През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Писах на Илиянка на скайп сутринта, но не беше на линия, а ние после тръгнахме. Сега като се включих тръгнаха съобщенията, та очаквам да се включи всеки момент. А иначе тя и по-рано беше писала, че си е "резервирала" датата за срещата Simple Smile За мен няма значение кога ще се видим, защото ние едва ли ще си тръгнем по-рано от 15ч. в неделя.
Мунка, съжалявам че дечицата ти са болни. Дано бързо се излекувате. Силни прегръдки от нас  Hug

# 571
Ади, срещата остава за неделя - ние, Илиянка и Краси. Мама Еми и неин Васко няма да успеят, Ваня не се е включила ...

# 572
С Ваня се чухме, каза че Мити е бил болен и все още кашля, и ако дойде ще бъде без него.

# 573
Да се включа и аз, че прочетох най-накрая  Simple Smile На линия сме за срещата, ще се радвам да се видим. А и идеята за предколедно парти не е никак лоша.
Лошо е с тези болести, в нашата градина не подмина и госпожите и лелите.. Всички дружно си изболедуваха и то някакъв гаден вирус с хрема и много ужасна кашлица. Уж го преборихме, та сме добре сега, вече втора седмица е на градина (ще видим до кога).
Ставам, че чакам гости към 10 и трябва да се приготвя, а и Криси всеки момент ще извика от стаята. С тази градина става много рано вече, дори минала седмица имаше случай- в 6.30, тя ме събуди  Crazy Laughing

# 574
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета.
Не съм влизала в темата от  незнам колко време Embarassed EmbarassedНе ме хокайте много Embarassed
Гледам  парти ще си правите-супер идея.Я да ви питам ориентирвате ли се вече към коледните подаръци..Аз днес зяпам в www.toytownbg.com и си харесах това 
За малко по голямо дете е но предпочитам да взема големия комплект от колкото малкия..А и половината части може да ги прибера че да не ги търся с прахосмукачката след това.Просто е интересно като конструктор другото което си мисля  за пъзели .Много обичаме да редим.Имаме голям 120/100 см и си го реди сам-35 части.С Мечо пух и другите герой.Та обмислям и един пъзел..дайте и вие идей:)
Инъче сме добре вършеем,дивеем та така Mr. Green

# 575
За коледните подаръци - дребният каза че искал пак прахосмукачка че старата му не работела  Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 03:35 от Мунка

# 576
  • Бургас
Привет,
отдавна не съм писала, но все не ми остава време. Алекс е добре, но прави алергия към препаратите в градината и непрекъснато му тече нослето докато е там, а в къщи няма и капка. Всички деца са с течащи нослета, не само в тяхната група. А когато отида да го взема така мирише на някакъв препарат, че направо ми се придрайфва.
Вчера бесня, лудя, днес беше по-кортък. Дано и следобяд е така, че нещо вече много ме изнервят лудориите му.
За Коледни подаръци съм избрала два, единия за партито в градината, а другия за в къщи. Едното е радио с 8 детски песнички. Понеже го видя в гардеробчето на едно детенце и се разрева че и той иска и написа писмо на дядо Коледа. А другото е като маса, с азбуката. Натиска се копчето казва буквичката, после думичка с нея, после  песничка. Стори ми се занимателна, още повече, че той има желание да учи буквите, но ги свързва с хора.
Супер е идеята Ви за срещичка. Жалко че сме толкова далече, иначе и на мен ми се идва, но с тази моята работа няма начин.
Мунка, бързо оздравяване на дребосъците. Щях да ти казвам, че като се излекуват от бактериите може да им даваш като профилактика хомеопатични. Баща ми имаше стафилокок на окото и непрекъснато правеше ечемик. Слад като го излекуваха последния път, доста драстично - с операция го махаха лекарят му изписа  стафилококциум, гранули, да ги взима цял месец по схема. Знам че има и стрептококцинум, а сигурно и други. Ако искаш се поинтересувай. Hug

# 577
Ани, аз също си мислех за констукторите  - даже гледах Легото в Метро ... не взех нищо, че си помислих, че преди да успее да се научи да го сглобява, ще го загубим половиния  Rolling Eyes не съм виждала zoob - конструкторите досега, изглеждат интересни. Колко ли са големи частите им  newsm78

Лекси, защо не поставиш въпросът за дизенфектантите в ДГ?

Мунка, бързо да се оправят болничките  Praynig

а иначе - имаше среща, макар и кратка  Heart Eyes другите ще пишат повече, че дългът ме зове ...

# 578
Лекси, и моят само му текат сополи в ДГ обаче безцветни и педи каза също че има алергия от нещо явно, защото като се прибереше у нас - нищо. Но сега стрептококът е от няколко седмици със сериозна хрема, сега пиеме АБ.
А какво е точно това радио? Аз също чакам да заредят че имахме един касетофон с 2 микрофона и касетка с хубави песнички, но той съвсем вече се потроши и искам да купя нов.
Мерси за инфото за хомеопатичните, ще ги питам.

Весе, пуснете снимки а?  Simple Smile

# 579
Мунка, не чакай снимки от мен  Naughty аз мойто фото си го носих, естествено, но не снимах хич  Mr. Green Чакайте от Краси  Mr. Green а този касетофон с микрофон - говориш и се записваш на касета ли  newsm78

# 580
а този касетофон с микрофон - говориш и се записваш на касета ли  newsm78
да, върви с една празна касетка и с една с английски детски песнички (които са си много добри има и 3 little kittens на която моят вика "ядосаната песничка" Laughing) и 4 батерии от волт и половина по-големите, а сега има в метро подобни касетофони но с някакви други батерии малко по-особени, а ние имаме зареждащи се от старите и не ми се иска да купя от тези с другите батерии и чакам да докарат за коледа  Mr. Green

# 581
  • Асеновград
Привет  Grinning Сега качвам снимките от срещичката.Дори и за кратко,беше хубаво,побъбрихме малко.Децата малко поиграха в детския център,потичаха около нас.

Ето ги снимчиците
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/5#photo=93

# 582
  • Бургас
Привет,
снимките са много готини. Децата страшно много са пораснали. Направо не можах да позная Жорко, толкова отдавна не го бях виждала. А и всичките майки изглеждате супер. Благородно Ви завидях за срещата.
Днес и утре до следобяд е обичайната идиотска профилактика на водата в Бургас. По идиотско нещо от това няма. Направо нямам думи.
Днес Алекс се събуди с много дебела кашлица, веднага на лекар и три дни ще се гледат с татко си. Нищо му няма, нито червено гърло за мое щастие, щото това ми беше страшното притеснение, нито му има нещо на гърдите. Докторката изписа ериус и тусавит за кашлицата, след като обясних за хремата. На обяд пък срещнах учителката от градината и споделих за проблема с хремата. Тя каза че била забелязала, защото всички деца имали хрема в групата и нито едно в тях. Родителите да сме кажели къде е проблемът и щели да го отстранят. Другата седмица щяло да има среща за да кажат как ще протече коледното тържество и да повдигна въпроса.
А учителите били взели гениалната идея, да няма коледно тържество за децата, щото били малки и щели да се уплашат и по тази причина са решили за изработваме сладки с децата. Един следобяд майки и деца щели да правим сладки. Направо бях изумена. Първо готварството и украсата са нещото,което най-неумея.Освен това в групата ни са 25 момчета и 7 момичета. Не мисля че това е най-добрата идея. Предпочитам да изработим играчка за елхата, въпреки че тъй като не съм творческа личност и това ще ми е трудно. Но ще видим другата седмица какво ще кажат родителите.
Хайде стига че се улях

# 583
Лекси, е как няма да видят децата дядо Коледа и кой ще им даде подаръците?! Никой не ги кара госпожите да правят програма ида учат децата - могат да минат с един новогодишен театър /който родителите плащат  Wink/ и след това дядо Коледа да даде подаръците! В яслите имаха самостоятелна програма и дядо Коледа, пък в градината ли да няма  newsm78 А къде ще правите сладки - в кухнята на някой ресторант ли  newsm78 Не е много подходяща идеята за готварство с малките, пък и това не може да замести дядо Коледа и раздаването на подаръци ... Постави смело въпроса за препаратите на срещата Peace

аз днес купих един дървен пъзел от Джъмбо - 48 части за 5.99 лв. Недостатъкът му е че няма картинка по която да се гледа и ще трябва да изпечатвам на компа една ... Но иначе 48 части и дървен - добре е  Peace

# 584
  • Бургас
Веси, супер е това за дървения пъзел. Ако можеш постни една снимка да го покажа на систъра да го купи от джъмбо в София.
Смело смятам да поставя, защото миналата година Алекс беше много впечетлен и говори две месеца за него. Ако трябва сама ще платя дядото 40 лв е на час.

Общи условия

Активация на акаунт