През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени!

• 31 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Ади сан, благодаря ти много за сайта! Супер си, тъкмо навреме се включи! Hug  bouquet
Нашата картичка стана най-хубава и я взеха за изложба. Но аз се бях подготвила, освен с картинка от сайта и с лепила с брокат. Стана много красива картичка. Всички деца я харесаха. Алекс беше много щастлив.
Изпяха три песнички и едно стихче. За мое най-голямо съжаление, Алекс през цялото време седя на столчето с гръб към децата, пееше си под носа, но като видеше фотоапарата и стисваше устни. Не можах да го снимам с приятелката му. Просто нищо не искаше.
Стана ми жал и за едно детенце, което плака през цялото време. Учителките казаха на таткото, че му препоръчват да го спре за малко от градина, защото не може да се адаптира детето вече 3 месец.
Приятна вечер на всички

# 676
ОК съм с деня, часа и мястото. Simple Smile Само да сме здрави!  Praynig
Днес се видях с Риши и тя каза, че ще дойдат с Лора, ако им е ОК часа. Иначе са си в Сф уикенда. Сега ще й кажа подробностите. В крайна сметка пък току виж сме се събрали повече хора. Wink
Само да видим храна ще поръчваме ли или не. Wink Че то към 6-7 ч. децата ще огладнеят, пък и ние. Докато се приберем по къщите ще стане 8, малко ще е късно тепърва за вечеря. Ако искате, може за тях да поръчаме пици малко като на детски РД и не особено здравословно, ама по клубовете какво друго? Аз сега ям безвъглехидратно, така че изявявам желание да се комбинирам с някого за някакво пилешко плато.  Laughing Ако никой не иска, ще си поръчам едно сама и просто ще си занеса вкъщи това, което остане - така и така напоследък нямам никакво време да готвя (изкл. мини-манджи и супи за Алекс) и хладилникът ми е нон стоп празен. Wink

# 677
  • София
Малко късно давам последна информация за срещата, но не мога да пристъпя до компютъра.

Резервирах за 18 Декември (Събота), 17 ч. в детски клуб "Ние Хлапетата" - http://www.niehlapetata.com/

За децата съм поръчала по едно меню от пица и сокче + 2 часа игра в клуба за сумата от 10 лв/дете. По този повод трябва да се преброим в идните дни, за да мога да уточня бройката на менютата в началото на другата седмица. За нас ще поръчам плата, има едни пилешки хапки по 26 лв. които са много вкусни-гаранция. Предложиха ми и бутербанички по 16 лв платото. Кажете горе долу колко плата да взема. .В следващите дни ще обясня и как може да се стигне до клубчето, че сега ме натискат да ставам.

# 678
  • София
Kali Ние сме ОК за датата и часа, пиши ни в списъка...   bouquet

# 679
дами, някой да е виждал детска играчка хладилник? Трябва ми за едно познато детенце. Намерих всякакви в нета - от ютия, тенджера под налягане и кухня с пиле във фурната, но не видях никъде хладилник  newsm78 може би пък въобще няма такова "оборудване"  Rolling Eyes

# 680
Веси, виждала съм хладилник. В джъмбо няма ли? Дори си мисля, че и в Бейби ленда съм виждала.

Кукла, много хубава снежинка си имаш  Hug

Аз с подаръците съм до никъде, снощи щях да ходя до Джъмбо да видя какво има, но много окъснях и не успях. Дано днес след работа да успея.
Ставам, че да не закъснявам  Hug

# 681
Веси-аз в нашия хиполед съм виждала със сигурност...и то едни големи....,че дали не видях и в Метро сега покрай коледните играчки.. Thinking

# 682
  • София
За срещата ето списъка за сега:

Кали
Хекси
Лили-В
ДаниМакс
Мей
Куклето
Риши

Писах ЛС на Мики7, St.Anger, Мишочето, Аня и Пебс. Очакваме включване от тях.

За платата - 1 пилешко, 1 с бутерки и ако има 1 микс - мисля, че ще е достатъчно  Peace !

# 683
  • София
Кали, и аз мислех така за платата. Моля момичетата с повече от 1 дете да кажат с колко броя дечурлига ще се явят Simple Smile От Ади разбрах, че и Мишока ще дойде с двете деца.

# 684
Пойнг Simple Smile
Бройте ни и нас - 2 бр. деца
Целувки на всички

# 685
  • София
Мишоче  Hug !
Значи ставаме засега 8 майки и 11 деца (по мои сметки  Rolling Eyes - )

Аня не е сигурна още.
И един въпрос, който повдигнахме, но не уточнихме - ще правим ли подаръци на децата? Като томболата предишна година?

# 686
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Привет и от мен! Simple Smile

Аз в понеделник вечер ще разбера дали ще можем и ние да се включим.
На 18-ти вечерта съм на друго парти, но още не е уточнен началният му час, та като разбера от колко ще е, веднага ще ви драсна. Много ми се иска да успея да ги съчетая и да дойдем и ние!

# 687
За подаръците - броят на децата значително надвишава броя на майките, така че всеки трябва да се зареди с по два подаръка за всеки случай. Един за дете на година, друг за 3 год. и какво ще стане ако се разменят. Да не говорим, че ако дойде и Кукличка ще има представители и с ппо 3 броя бубки, което направо ще ни хвърли в джаза Simple Smile Т.е. ако правилно се изразих, по-добре е да няма  Simple Smile

# 688
  • София
За подаръците - броят на децата значително надвишава броя на майките, така че всеки трябва да се зареди с по два подаръка за всеки случай. Един за дете на година, друг за 3 год. и какво ще стане ако се разменят. Да не говорим, че ако дойде и Кукличка ще има представители и с ппо 3 броя бубки, което направо ще ни хвърли в джаза Simple Smile Т.е. ако правилно се изразих, по-добре е да няма  Simple Smile

Днес бях на парти с деца и бебета, майките с повече от едно дете носят брой подаръци колкото са децата. На това парти се бяхме разбрали подаръка да е до 15 лева неутрален да става за всяко дете ( книжка, пъзел, боички и т.н ). Дядо Коледа ги разбърка и даде случаен подарък на всяко дете. Всички бяха доволни....

# 689
С тези подаръци само ядове ще си навлечем. Ще има недоволни, ще има "ама защо тя има такова, а аз друго, искам като нейното". Ще си ги дърпат и всеки ще иска чуждото или пък ще се вглъбят в игри поединично с новите придобивки. По мое мнение най-добре да ги оставим да щуреят заедно в клубчето и да пропуснем частта с подаръците. По Коледа ще получат достатъчно нови неща.

Общи условия

Активация на акаунт