През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Честито на Маринка и на Мимо, както и на всички други именици днес! Да сте живи и здрави и много много късмет да ви носи името!   bouquet   bouquet   bouquet

gia_fire, sun - Честито и на вас за коремчетата! Пожелавам ви всичко да мине леко и безпроблемно и накрая по едно хубаво и здраво бебче  Hug Hug Hug

# 106
  • Бургас
Привет,
Честит имен денна всички именици, специално на Маринка и Мимо! Много здраве и късмет!
Ками, честито племениче!
Съни, леко раждане и успешна адаптация в личени и служебен план в Кърджали!
Момичета, благодаря на всички за подкрепата за третата сливица!
Не съм запозната как се вади в Плевен, там ще я направим. В никакъв случай в Бургас, тук кой зане какво могат да му извадят. Но не бях чувала за лазера. Моя приятелка правиха преди няколко месеца във Варна, но не с лазер. Но сега вече ще питам и ако трябва в софия ще търся специалист. В тази връзка Кали, на баткото като я махаха с какво беше и ако е добър специалиста ще те помоля за кординати.
Днес ми беше толкова скучно. Всичките ми прятелки са в отпуск или извън  града, а мъжа мибеше на работа днес и аз ходих сама на плаж. Няма по-скучно нещо, иначе поне си починах психически и физически, но в жегата ме беше страх да вляза да се изкъпя, защото два пъти са ми задигали багажа от пясъка и влязох само за 30 секунди. Дано утре да успея да си намеря компания, че иначе май ще пропусна.

# 107
  • Варна
Аняяя, честито Simple Smile Още 10 х 7 щастливи заедно!   bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • София
Аняяя, честито Simple Smile Още 10 х 7 щастливи заедно!   bouquet  bouquet  bouquet
хехе, мерси!!! Hug Hug

# 109
  • Бургас
Привет,
Не стига че съм затънала в работа, ами днес една майка ми се обади че и поискали половин такса за месеца, в който детето й принудително от яслата не ходи. И на моя мъж му казали същото, но не сметнал за нужно да ми го съобщи. Направо побеснях и утре ще ходя да търся с кого да се разправям и жалби да пускам. Тук в Бургас, много мразят жалбите.

# 110
Честито на всички именици, да са живи и здрави!   bouquet  Честит празник на всички празнуващи!

Аня, годишнина ли имате? Честито и най-хубави пожелания за семейния живот   bouquet

Лекси, не знам защо на това неволно се засмях: Тук в Бургас, много мразят жалбите. И тука някои не ги обичат, но пък столична община много ни улесни с виртуалното деловодство. Ние по едно време явно много сме писали, защото малкият беше научил Трябва да седна да напиша една жалба  Mr. Green

# 111
  • София
Мунка, имахме на 13-ти. Simple Smile

# 112
  • София
Привет отново Simple Smile

Понеже съм Илияна - една лекичка почерпка от мен Simple Smile

# 113
  • София
Джиа, честит имен ден!  bouquet  bouquet Grinning

# 114
Честито на именниците   bouquet Бъдете здрави и много хепи!  Hug

Лекси, доста общини приеха решение, че независимо от това дали детето ходи или не и колко дни, се плаща такса - нещо като такса абонамент. ПРимерно детето ходи два дни през съответния месец, но дължи 50 процента /или някакакъв друг процент/ от пълната такса за 30 дни. Дори вече и Сф са така ... справедливо или не - ако го има като решение на общината, няма какво да направиш Rolling Eyes

# 115
  • Бургас
Привет,
Честит имен ден на всички именици! Здраве и късмет!
Веси, аз нямам нищо против да плащам такса за пазене на място, както я наричат в Бургас, когато детето отсъства по домашни причини. Но когато от яслата ми казват че няма място юли месец за меоте дете, тъй като яслата работи със сборни групи и накрая на месеца да ми искат и такса, нещо не съм съгласна.
Естествено днес с едно телефонно обаждане нещата се уредиха и се оказа че е станала грешка и на всички родители, чиито деца отсъстват неправомерно са им поискали такса.
Сори, обаче много бях набрала!

# 116
че няма място юли месец за меоте дете, тъй като яслата работи със сборни групи

как така няма място  newsm78 кой определя кои деца да останат в сборните групи, а другите да заповядат чак в септември месец  newsm78

# 117
Веси при нас в сборни групи са децата родени първо полугодие,нашите като са септември ги искат да започват септември в нормалните групи вече.

# 118
Момичета, за известно време няма да пиша - надявам се да ме разберете...Много ми е мъчно, във вторник претърпях аборт. След преглед установиха, че бебето е престанало да расте още в началото на осма седмица и няма пулс. Гледаха ме още 2-ма лекари и потвърдиха диагнозата на моята лекарка. След 10-15 дни ще излезе резултата от хистологичното изследване, дано разберат и ми кажат защо се е случило това.
Добре съм - физически... Психически... старая се да не плача, намирам си работа, за да не мисля постоянно за това. В края на седмицата мъжа ми ще ни закара във Велинград при майка ми, да се откъсна малко от обстановката.

Извинявам се за тягостния пост, но имах нужда да споделя.

# 119
  • София
Ади, много съжалявам! Cry Пожелавам ти бързо да се възстановиш, и физически, и психически! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт