кураж мила, заведи го и на друг унг, защото сега само слушам от познати че много не бързат да ги вадят.АдиСан браво, честито и лека бременност ти желая!
Доци много пораснал младежът!
Ками честито племениче, да ви е живо и здраво! и благодарим за пожеланията дано се сбъднат!

Днес моят пак се разрева в яслата, каза че му се карали че ще изцапа цялата ясла и ми сподели че госпожата го ударила по главата защото си бил вързал лигавника на възел, а вчера пък била ударила едно друго момиченце защото си разляло млякото и то плакало. Бояна пък се напикала в спалнята, но нея не я били и не й се карали. Аз го накарах да ми покаже как го е ударила госпожата и определено си е удряне а не пипане или натискане или нещо дето го е сбъркал с удряне. Питах го заболяло ли го е и той каза - да боли като ме удари. Вече няма да се разправям, защото предния път изкараха че проблемът е у нас - то първо аз си въобразявах, после малкия ме бил манипулирал, после бил се объркал и накрая казаха че си измисля. Аз не мисля че тия удари са го травмирали чак толкова, но виждам че тази смяна, която са нови и двете, тормозят децата не само физически, и не е само моят, но и други деца. Не мога да разбера само директорката дето е с 30 години стаж как толкова не може да се справи - ходи и ги спича за глупости и те после си го изкарват на децата.
Намерихме една частна ясла, нова е та затова чак сега, наблизо е, другата седмица ще ходим пробно, имам някои забележки за сигурността, но се надявам че ще се разберем. Дано да му хареса там и да е добре.
)
Важното е, че всичко в крайна сметка е наред вече. Много целувки и 

Скука!Събираме клюки със съседите.
Голямо приключение е,но се кефя много.
),а така ми се ходи,чеее чак ми се реве.
Очертава се да не намерят място в градината за нас и ще си се гледаме тричките. В общи линии е това.
Дано никой да не го изживява!