ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Щях да кажа да не е някъв фалшив,щото някой субекти имат по 3-4 профила Shocked Mr. Green и върви дири,кой е истинския  Crazy Crazy Crazy Crazy
Значи те е игнорирал Wink PeaceЧесто срещано явление Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,на мен доста често ми се случва Rolling Eyes ,ама аз съм хитра и си ги записвам всички приятели и само да ме игнорира,после страшно става  Whistling Whistling Whistling #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Laughing Laughing Laughing
А иначе са ме и блокирали (нз защо,аз съм ангелче newsm56 Mr. Green) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Tired,тогава не можеш да откриеш дадения човек по име,по каквото и да е линия....въобще все едно не съществува такъв човек!!! Само ако те отблокира,тогава можеш да го видиш... Peace

Това е профилът  Joy, ама ся насила хубост не стаа  hahaha

А за "Боровец", има някакво трасе покрай Ихтиман, ама аз дето съм горе долу добре с ориентацията, не се ориентирам по тия карти и не знам. Приятелят ми много настоява да отидем, пък ще видим. Не ми се изпуска Силвърстоун, в никакъв случай.

# 106
  • София
Това е профилът  Joy, ама ся насила хубост не стаа  hahaha

Кой от всичките?

# 107
Имах предвид, че съм попаднала на правилния профил, защото е в листата на всичките си роднини  Joy - ето

# 108
  • София
Пуснах и аз, да видим...обаче снимки никъде не видях Sad

# 109
  • КиТ
Пратих му покана да видим,ще ме огреее ли Rolling Eyes  smile3508 smile3508

Лана,то като те приеме тогава можеш да видиш снимки,има такава опция (,а дори можеш да си направиш,само подбрани приятели да ти ги виждат!!!екстри от всЕкаде Crazy Crazy Crazy Crazy)

# 110
# 111
  • Варна
как сте Фенки  Crazy
не се бях сещала за тези профили във фацето, мисля, че Джиджо днес ще получи много покани за приятели от България  Joy Joy Joy ..

Фреш, от къде ги намираш тия клипчета  Crazy, беше много готино - болид, по улиците на Лондон и питстоп  Joy... ееех, а мен ме налегнаха хубави спомени  Crazy Crazy
  bouquet

# 112
# 113
# 114
е Фреш ще те затапя, няма начин  Whistling Whistling Whistling http://www.youtube.com/watch?v=GSval75GTq4

# 115
  • КиТ

Mr. Green Sunglasses Wink Mr. Green
Идеално е към днешна дата!!!
Получава се нещо като Де жа вю Shocked Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Laughing

Това в коя част на състезанието е  Thinking,че там Кубица изпреварва,той нали беше по-назад в началото  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Озадачихме
Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

# 116
И аз и приятелката ми се цанихме да ставаме приятелки на Бътън, да видим дали ще ни огрее.
Днес много българки ще са го оградили.  Joy

# 117
  • КиТ
И аз и приятелката ми се цанихме да ставаме приятелки на Бътън, да видим дали ще ни огрее.
Днес много българки ще са го оградили.  Joy

Той ще се хване за главата като види колко предложения за приятелство има от Бг. Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Синеоч спишшшшшшшшшшш
Whistling Whistling Whistling Whistling

# 118
Накрая може да се меракландиса и да ни огрее -  #Crazy

# 119
  • София
Горкото момче... Joy

Общи условия

Активация на акаунт