Летни ваканции на детски градини в Пловдив?

• 21 801
  • 228
  •   1
Отговори
# 45

п.п. За някои може това да не е кой знае какво,но все си мисля,че няма нужда от такова местене и децата ще побъркат!

Точно това мисля и аз ... Промяната е трудна дори за възрастен човек . Понякога спестените пари не са на първо място...

http://news.plovdiv24.bg/172955.html
http://news.plovdiv24.bg/173119.html

# 46
Да се самоцитирам Simple Smile

Цитат
Току що ми съобщиха, че нашата градина (Искра) юли месец ще е със сборни групи от други градини.. а август няма да работи изобщо.. Децата ще са в Майчина грижа..
За целта искат бележки и от двамата, че работят блабла..
Да видим какви комбинации ще творим  Rolling Eyes

# 47
  • До хладилника, който обичам
Интересно, на мен ми казаха, че с Незабравка ще се менкат - тя е и по-близка, или тя, или Люляк е логичният избор.
Иначе - става дума за 2 седмици, не е толкова драматично, поне в нашата градина. Не е като 2-3 месеца ваканция, които - бррр - очакват някои от нас занапред.

# 48
Дай Боже всички следящи темата да ни очакват  Peace

2 седмици казваш , значи общинското решение не е за всички  newsm78 .. Там се говореше за по един месец за всички градини ...

# 49
Интересно, на мен ми казаха, че с Незабравка ще се менкат - тя е и по-близка, или тя, или Люляк е логичният избор.
Иначе - става дума за 2 седмици, не е толкова драматично, поне в нашата градина. Не е като 2-3 месеца ваканция, които - бррр - очакват някои от нас занапред.
И на мен ми се строи странно като казаха Майчина грижа..
Очаквах с Буратино да стане разменката..
Но ще е целия август.. не само 2 седмици..

# 50
  • Пловдив

п.п. За някои може това да не е кой знае какво,но все си мисля,че няма нужда от такова местене и децата ще побъркат!

Точно това мисля и аз ... Промяната е трудна дори за възрастен човек . Понякога спестените пари не са на първо място...

http://news.plovdiv24.bg/172955.html
http://news.plovdiv24.bg/173119.html

За нас да, но не и за общината  Mr. Green

Миналата година една от майките в "Дъга" протестира за градината, в която трябваше да отиде детето, н е съм напълно сигурна коя беше, мисля, че "Бреза". Тя работела до "Марица". Говори и с двете директорки и и разрешиха нейното дете да отде в "Марица".

# 51
  • Пловдив
В повечето градини е за по 3 седмици,че и повече.... newsm78
Иначе за прием в друга градина искат сл.бележки от работодателите на 2-та родители и пълни изследвания на детето.
Пълна лудница! Tired

# 52
# 53
# 54
Нашата градина "Дружба" в Смирненски вече е затворена от тази седмица!!!! Това не е ново- всяка година я затварят за 2 м! Обяснението- понеже има филиал в квартала и кухнята майка е там в жегите да не разнасят храната на децата! Хубавото е че децата ги местят и събират в другата градина но и част от госпожите също са там !
Имайки в предвид антикризисните решения на правителството за отпуските нали се сещате че и госпожите ще искат да си ги вземат- 40 дни год, ако няват натрупани и от преди - това са ок. 2 м!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 15:13 от veni-b

# 55
  • Пловдив
Ох...тъкмо сутринта питах в градината и казаха,че ще почиват август,а децата ще са в съседната градина и ще искат само бележка от личната,че сме здрави!

А сега бате Ваньо извади ново 20,а????!!!!

# 56
  • Пловдив
Имайки в предвид антикризисните решения на правителството за отпуските нали се сещате че и госпожите ще искат да си ги вземат- 40 дни год, ако няват натрупани и от преди - това са ок. 2 м!

Отпуск не се дава по учебно време. И всички са принудени да ги вземат през лятото. Ако имат натрупани все още не се знае как ще се вземат. Аз лично имам 175 дни, натрупани п рез майчинството и разни измишльотини на шефа да стоим като няма работа. Това лято ме изстреляха от 1 юни до 7 септември и това са 69 работни дни, 5 за Коледа, догодина като дойдат новите ще станат пак 150. И идея си нямам какво ще правят с такива като мен.
Между другото учителският отпуск е 48 дни + 9 дни за членове на синидиката в община Пловдив. И за децата 3-4 дни, в зависимост от броя и общината.

# 57
Да ви ги платят .... Едва ли са чак толкова голямо перов сравнение с всички представителни разходи например ...

# 58
  • Пловдив
Леле ... те по един заместник лятото не искат да вземат, дето ще го минат с лекторски и ще му платят наполовина, за нас ще се бръкнат  Laughing

# 59
  • До хладилника, който обичам
Много държавни служители са така. Баща ми, без да е бил в майчинство (Mr. Green) има 3 месеца отпуски (само работните дни броя).

Общи условия

Активация на акаунт