През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Лекси Hug кураж мила, заведи го и на друг унг, защото сега само слушам от познати че много не бързат да ги вадят.

АдиСан браво, честито и лека бременност ти желая!

Доци много пораснал младежът!

Ками честито племениче, да ви е живо и здраво! и благодарим за пожеланията дано се сбъднат! Simple Smile

Днес моят пак се разрева в яслата, каза че му се карали че ще изцапа цялата ясла и ми сподели че госпожата го ударила по главата защото си бил вързал лигавника на възел, а вчера пък била ударила едно друго момиченце защото си разляло млякото и то плакало. Бояна пък се напикала в спалнята, но нея не я били и не й се карали. Аз го накарах да ми покаже как го е ударила госпожата и определено си е удряне а не пипане или натискане или нещо дето го е сбъркал с удряне. Питах го заболяло ли го е и той каза - да боли като ме удари. Вече няма да се разправям, защото предния път изкараха че проблемът е у нас - то първо аз си въобразявах, после малкия ме бил манипулирал, после бил се объркал и накрая казаха че си измисля. Аз не мисля че тия удари са го травмирали чак толкова, но виждам че тази смяна, която са нови и двете, тормозят децата не само физически, и не е само моят, но и други деца. Не мога да разбера само директорката дето е с 30 години стаж как толкова не може да се справи - ходи и ги спича за глупости и те после си го изкарват на децата.

Намерихме една частна ясла, нова е та затова чак сега, наблизо е, другата седмица ще ходим пробно, имам някои забележки за сигурността, но се надявам че ще се разберем. Дано да му хареса там и да е добре.

# 91
Сами, Ади - страхотни новини около вас! Толкова се радвам за вас  Hug Дано всичко бъде наред докрая!  Praynig Hug
(сами, за теб бях сигурна, че ще имаш още една приказка  Grinning)

Краси, много съжалявам, че сте минали през този кошмар Sad Важното е, че всичко в крайна сметка е наред вече. Много целувки и  Hug имате от нас.

Лекси, дано и при вас нещата се оправят! Целувки и за вас  Heart Eyes

Доци, много голям и пораснал сладур си имаш  Grinning

Извинявайте, ако не съм коментирала нещо важно на някой, но прочетох само последните две странички. А с някои от вас се засичаме във Фейсбук и там също следя какво става с вас  Hug Аз съм отпуска и следващата седмица сме в Ямбол малко при другата баба  Peace

# 92
Започвам да се чудя само моето дете ли заспива към 22.30-23.30ч???
Не мога да го сложа да спи,всеки път с караници ир евове-иска филмчета да му пускам,книгид а четем,да правим кули....
Сутрин едва го вдигам в 7.40 за ясла,денем играе,на яслата спят доста,вечер често се разхождаме и пак стои до 23.00 Close

# 93
Ками, не е само твоето ... зимата мисля, че ще се справяме по-добре, но лятото как да го сложа в 21 като вижда, че навън е още светло  Rolling Eyes и не заспива ... не ми се получава някак, но мисля че като намалее деня - ще се регулираме   Peace

# 94
  • Асеновград
Ади,страхотна новина Simple SmileЗнаех си аз,че скоро ще го чуем  Party Party Много прегръдки от нас  Hug Hug Аз и на скайпа ти писах,незнам дали ще успея събота и неделя,но ако мога ще ти звънна. Hug
Веси,няма налепи вече-още от сряда няма.Просто това туширане с прополиса подейства светкавично.Спинка си,както преди,сливиците се върнаха в нормалното си положение,всичко е наред вече.Днес пуснахме и контролни изследвания,за да се уверим за мононуклеозата,че понякога промените идвали няколко дни по-късно,но всичко е наред.Анито е напълно добре вече,и съм много щастлива  Grinning Но пак казвам този прополис просто е страхотен  Crazy
Ками,и Анито заспива към 22:30  Peaceпонякога и 23

Кали,приятна почивка  Hug И нашата наближава,и вече нямам търпение,че така имам нуждааааааааа...то кой ли няма,де  Sunglasses
Lexy,задължително друго мнение,нали и нас ни бяха шашнали така,ама се оказа,че този лекар вади и здрави сливици,тъй като взима доста висок %  Peace
Ние утре ще правим кръщенка на племенника ми,в неделя сме на пити на бебето на кумовете ни.Така се радвам,че всичко с Анито е наред и да се радвам на тези хубави събития  спокойно  Grinning

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 17:49 от Красииии

# 95
  • Бургас
Привет,
Ади, поздравления за страхотната новина!Лека бременност и здраво бебче на финала!
Момичета, благодаря на всички за подкрепата. Това е трето мнение! Но този лекар поне каза че двете му сливица са съвсем  нормални за възрастта, но третата е огромна и в момента му е запушено наполовина нослето и със синузита, който си има е направо 3 в 1. Каза че препоръчва операция в краен случай, защото все пак сливицата си има защитна функция, но при неговия съвет е да се отстрати, защото вече създава проблеми. За толкова малко дете не е нормално да има синузит при условие че синусите са недоразвити, но ето че ние си имаме. Даже ми препоръча да напрява още две други консултации, но просто е излишно.
Доци, доктора се казва Ненов и е много добър, наистина отличен специалиист и с много приятен подход.
Вече се настроих и септември месец ще я махнем.

# 96
Лекси,ако така ще му е по-добре на детенце - синузит на която и да е възраст е кошмар -  и щом на лекаря може да се вярва,дерзай смело Hug Стскам палци да се оправите
Ками,ние заспиваме след 23ч  сутрин става сама около 07ч - имам чувството,че ако я оставя ще спи веднъж на 48ч ooooh!
Кали,лек път,приятно изкарване и ви чакаме тук.Аз се мотам по цял ден Simple Smile
Ади сан,ще бременеем заедно,че сме почти по 1 и също време - лека бременност и безпроблемна Hug Hug
Доци,радвам се,че се разписа Simple Smile
Ескарина, Heart Eyes
И благодаря отново на всички за пожеланията - като се сетя какво ме чака на 05.08 и се изприщвам.При мен нормален гинекологичен преглед няма ooooh!
Краси,радвам се,че Ани вече е добре Party

# 97
Много се извинявам,че нямам време да влизам по-често,а ми липсвате и гледам,че има раздвижване в темата!Сега специално искам да поздравя новите бременелки-Ади Сан, Hug и Сами  Hug !Много се радвам за вас и ви желая леки бременности и сладки пухкави бебоци на финала! Heart Eyes
Краси,мернах и за вашите проблеми-гушкам ви с красавицата Ани и дано всичко е зад гърба ви.  Hug
Ако има и други болни-също да се оправят (Дани,Емко и всички,които пропускам,а дано пък да няма други! )
Мунка, Hug
Сега ще лягам,че не се знае коя от двете госпожици по кое време ще ме привика,но обещавам да влизам по-честичко!  Heart Eyes

# 98
  • Севлиево
Ооо lexy щом е така, действайте  Peace и ще ви стискаме палци всичко да мине нормално.
И аз от сърце желая лека бременност на мамите, които чакат второ детенце. Ние уж чакаме малкия да порасне, че не ни слуша много много, но нищо не се знае.
 Hug на всички и весел уикенд.

# 99
Здарести Пебс  Hug разкажи и за вас нещо де какво правят малките?
Лекси, давайте тогава ще стискаме палци!

# 100
  • София
Привет, момичета!

Сами, Ади, Gia_fire, честито и на трите ви! Лека и безпроблемна бременност ви желая!

Краси, радвам се, че опасенията ви не са се оправдали и Ани вече е добре. Да си изкарате хубави предстоящите поводи.

Кали и другите, които сте се запътили към морето, пожелавам ви хубаво време и весело изкарване!

Ками, честито племенниче, да ви е живо и здраво! Тя, снахата, не ражда ли скоро или аз нещо се бъркам? Не се притеснявай за режима. Нашия е същия. Вечер изобщо не му се спи, лягаме да се приспиваме, а той брои, пее, рецитира и накрая аз заспала преди него. Така си откарва до 11 , а ако не настоявам да си лягаме може да си откара още дълго. Сутрин съответно се спи до 8, но това не е проблем. На обяд пък си взима необходимия сън, който е повече от другите деца в градината, те го будят, но той си спи на воля и много трудно става.

Лекси, важно е да се вземе  правилно решение, дали е нужна или не операция, но ако се налага, няма нищо страшно. Дани беше на 2 г и 8 месеца, когато му вадиха трета сливица, като предните 6 месеца прекара в непрекъснато боледуване и пиене на антибиотици. След операцията това положение коренно се промени. Да е пил АБ най-много 2 пъти от тогава и кара болестите много по-леко. Самата операция е лека, неприятен е момента, когато излиза от упойка, защото детето е отпуснато и мрънка и го боли. Постепенно се съвзема за около час-два и ви изписват. Започва захранване с по-меки храни и малко течности и до вечерта е пушка. Тъй че, ако ще е за добро, не се притеснявай.

# 101
Мунка,какво да разкажа,мила-едно и също.  Laughing Сутрин ставаме,хапваме (кой яде,кой -не...  ooooh!) и излизаме по хладно,че иначе е ад.Прибираме се,пак ядене,спане (тука пак някои спят,други-не  Mr. Green) и така до следобяд,когато се повтаря всичко на ново. Joy Скука!Събираме клюки със съседите.
Единственото ново нещо е,че се записах на шофьорски курс. Simple Smile Наааай-накрая! Голям мерак ми е да карам.Имам вече 3 кормувания,две от които в Сф. Whistling Голямо приключение е,но се кефя много. Simple Smile Ще пиша кога да ми стискате палци за изпитите.  Crazy
Море не знам дали ще видим тази година (че мин. пропуснахме заради моето растящо коремче Wink ),а така ми се ходи,чеее чак ми се реве.  Rolling Eyes Обожавам го това море,но мъжа ми не знае дали ще излиза в отпуск,джипа ни е за ремонт (който ужким ще се прави тази седмица,та се надявам да не е извинение Wink ) и така.Все хубави неща. Mr. Green
Лизи си е кротушка малка,много ми помага и много се разбират с Адинка,която умира за кака си.Такава любов са...  Heart Eyes Разтапям се като ги гледам понякога. Blush Очертава се да не намерят място в градината за нас и ще си се гледаме тричките. В общи линии е това. Simple Smile
Сега ако успея ще кача снимки във ФБ и ще ви пусна да ги видите. Simple Smile

Снощи забравих-Ками,и от мен честито за бебока!Да е жив и здрав. Simple Smile
Лекси, Hug.

# 102
Ех да се успокоя за късното заспиване,лошото е,че на мен ми се доспива...а няма вариант да заспа преди него,тогава има-събуди се мамо.
Кали-снаха ми има дете на 2г,така,че може да се каже долу горе,че е скоро.

# 103
Честито на Маринка и всички други именници!

Лекси, ваденето вече се прави с лазер, който се поема от касата и не е като операциите едно време точно ... нямам време да пиша сега, но една майка беше писала подробно за вадене с лазер

# 104
Привет и от мен!
Честито на Сами, Ади, Gia_fire! Лека момичета и най-сладките бебоци на края!
Красиии  Hug Това вашето приключение го изживяхме в края на април, но при нас се оказа морбили с изменени симптоми, като обрива изби когато Ирина вече беше абсолютно здрава и дори пъпките н бяха точно като на морбили. След съмнения за алергия към втори АБ разпознаха шарката чак в инфекциозна болница....А аз с корема  Sick Дано никой да не го изживява!
Ками, честито ви бебче!
Покрай нас е малка лудница - решихме да се преместим да живеем в Кърджали и в момента пътуваме непрестанно, а аз другата събота влизам в 9тия... Дано всичко е наред, че доста съм се спекла с тези пътувания вече... Смяна на къща, смяна на бизнес.... Изобщо... Надявам се, като се върна за да мътя тук към края на другата седмица да имам повече време и за нет и за вас!
Иначе Ирина е добре, расте, дивее, чака бебето... Като имам време ще гледам да кача и снимки...
Целувки от мен и - надявам се този път да е до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт