Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 811
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Как, къде и до кога става записването за пробните изпити? Синът ми не ми е казал нищо за пробен изпит.

# 181
  • София
Рано е още, ще каже.
Таксата се плаща при преподавателя, който води курса или в книжарницата 1-2 седмици преди това.

# 182
Записването за пробния изпит, както и за втория модул на курсовете, ще бъде в книжарницата.  Записано е в тетрадката  Simple Smile
Не пише откога, но май още от понеделник.

# 183
  • София
Благодаря!  bouquet

# 184
Записването за пробния изпит, както и за втория модул на курсовете, ще бъде в книжарницата.  Записано е в тетрадката  Simple Smile
Не пише откога, но май още от понеделник.

точно това си мислех,че тея дни трябва да се плаща таксата за 2-ри модул  newsm78, и на нас още не са ни казали за пробния изпит, но тази седмица мисля да намина към смг и да платя каквото трябва....

# 185
Вторият модул започва от 4.12.2010 г./за тези деца, чиито занятия стартираха на 25.09.2010/
Има време за плащане на таксата! Wink

Така и не разбрах, книжарницата работи ли вече?

# 186

Така и не разбрах, книжарницата работи ли вече?

Дъщеря ми каза, че в събота решетката е била отворена. Надявам се вече да работи.
А по-актуална информация ще очакваме от теб през седмицата (ако може) Wink Hug

# 187
  • София
Всъщност къде е книжарницата сега?

# 188
  • София
Всъщност къде е книжарницата сега?

От входа веднага в ляво, бяла врата с решетка.

# 189
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте, голямо затишие цари в темата. Сигурно в начлото на декемврри това ще се промени.
Може ли някой да ми помогне с информация? В групата на г-жа Петя Тодорова от 10.30 наистина ли не са им дали никакво домашно? Моят син ме убеждава в това, но като знам какъв е заплес- може и да е изтървал нещо. Предполагам, че домашните на двете групи обикновено са еднакви, така че и от ранната група ако има някой, ще помоля за информация
 Praynig ooooh!

# 190
В групата на г-жа Петя Тодорова от 10.30 наистина ли не са им дали никакво домашно?
Съмнявам се.
Нямаш ли телефонен номер на госпожата да й звъннеш и да разбереш лично от нея?

# 191
В групата на г-жа Петя Тодорова от 10.30 наистина ли не са им дали никакво домашно?
Съмнявам се.
Нямаш ли телефонен номер на госпожата да й звъннеш и да разбереш лично от нея?
Миналата семица и звънях,защото беше болен, не ми се искаше пак да я притеснявам. Затова питам първо тук. Ако се наложи- ще и звъня пак.

# 192
От групата П.Тодорова 10.30, имахме и събота и неделя курс, като в неделя е дала следната ДМ:
1. Рачешки задачи (лист)- 12, 14
2. Хайде на пазар(лист)- 9,10,13,15,16
3. Математика за таланти - тест 28 целия
4. Математика за таланти - тест 10 , 2 модул
Всичко на лист да се реши.
Следващата събота няма да има курс (поне за нашата група).

# 193
Благодаря ти, peppia, тя затова явно не е дала за неделя. Лошото е, че младежът изобщо не ме е информирал, че ще имат и в неделя. Нещо не ми харесва тази работа  Crossing Arms
Като се прибера довечера ще има.. #2gunfire

# 194
Следващата събота няма да има курс (поне за нашата група).
И нашата госпожа ще отсъства следващата седмица, но ще имат занятие с друг преподавател.
Ще правят контролна работа. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт