ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 785
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Плами ад е там при тестостерона, ама на кой му пука, а?  Mr. Green Joy

# 91
Здравейте!
Надявам се,че приемата нови попълнения в темата.От доста години следя формулата и цялото сем. сме фенове на Алонсо.Та,преди години,когато Алонсо 2 пъти стана свет. шампион ми беше по-интересно.Признавам и заслугата,за по-интересните предишни шампионати на Шумахер,разбира се,но Шуми нещо немога да го харесам.
Тоя картинка с фотошопа ме разби тотално.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo hahaha Joy hahaha

# 92
  • КиТ
Естествено,че приемаме Hug Hug Hug Hug

Чудех се кога някой от Мондиала първи ще успее да се включи....(щото аз не успях нещо там.... преди следях редовно футбола,но след това... не може така да ме жегне както ф1 Peace)
Но аз чакам козовете на Анелито,да се появят Wink Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЦРУ-то работи не спи  bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu Whistling Whistling Whistling

И като казах Анелката тя де се изгуби Rolling Eyes  Thinking  Cry Cry Cry Cry

# 93
  • Варна
охоооооо хейтърки, кви ги вършите, а ?  Joy
Големи сте ми шегувки, мхм, мхм ...
Ама ша видите, как ша ва гази комбито ни, ний КС я прецакахме, че вас ли  Joy Joy Joy

Кой ша ходи на жълтите павета? Преброихте ли се?
Да прай снимки и да докладва послИ, да ни си дърапаме ишитИ   Crazy Crazy Crazy
И снимки с Льоб и с Кими да напрай и автограф да вземе  Crazy Crazy

п.п. Фреш, мерси за клипчето, много хубаво, атмосферата сред тези болиди сигурно е голяма тръпка  bouquet

п.п. Полар , велком  Hug има места за още дяволици  Crazy Crazy Crazy

# 94
Jenson Button's Goodwood seat fitting

Нищо интересно тези дни, освен подготовката за Goodwood фестивала. Дженсън ще кара Макларъна на Прост.

# 95
  • София
Polar lights, добре дошла! Добър избор на пилот  Wink

Анели, душа (хейтърки ще ни вика  Naughty  Stop), доколкото разбрах Кими няма да го има на жълтите, дано не бъркам - поправете ме.  

Фреш, ти за Боровец, какво реши? Днес имаше реклама с няколко български участници в ралито и казаха "ако не можете да отидете на място, следете БНТ1" . Явно ще предават нещо.  

# 96
Нищо не сме решили за Боровец, може би ще дойдем в неделя до София.

# 97
  • BG

Здравейте, сладуранки! Минавам само да ви прасна по една гуляаааааааааааааааама цаливка, щот' ва бичам....!!!!!!

Ни знам кво да пиша  newsm78, много съм некомпетентна, само знам да гледам, начи   Shocked........Тъпу-тъпуууууу....... ooooh! 

*Polar lights*, здравей!  Hug

# 98
  • Варна
Polar lights, добре дошла! Добър избор на пилот  Wink

Анели, душа (хейтърки ще ни вика  Naughty  Stop), доколкото разбрах Кими няма да го има на жълтите, дано не бъркам - поправете ме.  

Фреш, ти за Боровец, какво реши? Днес имаше реклама с няколко български участници в ралито и казаха "ако не можете да отидете на място, следете БНТ1" . Явно ще предават нещо.  

Stuck Out Tongue Winking Eye, щом ша ми го карикатурите гарджето и ша му се присмивате  Crossing Arms  Stuck Out Tongue Winking Eye

Нали Кими беше в списъка на пилотите, които ще идват в България  newsm78

# 99
  • София
Алооооо, Хами-лавърката  Wink избирателно ли гледаш карикатурите - първата е на моя човек! Naughty А-ма-ха  Joy

Кими ще идва да се състезава, но доколкото разбрах няма да присъства на жълтите...иначе за самото рали ще дойде. Ама тогава иди го намери кой е...

# 100
Аз съм нещастна  Mr. Green
Издирих фейсбука на Дженсън, добавих го, но явно ме е игнорирал, защото пак ми се появява опция за добаване. Не че съм се надявала де, ама все пак  Joy Разгледах снимки обаче на цялото семейство ...

# 101
Малко допълнително инфо за ралито:

Club S1: Себастиан Льоб и Citroen в рали шоу на жълтите павета в София!

Броени дни преди старта на българския кръг от WRC шампионата легендарните екипи на Citroen Себастиан Льоб/Даниел Елена и Дани Сордо/Марк Марти ще пренесат рали тръпката на жълтите павета в София.

В 16:00 часа на 4 юли шесткратният световен шампион Себастиан Льоб ще застане зад волана на емблематичния си Citroen C4, клас WRC и ще направи уникална демонстрация за всички фенове. Достъпът до трасето е свободен.

Рали шоуто на екипите на Citroen Total става мисия възможна благодарение на Citroen Racing, Автомотор Корпорация АД, TOTAL България и с любезното съдействие на Столична община.

На 3 юли на същото място с начален час 16:00 часа ще стартира София Рали Шоу - състезание с радио-управляеми автомобили (RC cars), умалени точни копия на автомобила на шампиона Citroen C4 WRC. Полуфиналът и финалът на състезанието ще се състоят на 4 юли от 15:00 часа и финалистът ще получи като награда възможността да заеме навигаторското място до шампиона Себастиан Льоб в една от обиколките.

За участие в София Рали Шоу се попълва онлайн заявка на www.myrcm.ch (секция Raceregistration, Loeb WRC Challenge) до 19:00 часа на 1 юли.

ПРОГРАМА:

Събота 03 юли пл. Княз Александър Батенберг

* 6:00 ч : София Рали Шоу
      Състезание с радио-управляеми автомобили - квалификации
    * 20:00 ч : София Рали Шоу
        Обявяване на 20-мата полуфиналисти

Неделя 4 юли пл. Княз Александър Батенберг

* 5.00 ч : Полуфинал София Рали Шоу
    * 15.20 ч : Демонстрации управление на RC-cars
    * 15.30 ч : Финал София Рали Шоу (RC-cars състезание) - излъчване шампион с право на участие в обиколка от демонстрацията на Себастиен Льоб
    * 16.00 ч : Демонстрация на отборите на Citroen Total
    * Себастиан Льоб/ Даниел Елена и Дани Сордо/ Марк Марти 17.00 ч : Среща с медиите
    * 17.15 ч : Сесия за автографи

# 102
  • КиТ
Аз съм нещастна  Mr. Green
Издирих фейсбука на Дженсън, добавих го, но явно ме е игнорирал, защото пак ми се появява опция за добаване. Не че съм се надявала де, ама все пак  Joy Разгледах снимки обаче на цялото семейство ...

Щях да кажа да не е някъв фалшив,щото някой субекти имат по 3-4 профила Shocked Mr. Green и върви дири,кой е истинския  Crazy Crazy Crazy Crazy
Значи те е игнорирал Wink PeaceЧесто срещано явление Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,на мен доста често ми се случва Rolling Eyes ,ама аз съм хитра и си ги записвам всички приятели и само да ме игнорира,после страшно става  Whistling Whistling Whistling #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Laughing Laughing Laughing
А иначе са ме и блокирали (нз защо,аз съм ангелче newsm56 Mr. Green) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Tired,тогава не можеш да откриеш дадения човек по име,по каквото и да е линия....въобще все едно не съществува такъв човек!!! Само ако те отблокира,тогава можеш да го видиш... Peace

Еми софиянките кво чакате записахте ли се за София Рали Шоу,щом наградата е да седнеш в колата на Льоб е доста примамливо Sunglasses Wink Peace
И да знаете чакеме снимки,от мястото на събитието
Hug Hug Hug Hug

# 103
Мене на Лъоб в колата не ми се сяда ... не ми е тръпка  Laughing
Кими ще пристигне в България следващата седмица , няма да е на паветата .
Аз няма да ходя на Боровец . Ще гледам Силвърстоун и как Фетел ще спечели на домашната писта на Маковете  Laughing

# 104
  • София
... Ще гледам Силвърстоун и как Фетел ще спечели на домашната писта на Маковете  Laughing

Joy Добър план за неделя следобед!

http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/21883.html
Не съм го чела, но обикновено е интересно - колонката на фотографа Сътън.

Фреш, по-добре да го следиш в Twitter http://twitter.com/The_Real_JB
Във Фейса има много резултати за него, според мен няма официален профил.

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 11:24 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт