На колко месеца захранихте бебетата си и с какво?

• 40 592
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На 4 и половина месеца, със зеленчуково пюре.

# 76
На 5 месеца с пюре от морков, а три дни по-късно, с пюре от круша под формата на шейк, смесено с АМ.

# 77
Баткото захраних на 4 мес. с картофено пюре. Голямо бързане бързаше таткото тогава момчето му да яде "човешка" храна  hahaha Сега сме много по-търпеливи  Wink решихме да изчакаме мъника да навърши 6 мес. и тогава ще си го захраня по схемичката, което си направих за големия  Simple Smile

# 78
На 5 месеца с пюре от тиква на ХИП, след това картофи, моркови и тн.

# 79
  • София
На пет месеца и половина със зеленчуково пюре.След месец и малко дадох каша и на седем навършени почнах да давам месни пюрета.

# 80
Аз за такъв случай не съм чувала... Малко се съмнявам, че има чак толкова луд родител, който би дал мръвка и/или глутен на 2 месечното си бебе. Или на 4 - месечно такова.
Ранното захранване приучава родителя към търпение и последователност... и храните по принуда се въвеждат значително по- бавно и постепенно.

Има аз познавам.Още на 4 месеца детето ядеше кремове с прясно мляко и глутеинови храни.Когато казах на майката,че не е нужно да бърза така тя каза,че го прави,за да свикне детето със всички хранини,че било нужно да опита от всичко  #Crazy #Crazy Безумен беше този отговор за мен,но нищо не можех да направя.Тя момичето майка и и казала,че това е най правилният начин за хранене на бебе.Да не говоря,че и покрай нея зарази и дриги майки с този начин на захранване.А помеждодругото детето още на почти 2 месеца е започнало плодово пюре.Сама ми каза,че е нямало 2 месеца.Това нормално ли е според вас ???  #Crazy

# 81
Аз не съм привърженик на теориите нито за късното , нито за ранното захранване. За това избрах средният вариан . Малкият беше на около 5 месеца и малко когато дадох една-две лъжички зеленчуково пюре. Преди това правих опити / към края на 4ти месец / да дам сокче от морков не той не беше доволен и затова се отказах . Едва сега започнах да давам и по малко месни пюренца . Плодовите не ги долюбва особено и затова и не давам особено от тях

# 82
Голямата ми дъщеря я захраних на 4 месеца с картофено пюре.
Малката я захраних на 5 месеца с пюре от марков,после картоф,тиква и т.н.А сокове на голямата ми дъщеря започнах да давам като стана на 6 месеца,но с малката лекарката ми каза да изчакам най-малко до 9-я месец и тогава да давам сок.

# 83
На 4 и половина ,с пюре от тиква

# 84
На 5 месеца с картофено пюре. Преди това от 4 и половина месеца давах за десерт по 40 гр плодово .

# 85
  • София
Миналата седмица  захраних с пюре от морков с АМ,след 4 дена дадох картоф с АМ,днес е ред е на микс между двата зеленчука с АМ!

# 86
На 4 месеца и 22 дни с пюре от тиква. Peace

# 87
  • Mediterraneo
На 5 и половина месеца с оризова каша.

А че има хора, които хабер си нямат от глутен и не съобразяват менюто на бебета си с него, е факт.

# 88
На 4 месеца и половина с пюре от ябълка.

# 89
Анита е захранена на 6 мес. с оризова каша

Общи условия

Активация на акаунт