Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 153 607
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 315
1, благодаря все пак.  bouquet
Аз не се съмнявам в тези госпожи. Те са страхотни преподавателки в гимназиалния курс.
По-скоро се интересувах как са си разпределили часовете, но щом не си запозната, няма проблем.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 09:34 от Фран Джонсън

# 316
  • София
Късметлии сте вие при Златилов.
Все някой при Е. Тодорова ще се включи да каже.

# 317
Късметлии сте вие при Златилов.
Все някой при Е. Тодорова ще се включи да каже.
Мисля, че в началните страници на темата няколко дами бяха споделили, че децата им са при Елза Тодорова.
Не на всеки му се пише тук, така, че може да ги попиташ на ЛС за повече информация.

Миналата година дъщеря ми беше при Елза Тодорова и бях много доволна от нея.
Учудвам се, че е дала задача за домашно с неподходящо условие. Thinking

# 318
  • София
А, не твърдя това.
Хлапето е разсеяно, може вместо 6 да е написало 7.

# 319
Здравейте! На пробния изпит децата кога излизат - като си решат задачите или когато изтече времето по регламент(12ч.)?
Лек ден на всички!

# 320
Децата могат да излязат, когато имат желание, но аз настоявам да остава до края за да си прегледа задачите.

# 321
Ние сме при Елза Тодорова ,но сме 3-ти клас!

# 322
  • София
И ние сме при Елза Тодорова - 3 клас. Peace
На синът ми толкова му харесва, че съжалява, че ще трябва да пропусне 2 пъти заради Салабашев и Коледното.
Надявам се да получим инфо за домашните и взетите задачи от мамите, чийто деца ще ходят на курса утре и 11.12.

# 323
Master,имам позната,чието дете също е в групата на Е.Тодорова,но те няма да ходят на Салабашев и на коледното и аз ще взема от тях домашните.Ако искаш,бих могла и на теб да ти ги дам,вероятно на ЛС.
Ние утре сме на Салабашев в 125-то,успех и на твоето дете! Simple Smile

# 324

VAVA, благодаря за отговора!

# 325
  • София
Master,имам позната,чието дете също е в групата на Е.Тодорова,но те няма да ходят на Салабашев и на коледното и аз ще взема от тях домашните.Ако искаш,бих могла и на теб да ти ги дам,вероятно на ЛС.
Ние утре сме на Салабашев в 125-то,успех и на твоето дете! Simple Smile
Благодаря! Много ще съм ти благодарна за задачите!  bouquet

# 326
На синът ми толкова му харесва, че съжалява, че ще трябва да пропусне 2 пъти заради Салабашев и Коледното.
Надявам се да получим инфо за домашните и взетите задачи от мамите, чийто деца ще ходят на курса утре и 11.12.

Домашно от читанката:

стр.26/ зад.5,7
стр.28/зад.2
стр.29/5,7,8,9,10
Това пише в тетрадката на дъщеря ми. Не е стояла до края на часа, защото бързахме за Салабашев. Надявам се, да не е пропуснала нещо съществено.

# 327
  • София

Домашно от читанката:

стр.26/ зад.5,7
стр.28/зад.2
стр.29/5,7,8,9,10
Това пише в тетрадката на дъщеря ми. Не е стояла до края на часа, защото бързахме за Салабашев. Надявам се, да не е пропуснала нещо съществено.

Благодаря  bouquet

# 328
  • София
Има ли мами на деца от курса за 4 клас при г-н Николов? Моля за домашното от вчера .

# 329
Може ли някой да ми каже как се решава 2-рата словесна задача от пробния изпит днес за 3 клас (задачата с бонбонките) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт