През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Асеновград
И аз искам такова тържество Sad Така искам да се съберем с всички ,ама най-много една Пловдивска срещичка да спретнем,но с тия болести,направо не ми се мисли Sad Иначе така ми се идва до Софияя,да се видя и с вас  Sad

# 556
  • София
Предложението ми за място е новият Мол на Цариградско шосе. На последния етаж там има голям детски клуб, в който си оставяш детето и номера на мобилния телефон, и може преспокойно да седнеш и да пиеш кафе/хапнеш/пазаруваш и т.н.
Идеален вариант хем децата да си поиграят, хем майките да се видим без да се налага да търчим непрекъснато  Peace !
На същия етаж, където е детския клуб има едно заведение за сладолед, където правят фантастично кафе  Heart Eyes . Там се и пуши, за "лошите пушачки" като мен  Embarassed ! Има и две кафенета на Старбъкс, по-голямото е на долния етаж, обаче.
Проблем с паркирането за шофьорите няма - паркингът е огромен.

Краси, не можете ли нещо да измислите с мъжа ти?

# 557
  • София
И аз съм ЗА, мисля че дори сега е време да се организираме, защото почва голямото суетене покрай Коледа, а и подходящите места се резервират.

Кали, в този клуб ходим всяка седмица, но мисля, че ако сме повече хора трябва да направим предварителна заявка, най малкото поне да не се засечем с някой РД. Край нас също има един клуб, който винаги мога да резервирам. Краси, вярно, не може ли едно посещение на софийска земя да организирате, ей го къде е?

# 558
  • София
Ами давайте да решаваме за дата тогава, да се преброим кои са навити да дойдат и ще резервирам.
Новият Мол ми е на 5 минути от работа, проблем никакъв да го направя.

# 559
ама най-много една Пловдивска срещичка да спретнем

Adi_san беше писала за тази седмица, че ще бъдат в Пловдив ?  newsm78 Потвърдила ли е на някого на ЛС?

# 560
Аз около коледа планирам за 5-6 дни да дойдем с Косе в Пловдив...така,че съм навита за Пловдивска срещичка.
Веси-имаш ли си на идея,не помня коментирахме ли го с теб-за да запиша Косе на Пловдивска градина дали трябва да съм с пловдивски адрес по л.карта,като се има впредвид,че не сме женени,а на таткото адреса по карта е в Пловдив?Че ме натиска още сега да си сменям картата,а аз пред 2-3 месеца я вадих нова...Тук във ВТ майки,които са се местили от други градове са си със старите местожителства още и са си записали децата тук...Ама то за всеки град е различно...

# 561
  • София
Нека да не е само до 30ти, че аз заминавам във вторник в чужбина и се връщам края на месеца... и не искам да пропускам срещата...  Hug Heart Eyes

Кали идеята за Мола е супер!

# 562
  • София
Давайте да правим списък на желаещите, за да мога другата седмица най-късно да отида и да резервирам.
За дати предлагам 11, 12, 18 или 19 декември.

# 563
Влизам! Simple Smile
Ние ,т.е. Лизи сега е малко сополива Sad ,пак!Но се надявам да се оправим до тогава и да не хванем пак нещо!  Laughing Иначе този път може и да се уредим,да дойдем.Дано!Много ми се иска!За съжаление няма да мога да кажа нищо със сигурност! Sad Не знам как да стане ,тъй като трябва да се резервира... Rolling Eyes

# 564
  • Асеновград
И аз за София не мога да кажа нищо със сигурност,точно заради болестите...Анито засега е добре,въпреки,че си има една упорита задна хрема от 1 месец.Но наистина как ще е тогава,незнам,а си е път,колкото и да е близко.Все пак,ако всичко е наред,когато се уговорите, може и да се включа,ако има как  Grinning
Веси,Ади ми писа,че ще са тук събота и неделя.Не сме се уговаряли нищо,че не бях на компа,а после тя беше станала.Но ще идват.Последно като говорих с нея ми беше казала,че боулинг-залата и кафето в Акваленд ще го затварят,и трябва да се мисли друго място за среща.Но незнам дали наистина са го затворили,и тя не знаеше със сигурност.Дано се включи,за да каже  Hug

# 565
Аз съм "за" и без претенции за датата - която изберете. Simple Smile За този клуб и аз отдавна слушам, че бил супер.
Само да сме здрави, със сигурност ще дойдем. За съжаление, напоследък редуваме болест след болест, но искрено се надявам като застудее и дойде истинската зима, гадините да измрат и да се стабилизираме.  Praynig
Като час предлагам нещо тип 16-17 следобед, за да може да са се наспали и да имат сили за игра. Simple Smile

# 566
Всички с местожителство Пловдив и около - Ади ще е тук в събота/неделя, мисля че е повод за среща??? Включете се!!!

# 567
Привет  Hug
Аз също съм ЗА срещичка, но предпочитам като дати 18-19.12., защото по график на 11-12 сме пак в Пловдив. Мястото също ме устройва идеално  Peace
Иначе мога да организирам среща в Пловдив   newsm10  Днес заминаваме и сме там целия уикенд. Последно детския клуб ще работи, инфото ми е от преди 3 дни  Peace Предлагам да се видим преди обяд в събота или неделя, децата ще са се наспали, нахранили и няма да мрънкат  Wink Имайте предвид, че ДК отваря след 10ч. Всички ми имате номера, така че като решите кога и как кликнете, аз съм там и на разположение  Hug
Няма да взимаме Яна, защото задължително трябва да минем през Велинград и предпочетох да я оставя там на въздух ( иначе трябва да е затворена в хотела 3 дни).
На 11-12.12. пак ще идваме, който не може сега отправям покана и за тези дати Simple Smile
Ками, не е задължително да си сменяваш ЛК, за да запишеш Косе на градина. Може да отидеш и да попълниш бланка за настоящ адрес и с копие от нея става  Peace
Бай засега, че трябва да приготвям багажа и да отлитаме Simple Smile
Хубав ден на всички

п.п. Веси, изпревари ме Simple Smile

# 568
някой има ли телефона на ИЛияна? Другите със сигурност четат, но тя влиза по-рядко ... Пишете, за да уточним събота или неделя предиобяд ... Може би по-добре е в събота

# 569
Момичета иска ми се но едва ли ще посмея да дойда - много сме зле с болестите, сега пускаме секрети - на малкия му откриха стрептококус пневмония, после пуснахме и на бебето (което беше на АБ в болницата), тя го няма това нещо, но затова пък има стафилокок. Супер сме направо.

Ще пуснете ли после снимки?

Общи условия

Активация на акаунт