През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Асеновград
Ади,миличка,като човек съвсем скоро преживял същото те прегръщам много силно.

# 121
Ади, горе главата  Hug Hug Hug Жива си, здрава си, всичко ще е наред следващият път  Hug И пиши по-честичко - ей така, за да споделяш, да ти олекне, пък и да се разведряваш с мрежата  Hug

# 122
  • у дома с любимите си хора
Ади,миличка,силно гуш от мен! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 123
  • София
Ади, съжалявам, миличка! Силно те прегръщам и аз! Надявам се съвсем скоро да се възстановиш, най-вече психически, въпреки че ще ти е трудно.
Когато пожелаеш пиши при нас, дори само, за да си поплачеш виртуално! Насреща сме всички за утеха!
Още веднъж прегръдки spoko Hug

# 124
хей, никой не е писал тук ... Мейче, да не си заключила темата  newsm78 Mr. Green

# 125
  • София
Не съм Laughing ! Ама лято е все пак, хората са на почивка   grinning039 !
Ние също сме, във Варна, както бях писала. Днес се видяхме с Ани-Бани  Hug !
Влади е станал разкоооооошен  Heart Eyes ! Правила съм снимки, но ще ги качвам, като се приберем в София.
За съжаление, Поспаланка не можа да дойде, защото Кайчето вдигнал температура. Дано не е нищо сериозно и бързичко да се оправя  Praynig !
Сутринта бяхме на гости на едни приятели в тяхната вила... като порастна искам и аз да имам такава къща  Crazy !
Децата се налудуваха в басеина, гледаха Мечо Пух, ядоха невероятна супа и Тони заспа в колата навръщане. Беше уникално!
Още два дни сме във Варна, после отиваме за един ден до Шумен, Тони да види прабаба си и прадядо си, и живот и здраве на 28-ми вечерта подкарваме за вкъщи.
С две думи - доволна съм от почивката, с някои изключения, които ще спестя, за да не развалям позитивния си пост.... то не е и за разправяне де  ooooh! !
Важното е, че Тони е здрав и щастлив!

Чао засега, ще пиша пак от София и ще показвам снимки  Grinning !

# 126
  • Бургас
Привет,
Ади, съжалявам за лошата новина! Пожелавам ти повече сила, много хубави моменти и повече позитивизъм! Всичко ще бъде наред, но трябва да мине време!
Калимей, страхотно звучи вашшата почивка! Супер е било явно, направо ми се прииска да съм на мястото на Тони!
Ние си бяхме в Плевен този уикенд да си видя детето! Толкова беше щастлив милия че ни вижда, че събужда няколко пъти да провери че сме там, идва да ме пипа по ръцете, изобщо страшна картинка. А пък на мен колко мибеше тъжно докато го видя, имах чуството че ще ми се пукне сърцето. Добре че остана още само седмица и пак ще си е при нас.
Но искам да ви се оплача от кошмарно пътуване на връщане. Хем тръгнахме по обед. От Сливен до Бургас сме карали с 50-80, защото в насрещното към вътрешността на страната беше като керван от камили. На много места даже не се движеха колите а седяха. Направо нямам дум

# 127
Не съм Laughing ! Ама лято е все пак, хората са на почивка   grinning039 !

каква почивка, Мейче  Laughing то дъжда направи ни удави ... по морето незнам каква е хавата, но днес при нас направо си беше есен и хората си бяха с якета и дълги ръкави  Sunglasses

Лекси, лятоска винаги е така по пътя до морето - и на отиване, и на връщане  Laughing задължително е да има и доста ремонти, че да не им е скука на шофьорите  Laughing

# 128
  • София
На морето до вчера времето беше екстра. Но явно потопът е бил из цяла България.
А ние с мъжа ми в най-голямата буря пътувахме до Златни пясъци  Crazy ! Имах чувството, че някой с кофи изливаше вода върху стъклото на колата, чистачките не смогваха на най-бързата си скорост.
В София пък разбрах, че било 12 градуса  cold !

... задължително е да има и доста ремонти, че да не им е скука на шофьорите...

Говори ми, говори ми  ooooh! !
В квартала, където сме във Варна, няма една здрава улица; всичко е разкопано, сменят тръбите, но после никой не поправя асфалта. След вчерашния дъжд дупките са се изронили и има ровове от по метър  ooooh! !
Шофирането си е направо Off Road !

Днес стягаме багажа и утре заминаваме за Шумен.

# 129
  • Бургас
Добро утро,
Мейче, пожелавам Ви приятен път до Шумен и после обратно до София.
Веси, слава богу, нямаше ремонти по пътя, но имаше полиция, която изобщо не облекчаваше трафика, а напротив затрудняваше го. Имаше особено опасна ситуация, в едно село, един комбайн явно чакал сто часа реши да излезе на пътя и как не стана някоя катастрофа сред всичките тези коли. А полицията, която беше до него, даже не се сети да спре движението за момент, за да може да се включи човека. Абе няма оправия при нас. Един човек бяха решили да го спрат за проверка на документи на един завой, където и пътя беше стеснен и си беше жива жертва от всякъде.
Вчера за пръв път постигнахме разбирателство с моята шефка и работихме в синхрон. Бях супер доволна снощи. Дано и занапред така продължат нещата.
Сега изчезвам на работа.
Хубав и слънчев ден на почиващите!
Лека работа на всички останали!

# 130
Лекси-дано работат със шефката потръгне Hug
И аз днес ще пътувам,ще ходим да посрещам мъжа ми в София и после отиваме на Боженци да празнуваме само 2мата,че е рожденник.
Почерпка за летните жеги...ако днес не вали де

# 131
Момичета, включвам се с един въпрос - вашите деца с одеала ли спят и как предотвратявате нощното отвиване? През летните жеги е ясно, че не е кой знае каква драма, но както е хладно в момента, за мен е голям проблем. На Алекс вече му омаляват спалните чували и хич не иска да спи с тях, а по-голям размер от 36 месеца никъде не мога да намеря, дори в ибей и английските сайтове. Sad Чудя се на каква възраст децата вече придобиват навика да се завиват сами нощем?  newsm78  Защото аз не мога да ставам през половин час да го завивам, като се върти и все е отвит...  Tired

Ками, много хубаво прекарване на Боженци по "младоженски"!  Grinning

Ади, много съжалявам за загубата, сигурно ти е било и още ти е много мъчно. Но, както са писали и момичетата, имаш вече едно детенце, а и си млада и здрава, ще има още шансове. Понякога тези неща се случват и без жената да има здравословен проблем. Радвай се на Яна и гледай напред в бъдещето, където е много вероятно да те чака поне още едно детенце.  Hug

# 132
  • София
Хекси, има по-големи чували, но са трудно откриваеми. Аз имам няколко майка ми ги е давала, на нея пък са й давани от други бебета от чужбинско... тъй че не мога да помогна с координати от къде се купуват, но в някои от тях все още се напъхва Емко (макар и да са му вече къси и за зимата ще трябва и аз да търся). В момента спят с пижами - Дани с хавлиена - дълъг ръкав и крачол, така че и да се отвие не е съвсем гол. Всъщност сега се замилям, че Емко скоро не сме го намирали сутрин отвит (освен, ако не е голяма жега), но Дани най-редовно. Тъй че явно ок. 5г. започват да се усещат като им стане студено и да се завиват. Simple Smile

# 133
Привет!
Ади, Hug  Hug  Hug

Хекси,и Лизи е все отвита и за това сега спи с дълга пижама,като е хладно.В чувал не иска да спи от мнооого време,може би 1 година.Зимата нали беше при мене и я завивах,но сега като са отделно ще е проблем.Мисля да държа по-топло в стаята и така.Друг начин не виждам.Детската ни е най-топлата стая вкъщи.За завиване самИ-може би след 1-2 години,не знам.Племенника ще стане не 6 и още не се завива сам.  Rolling Eyes Но пък Лизи по едно време зимата се завиваше самичка,може би като й е било студено...Ще видим. Simple Smile
Ками,честито!  bouquet
Мейче,чакаме морски снимки!  Hug
Лекси,хайде да потръгне работата с шефката!  Peace
На мен така ми се ходи на работа....  Crazy После сигурно след 1 месец ще ми писне,ама сега така съм зациклила в битовизми,че ми идва в повече понякога.Не се оплаквам де,но...  Wink
Аз както мислех да не ползвам проходилка с Ади,сега съм в търсене,щото тия дни е ад! Crazy Не иска да седи,не иска да лежи,не иска и да я нося...Не знам какво иска изобщо! Май се очертава да ми върне и за кротката си кака!  Laughing Да са ми живи и здрави и двете,но май ще се видя в приключение.  Mr. Green Сега съм я сложила в леглото,а аз седя на стол до нея,щото като ми види гърба и започва истеричен рев!  Crazy
Лизи пък прави мазало около мене.Идилия! Mr. Green

# 134
eх, Пебсче, при вас е весело  Mr. Green сигурно понякога доста са ти опънати нервите, ама мисли по-глобално  и мащабно  Mr. Green то е лесно отстрани да се дават акъли де  Laughing

Хекси, аз също не съм виждала по-големи чували /не че съм търсила специално, но каквото ми е попадало под око/ ... можеш да си поръчаш да ти ушият, но си мисля че е рано още за чувал. Най- добре го обличай така че, ако се отвие да не е съвсем гол, не оставяй отворена вратата/прозореца, ако се събуждаш вечер поглеждай го - мисля, че няма да настине, те май всичи деца спят отвити  Rolling Eyes

Ками, приятно изкарване по младоженски  Wink

Общи условия

Активация на акаунт