, нали?
А колко деца са в групата?
Незнам колко деца са точно. Със сигурност над 20.

# 132
  • София
При Стоянов според мен бяха около 30 деца. Дъщеря ми също е много възторжена. Харесали са и логическите задачи и каза, че господина е много мил. Simple Smile

# 133
Включвам се и аз със младеж при Борисова(3 клас, 13 часа). Мариана, в една група сме  Simple Smile
Доволен е човекът, написа си домашното, каза, че е разбрал материала. Така, че засега съм обнадеждена, че всичко е ок. Ние сме с умерени(според мен) възможности в математиката, които(надявам се) да бъдат развити от този курс. Аз, лично, когато записвах младежа, видях госпожата наживо и ми си стори много позитивна, с чувство за хумор и т.н. все хубави впечатления, та затова я избрах измежду няколкото варианта, които имах изброени на листчето. Надявам се да очакванията ми да се оправдаят.
Хайде, успех на дечицата ни Peace

# 134
Госпожа Борисова е учител по биология в СМГ Simple Smile newsm78

Общи условия

Активация на акаунт