Доволна съм доста по спокойна,обаче следващия път ме чака 1 адски непрятно преживяване
- взимане и проверка на шийката на матката

Анито беше болна,първо бронхит,после едни странни налепи по сливиците,които не миват 3 седмици. В последствтие се усъмниха за нещо,правихме ПКК,взимаха й кръв от вената, урина, ехо,кардиограма,всичкоо. Приеха ни в болница.Но за щастие всичко се размина,
и сме си вкъщи,но се водим в болница.Оказа се,че Анито има някаква гнойна ангина,която не се повлияла от 7дневния АБ,защото била примесена с гъбички,но не минава само с лекарствата за гъбички.Сега ходим всеки ден в болницата да я мажат с някакъв прополис,и видимо за 2 намазвания почти няма налепи.Освен това започна яко хъркане,вследствие на страшно увеличени сливици.Не мога да ви опиша какво чудо е през ноща,едва дишаше детето.Тази нощ вече не е хъркала
Само носа й е още запушен,но и това минава.Важното е,че съмненията за тази болест не се оказаха вярни.Съмняваха се за инфекционна мононуклеоза.Момичета,направо не съм на себе си от притеснения тези дни.За 3 дни съм свалила 4 кг от притеснение.Вчера излезнаха всички резултати и всичко е наред
Съмненията за това,бяха,че не се е повлияла от АБ,както и леко увеличени лимфни възли,а и самите налепи.Взе се посявка,всичко се направи и се оказа,че тоза АБ не влияе на тези налепи.Намери се този,който влияе,но засега няма нужда от АБ,защото засега само с този прополис минава всичко.Анито е видимо по-добре ,не говори носово вече,спи спокойно, и е весела
Не,че и де беше тази мононуклеоза щеше да е толкова страшно,но този интернет и всичко ,което прочетох за нея ме съсипаха.

Притеснявах се, защото бремеността започна с кървене и трябваше да пия хапчета за задържане. Сега всичко е наред и се надявам все така да бъде до края. В понеделник ми излязоха изследванията - кръв, урина, микробиология и цитонамазка, всичко е ОК. Остава да си направя изследванията за хормоните на щитовидната жлеза. Иначе съм добре, гаденето ми започва да намалява, храня се, но основно ми се ядат кисели и солени храни и месо.
Ако лекаря ти е внимателен дори няма да усетиш как е минал прегледа.
Младежа е много пораснал и много сладък.
Наистина дечицата ни са много пораснали и са големи сладури. Трябва пак да се видим, то е ясно че няма как да направим голяма среща като първата, когато бяха бебоци, но все пак 

! Честито! И дано да няма вече поводи за тревога, а на финала да гушнеш сладко, здраво бебче!
!
! Пусни още снимки
!
!
! Ще спрем в Шумен за два дена и от неделя ще сме във Варна!
махнаха ли се налепите вече? явно наистина клеевата е широкоспектърна и тази зима пак ще разчитам на нея 
А педалите на колелото въртите ли
и повечко снимки да пуснеш
Препоръчани теми