През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Точица вече е големичко човече  и си отговаря на седмиците - 13.Записах се на ЖК;кръв и урина са ток  и жица изследванията Peace Доволна съм  доста по спокойна,обаче следващия път ме чака 1 адски непрятно преживяване Peace - взимане и проверка на шийката на матката ooooh!

# 76
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug
Сами,много се радвам,всичко ще е наред до края  Hug

Страхотна среща,браво момичета.Направп ми се прииска и аз да бях там  Grinning

Аз през последните дни изживях такъв кошмар,че още не мога да се съвзема.Но мисля,че всичко мина  Praynig Анито беше болна,първо бронхит,после едни странни налепи по сливиците,които не миват 3 седмици. В последствтие се усъмниха за нещо,правихме ПКК,взимаха й кръв от вената, урина, ехо,кардиограма,всичкоо. Приеха ни в болница.Но за щастие всичко се размина, Praynig и сме си вкъщи,но се водим в болница.Оказа се,че Анито има някаква гнойна ангина,която не се повлияла от 7дневния АБ,защото била примесена с гъбички,но не минава само с лекарствата за гъбички.Сега ходим всеки ден в болницата да я мажат с някакъв прополис,и видимо за 2 намазвания почти няма налепи.Освен това започна яко хъркане,вследствие на страшно увеличени сливици.Не мога да ви опиша какво чудо е през ноща,едва дишаше детето.Тази нощ вече не е хъркала Praynig Само носа й е още запушен,но и това минава.Важното е,че съмненията за тази болест не се оказаха вярни.Съмняваха се за инфекционна мононуклеоза.Момичета,направо не съм на себе си от притеснения тези дни.За 3 дни съм свалила 4 кг от притеснение.Вчера излезнаха всички резултати  и всичко е наред  Praynig Съмненията за това,бяха,че не се е повлияла от АБ,както и леко увеличени лимфни възли,а и самите налепи.Взе се посявка,всичко се направи и се оказа,че тоза АБ не влияе на тези налепи.Намери се този,който влияе,но засега няма нужда от АБ,защото засега само с този прополис минава всичко.Анито е видимо по-добре ,не говори носово вече,спи спокойно, и е весела Praynig Не,че и де беше тази мононуклеоза щеше да е толкова страшно,но този интернет и всичко ,което прочетох за нея ме съсипаха.

Май малко объркано написах всичко,но още съм малко  Crazy Crazy

# 77
Малеее Ани-ужас направо...дано Ани по-скоро се оправи,стискам палци.Ох с това четене в интернет и аз откачам..особено покрай нашия кърлеж ми мина през главата какво ли не....

# 78
Краси,само ти с знаеш как си ooooh! - наистина ужас Shocked
За теб и за Ани Hug

# 79
  • у дома с любимите си хора
Краси, Hug

# 80
Краси и Анито  Hug  Hug  Hug хубаво че вече е минало и се оправяте!

Саморасличе ще стискам палци за прегледа!

Аня успех с новия шеф!

# 81
Краси, миличка, не искам и да си представям какво си преживяла! Слава Богу, че се е оказал малкия дявол и всичко е наред! Прегръщам ви с Анито и дано повече не виждате болници!  Hug

# 82
  • Бургас
Краси, много прегръдки и на двете Ви!
Представям си кошмара през който си минала, дано никога не преживееш подобно нещо. И при нас се съмняваха за тази болест, но не излезе вярно. А относно мононуклеозата наше приятелско детенце боледува и не беше толкова ужасно колкото пише в интернет.
И аз имам болка за споделяне.
Алекс е в Плевен при нашите и го водиха при много добър специалст УНг, който е казал че има силно увеличена трета сливица, дане кажа огромна и препоръчва операция. Нашите са обяснили, че той не е боледувал често, но въпреки това, лекарят е казал че този проблем със синузита се задълбочават от тъпата сливица и освен това притиска и евстахиевата тръба ли се казваше и се възпаляват ушите. И сега направо не знам какво да правя. Вече година му давам хомеопатия за тази сливица, но явно не се повлиява. Аз имам ужасен спомен до ден днешен от моето  вадане, но пък ме е страх да не стане по-лошо положението и по-специално ушите.
Уф и моето е много объркано, обаче много ми е смотано.

# 83
  • Севлиево
Отдавна не съм писала, но ви чета най редовно. По-малко пишете и за това ви смогвам, но аз нямам време за писане. Включвам се само да питам lexy при кой доктор са ходили в Плевен. Защото тук при нас идва един плевенски доктор, който на всички деца препоръчва махане на трета сливица. Да не би да е същия д-р Куцаров, ако е така препоръчвам с две ръце да го заведете на друг специалист.
Иначе ние сме добре. Дамян расте, аз не се върнах на старата работа, а реших с моя приятелка да отворим магазин. Цялото ми време и енергия са в бизнеса. Старая се да обръщам внимание и на детето и за сега се получава. Моля се само да е здрав иначе всичко останало върви нормално. Имахме и ние своя ужасен период с влизания в болници, пневмонии, трети сливици и т.н. Караха ни да я махаме третата сливица, но ние преценихме че трябва да го види и друг специалист и не сгрешихме.
Рядко ще пиша, но да знаете че ви чета и съм съпричастна със всичките ви болки и радости около децата. Силни прегръдки от нас за всички септемврийчета  Hug
Ето една снимчица на Дамян, все пак да го видите колко е пораснал:

# 84
Момичета, благодаря на всички, които бяха съпричастни с моите притеснения и стискаха палци за добър изход на нещата. Вече мога да ви се похваля, че очаквам бебе през февруари  Flutter Притеснявах се, защото бремеността започна с кървене и трябваше да пия хапчета за задържане. Сега всичко е наред и се надявам все така да бъде до края. В понеделник ми излязоха изследванията - кръв, урина, микробиология и цитонамазка, всичко е ОК. Остава да си направя изследванията за хормоните на щитовидната жлеза. Иначе съм добре, гаденето ми започва да намалява, храня се, но основно ми се ядат кисели и солени храни и месо.
Сами, не се притеснявай, всичко ще е наред  Peace Ако лекаря ти е внимателен дори няма да усетиш как е минал прегледа.
Краси, много силно ви прегръщам с Аничка. Съжалявам, че си преминала през този кошмар. Радвам се, че вече е по-добре малката сладурана. За съжаление, замърсената ни околна среда "ражда" все по-нови бацили-мутанти и докторите не могат да ги разпознават. Затова един съвет от мен - настоявайте личните ви лекари да пускат изследвания на децата. Не винаги широкоспектърните АБ помагат, трябва да има антибиограма, за да се знае от какво се повлиява бацила.
Лекси, и вас прегръщам виртуално.  Задължително потърсете и друго мнение по въпроса.
ДоциHug Младежа е много пораснал и много сладък.
Ани, Аня, успех ви желая.

За срещата - много хубаво си изкарахме и децата добре се забавляваха Simple Smile Наистина дечицата ни са много пораснали и са големи сладури. Трябва пак да се видим, то е ясно че няма как да направим голяма среща като първата, когато бяха бебоци, но все пак Simple Smile

Сега покана за мамите от Пловдив - ще бъдем в х-л Акваленд утре и вдругиден. Ще пристигнем рано сутринта (към 9ч.) и ще бъдем на разположение за срещи цял ден, а също и в неделя със сигурност поне до 14ч. Аз вече се чух с някои от момичетата и е по-вероятно да не успеем да направим обща среща, защото са ангажирани по различно време. Но ще се радвам на всички, които успеят да дойдат, без значение по кое време Wink
Приятни почивни дни на всички   bouquet

# 85
  • София
Ади, честито и леко бременеене! Hug

# 86
  • София
Ади, страхотна новина  Hug ! Честито! И дано да няма вече поводи за тревога, а на финала да гушнеш сладко, здраво бебче!

Сами, все така безпроблемно да е и до края  Hug !

Краси, прегръщам те, миличка! Радвам се, че притесненията ви не са се оправдали и че всичко вече е наред!

Доци, много е сладък младежа  Hug ! Пусни още снимки  Wink !
Пиши, когато можеш, дори и два реда да са.

Лекси, потърсете второ мнение  Naughty !

Ние довечера тръгваме към морето  Flutter ! Ще спрем в Шумен за два дена и от неделя ще сме във Варна!
Надявам се, че ще се видим поне с Ани, Сами и Поспаланка  Rolling Eyes !

# 87
Краси,  Hug махнаха ли се налепите вече? явно наистина клеевата е широкоспектърна и тази зима пак ще разчитам на нея  Laughing

Лекси, и според мен трябва да потърсиш и други мнения  Peace

Ади, леко бременеене! Дано всичко е наред! Дано се прибера навреме и успеем  да се видим!

Доци, пиши по-честичко  Hug А педалите на колелото въртите ли  Mr. Green

Кали Мей, хубаво моренце ви пожелавам  Hug и повечко снимки да пуснеш  Sunglasses

# 88
Да се  похваля и тук!Имам си племенник-снахата предния път се измъчи,ама сега втория път за 10 минутки родила!!!Така,че дай боже на всички бремелинки да им по-леко втория път!!!

Ади-сан-всичко ще е наред!!!Какви са ти проблемите със щитовидната по-точно?

# 89
  • Севлиево
Ами ще се опитам да пиша по-често, но не знам дали ще успея. Уж имам нет на работа, но пък напоследък и на работа нямам време.
Дамян кара колело и още как. В началото много силно взе да кара, но като падна два три пъти се усети.
Снимки довечера че тук нямам.

Общи условия

Активация на акаунт