Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"

• 152 824
  • 1 128
  •   1
Отговори
# 1 050

Хареса ми организацията, не се чакаше много, нямаше блъсканица. Е, имаше един меко казано неадекватен родител, който беше решил да прави панаир, но без такива няма как да се мине Simple Smile

Организацията беше много добра, браво на майките, които се заеха със списъците. Добре, че се сетиха и да отделят 4 клас, че още щяхме да си висим, да прехвърлят тетрадки. Добре, че имаше и повече служителки от СМГ, които приемаха заявленията. Аз лично панаири не видях, всички кротко си чакахме  Simple Smile

# 1 051
Здравейте и ние се записахме безпроблемно при Петя Тодорова в групата от 10.30. И на мен ми направи впечатление добрата организация, поздравления за всички, благодарение на които всичко е о.к.!

# 1 052
И аз записах третокласника при Антони Стоянов. В 11:00 часа той беше 21-ви в групата.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 15:13 от Душко Добродушков

# 1 053
  • София
Интересно ми е по колко деца ще са в група, уж ръководството на СМГ обещало да не записват повече от 25. Дано да е така, но не ми се вярва да стане.

# 1 054
Някой записа ли си детето при Златилов? Сигурна съм, че го имаше до вчера в курсовете , а днес вече го няма в сайта поне.

# 1 055
И аз записах моята третокласничка при Стоянов.Убедена съм,че ще и хареса,като гледам се заформя форумска групичка при него,тъкмо ще си сверяваме домашните  Peace.

# 1 056
Хайде и аз/дъщеричката при вас в групичката при Стоянов - 4 клас.  А за Златилов - взел е 3 групи в Междучасие и сигурно е решил, че ще му дойдат много 4-ри. Миналият петък имаше места в групите му от 13.30 и от 15.30, но нас като час не ни удовлетворяваше. Успех на всички деца!

# 1 057
Здравейте! Организацията наистина се получи страхотно благодарение на няколко родители, за което мисля, че трябва всички да бъдем благодарни. Е имаше и доста нахалници, които непрестанно се опитваха да прередят другите, но закъде сме без такива хора....
Иначе ние успяхме да се запишем при г-жа Елза Тодорова. Много се надявам да сме направили правилен избор.Двоумих се между нея и Антони Стоянов, но останахме при нея.

# 1 058
  • sofia
Здравейте и ние се записахме безпроблемно при Петя Тодорова в групата от 10.30. И на мен ми направи впечатление добрата организация, поздравления за всички, благодарение на които всичко е о.к.!

И ние сме в тази група ! Благодаря на майките за положените усилия при организацията ! Весела ваканция на всички дечица ! Hug

# 1 059
Всъшност организацията беше само донякъде добра, защото списъците бяха общи - за всички класове, така настъпваше лек дискомфорт на опашките, когато за наплива в 4 клас минаваше 165 номер, на на опашката една за 3,7 и 5 клас още на 86  newsm78 Така ние за 5 клас, без да има повече от 5-6 кандидати трябваше да чакаме доста повече от наплива за 4ти клас.

Така след 1 час висене и обмяна на идеи, успяхме да се запишем след като "изтекоха" желаещите 4ти клас, благодарение на малко инициатива и добро отношение на смг служителите - за което благодаря  Hug Та така сме при Симеонов, след добрите впечатления от Петя Тодорова се надявам да продължим в същия дух с него. (е разбира се освен ако не влезнем направо да учим в редовен клас  Praynig)

И ако се разписах толкова на дълго и на широко, то е с една едничка идея - следващите офанзиви да ги подредим по класове - всичко са 5 класа - 3,4,5,6,7 - имаше толкова и служители, т.е всеки поема определен клас и като свърши помага на най-натоварения друг  Crazy Поне аз така бих оптимизирала орг. следващия път  Blush

Апропо, похвала за един татко дето ни подреждаше по групи от 10  Joy Знаех си че с толкова амбициозни мами на едно място ще се справи само един Мъж   bouquet

# 1 060
Апропо, похвала за един татко дето ни подреждаше по групи от 10  Joy Знаех си че с толкова амбициозни мами на едно място ще се справи само един Мъж   bouquet

И от мен адмирации за татковците които взеха организацията в свои ръце. По едно време имах чувството, че всички си се редят отпред...   bouquet

Аз не успях да се класирам за Стоянов, записах синковеца при Елза Тодорова, много се ядосах... надявам се да съм направила добър избор.

# 1 061
  • София
И ние сме при Елза Тодорова - 3кл. Цяла групичка сме май Simple Smile Да отидем на родителската с тебелка с никнейма от бг-мама  Wink
migito , ти защо съжаляваш? И двамата са най-харесвани от списъка преподаватели.

# 1 062
И ние сме при Елза Тодорова - 3кл. Цяла групичка сме май Simple Smile Да отидем на родителската с тебелка с никнейма от бг-мама  Wink
migito , ти защо съжаляваш? И двамата са най-харесвани от списъка преподаватели.

Май станахме четирима. Не мисля, че сме сбъркали, след като толкова страници изчетох и се допитвах до математици,следящи дейността на училището "отвисоко". А и в крайна сметка не трябва изцяло на учителя да се разчита да им влее желание за учене и съвестно отношение към учебния процес. Казаха, че била много миличка и добра госпожата, което не знам как ще се отрази на дисциплината, но пък ако е строг учителят може и да ги откаже от учене и да намразят математиката завинаги, което в никакъв случай не искаме да ни се случи

# 1 063
  • Младост 4
И ние се записахме - 4 клас при Стоянов Peace

# 1 064
...Да отидем на родителската с тебелка с никнейма от бг-мама  Wink
...
Ще се окичиме всички.
Сутринта като ги слушах докато чакаме всички четат в бг.мама - кои явно, кои тайничко, но всички от тук събират информация.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт