ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 4

• 20 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • край голямата локва
 Embarassed, вече схванах  Hug
Няма проблем за обръщението, никак даже, аз за жокера питах  doh

Ще ме извинявате, но се върнах скапана от работа, нали знаете при нас е сезон. А и е адска жега.  beer3

дописвам Аууууу, цял ден пишеш, са умвали. Аз въобще не прочетох,  Embarassed видях загадка и айде да отговарям. Сещате се, че си помогнах. Май съм мамила в такъв случай Embarassed Embarassed Embarassed Трябваше ли сами да се досещаме или можеше да ползваме чичко ГугЛЕ?

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 21:05 от xxxxx

# 421
  • КиТ

п.п Ква е тая летяща Костенурка Thinking hahaha hahaha hahaha hahaha,викам имаме си нов член,а то ти си сменила аватара Mr. Green

как летяща костенурка,  Joy smile3544
ще казваш на милото ми черно ягуарче  Crazy

Ами,аз го видях костенурка Joy Joy Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy Joy Joy  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

п.п Синеоч още 5 мнения Whistling Whistling Whistling Whistling Mr. Green Peace

# 422
  • Варна
Embarassed, вече схванах  Hug
Няма проблем за обръщението, никак даже, аз за жокера питах  doh

Ще ме извинявате, но се върнах скапана от работа, нали знаете при нас е сезон. А и е адска жега.  beer3

Hug
наздраве  cheers,

# 423
  • Варна
дописвам Аууууу, цял ден пишеш, са умвали. Аз въобще не прочетох,  Embarassed видях загадка и айде да отговарям. Сещате се, че си помогнах. Май съм мамила в такъв случай Embarassed Embarassed Embarassed Трябваше ли сами да се досещаме или можеше да ползваме чичко ГугЛЕ?

няма проблем, повечето пилоти бяха вече познати  Crazy  Crazy
е по-интресно е ако сами ги познаваме  Crazy, ... няма значение ша измислим нова загадка  Crazy Crazy Crazy

На вълна анкети сме също  Mr. Green
Ако имаш идея за някоя анкета, споделяй  Wink

# 424
  • край голямата локва
Освен за това дали Уебър ще оцелее до края на сезона или...... #2gunfire , друга си нямам. Mr. Green
Знам, че не е реално. Дори и да им провали шансовете за едната, а защо не и за двете  купи все пак могат да се борят тройката.
Аз напоследък нямах време да чета и вас, и другите новини и сега наваксвам. Май историята има развитие......

Някой да е чел/ чул за слуха, че Сена е писал злобен имейл и че го е пратил на не когото трябва. И че мястото му било сериозно разклатено. Ако някой има инфо или пък сте писали тези дни по въпроса, да ме насочите. Praynig Ясно е е излязоха с изявление, че е само за едно съзтезание, но все пак.  newsm78

# 425
  • КиТ
Тук някви надравици  Crazy Crazy Crazy Crazy
Наздраве  cheers

Никой не си каза обаче компетентното мнение за Гифа в подписа ми (Маса vs Алонсо) Whistling Whistling Whistling Crossing Arms бая се рових докато го открия тоя клип Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз няма да го коментирам,щото съм пристрасна Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Това е за Сена,което открих (то си е официалната версия!)
Rolling Eyes http://www.clubs1.bg/novina.php?n=15533  Hug ,това за емейла от теб го чувам Thinking

# 426
  • Варна
хихихихи Плами, не обърнах внимание, то нали едно ферари там са движи  Crazy, чак сега забелязвам, че е леко видоизменено с още едно ферари, с цвят червен  Crazy Crazy Crazy Crazy

За Сена не съм чела за имейл, само че са им били необходими спонсори и със заместването на Бруно с Ямамото, са си ги осигурили. За сега титуляр си остава Сена. 

# 427
# 428
  • КиТ
хихихихи Плами, не обърнах внимание, то нали едно ферари там са движи  Crazy, чак сега забелязвам, че е леко видоизменено с още едно ферари, с цвят червен  Crazy Crazy Crazy Crazy

Ами,малко мяза на предното верно е това Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ама друг път са вглеждай по така  Joy Joy Joy Joy
та кво ти е мнението Thinking,ето и оригинала http://www.youtube.com/watch?v=wiJfLB_yLBM
Whistling Whistling Whistling Whistling

Ехе Фреш Crazy Crazy Crazy Crazy   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet ,до сега не съм ги гледала тея работи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Thinking Rolling Eyes

Съдиите: Три пъти предупредихме Алонсо да пусне Кубица

Пилотът на Ферари Фернандо Алонсо е бил предупреден три пъти от съдиите на Гран при на Великобритания да пусне Роберт Кубица от Рено. Това заяви днес състезателният директор на ФИА Чарли Уайтинг. Двукратният световен шампион бе наказан с минаване през бокса заради минаване напряко през завоя при атаката си срещу Кубица. Въпреки че наказанието бе официално обявено девет обиколки след непозволената маневра, предупреждението от Уайтинг е било отправено на момента.

Правилата изискват в такъв случай Фернандо да пропусне пред себе си пилота, когото е изпреварил. Той обаче по-късно се оправда, че не е имал възможност да го направи, защото, когато от Ферари са му наредили да пропусне Роберт, Нандо вече е бил пред друг пилот, а полякът видимо е изостанал.

"Три пъти съобщих на Ферари, че Фернандо Алонсо трябва незабавно да пусне Роберт Кубица. Това се случи веднага след непозволената атака през тревата. По радиото ги посъветвах да го направят и най-вероятно няма да получат наказание от стюардите", заяви Уайтинг. "Те не ме послушаха и на третото ми обаждане ми заявиха, че Кубица вече бил много назад по трасето, за да го пуснат да си върне позицията. Това, което твърдят от Ферари, че стюардите са се забавили твърде дълго, не е вярно. За нас ситуацията беше ясна на момента - Алонсо спечели предимство, като мина напряко", завърши британецът.

Доминикалчо,Доминикалчо ooooh!,не е добре работата Confused

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 23:19 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 429
  • София
Имаме ли окончателен резултат за пилотите-деца?
Според мен 15 е Уебър, но онези тримата русолявци така и не разбрах кой са - номера 6, 8 и 11?

Ако Чарли Уайтинг бъде освободен скоро, няма да страдам - той така и на Спа 2008 беше казал, че това което е направил Хамилън е досатъчно, пък стюардите решиха друго в крайна сметка - така че неговото мнение е по-скоро съветващо, а не решаващо. Та стюардите щом са били толкова сигурни за всичко, защо им трябваха 6 обиколки след отпадането на на Кубица за да накажат Алонсо...Уайтинг не за първи път послъгва Simple Smile, сигурно и Доменикали не е чужд на подобни практики. Жалко че никога не пускат разговори между РК и отборите Simple Smile

По-късно ще коментирам клипчетат, че не съм ги гледала....ако са за Кими - харесват ми!

# 430
Давай Пламииииии, ти си нашата гордост  Whistling Whistling...айде пиши ми

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 10:58 от Синеоч

# 431
  • КиТ
Давай Пламииииии, ти си нашата гордост  Whistling Whistling...айде пиши ми

bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu
Вече съм във филма,няма излизане  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Още едно клипче за размишление Whistling Whistling Whistling Whistling  Rolling Eyes
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1337604755534&oid=109702082913

# 432
  • Варна
1. Райконен
2. Буеми
3. Бътън
4. Маса
5. Алонсо
6. Фисикела
7. Хамилтън
8. Ковалайнен
9. Хайдфелд
10. Трули
11. Уебър
12. Баричело
13. Фетел  
14. Росберг
15. Де ла Роса

Лана, ей ги пилотите, Х-чето ги разкости още на предната страница  Mr. Green Crazy Mr. Green

# 433
  • Варна
Съгласна съм, че Чарли не е вече от най-достоверните и безпристрастни делегати, но ако е имало предупреждения и то повече от един път, а и самата маневра е като по учебник против правилата, не им прави чест на ферари, още повече след всички овиквания през последните дни  Naughty и най-вече на тема - спазване на правила  Naughty

# 434
  • Варна
 Joy Клюка за Рон Денис - шегаджията, потърпевш Еди Джордан  Joy
http://adamcooperf1.com/2010/07/13/bbc-furious-as-ron-dennis-sab … ges-eddie-jordan/

снимчици, според, които уж Рон е пакостника  Mr. Green

Joy

доколкото разбираме, на Рон не му е за първи път, да си прави подобни шегички  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=Zy7uk7MOeF4  Joy

Общи условия

Активация на акаунт