Son bahar - Любов назаем - Тема 17

• 25 840
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
ЗДРАВЕЙТЕ,позволете да Ви поздравя!!!! Толкова отдавна ви чета,с такова нетърпение съм се прибирала заради вас-харесвам всички ВИ- на първо място ВЕLL,Зизу,Светла Иванова,Мама АН, Ураганчето,Теди  и Морски бриз,разбира се!. Много исках досега да се включа,но пуста техника, вече горе долу съм в час-.поне аз така си мисля!Сега за филма,всички серии съм ги изгледала-велик сериал,незная нещо да ме е приковавало пред телевизора за да ми е толкова чак напрегнато, в очакване. Само тази НОВА-големи т..............що нерви с тях-подиграват се с народния зрител,монополлллллл!Това е засега,да не ви занимавам повече,сигурна съмрче вече ще се включвам,ако ми разрешите,разбира се!!!!Целувки!Обичам Ви!!!!

# 211
Лу, ще ми липсваш! Минавай отвреме на време и при нас!
Винаги с удовоствие съм чела постовете ти!

Лу, къде ще ходиш миличка? Каква е тази раздяла? newsm78 newsm78 newsm78
Ще остана в темата. Ще пиша когато  мога, но винаги ще ви чета.
Бел ти си чудесен събеседник и не бих те оставила сама. newsm51  love001
В тази тема съм за да се забавлявам!!!!

newsm51 newsm51 newsm51 Лу, супер си мила!!!

И аз съм тук за да се забавлявам!  Wink Wink Wink Wink

# 212
ЗДРАВЕЙТЕ,позволете да Ви поздравя!!!! Толкова отдавна ви чета,с такова нетърпение съм се прибирала заради вас-харесвам всички ВИ- на първо място ВЕLL,Зизу,Светла Иванова,Мама АН, Ураганчето,Теди  и Морски бриз,разбира се!. Много исках досега да се включа,но пуста техника, вече горе долу съм в час-.поне аз така си мисля!Сега за филма,всички серии съм ги изгледала-велик сериал,незная нещо да ме е приковавало пред телевизора за да ми е толкова чак напрегнато, в очакване. Само тази НОВА-големи т..............що нерви с тях-подиграват се с народния зрител,монополлллллл!Това е засега,да не ви занимавам повече,сигурна съмрче вече ще се включвам,ако ми разрешите,разбира се!!!!Целувки!Обичам Ви!!!!

Добре дошла , сладурке!!!  Hug Hug Hug

# 213
МЕРСИ,BELL-поклон пред това какво правиш за нас,знай че има някои като мен,дето не са се включвали досеега оценяват труда ТИ!!! Джолая Морнинг и от мен на всички,СВЕТЛЕ стихотвореннието е супер-хвала!!!!

# 214
# 215

Добре дошла и добре си ни заварила,мила!
Не се коси за техниката,ако можем ние ще помагаме.Тук момичетата са ме учили и мен в началото!
Влизай когато поискаш и пиши това,което чувстваш!

Светле, все да те питам - откъде тоя пост за 28.06.2010 по Нова.
Да не са пуснали нещо във техния форум! newsm78 Сигурно не са купили 7-те последни
 серии и са решили да ни го разкажат! Money

Белл,колажът е муцка! Peace

# 216

Добре дошла и добре си ни заварила,мила!
Не се коси за техниката,ако можем ние ще помагаме.Тук момичетата са ме учили и мен в началото!
Влизай когато поискаш и пиши това,което чувстваш!

Светле, все да те питам - откъде тоя пост за 28.06.2010 по Нова.
Да не са пуснали нещо във техния форум! newsm78 Сигурно не са купили 7-те последни
 серии и са решили да ни го разкажат! Money

Белл,колажът е муцка! Peace

Ето статията: http://www.potv.bg/news/p3_6712_0.html

# 217
DI-NI,благоаря мила,така ще е като не сме технически грамотни,ще се учим.Много тихо в темата,защо така става винаги между нас момичетата?Толкова неможем да понесем,че някой друг е по-надарен в някои неща,нали за това сме различни!Пък и нато прочетох не е станало кой знае какво,преекспонират се нещата според мен,ако изобщо имам право да го кажа,разбира се!Между другото в този смисъл аз също съм от отбора на Галиб,ако някой има въпрос относно филмамалко чаткам "тюркиш",нали съм израсла в такъв регион!

# 218
Ехооооооо, мацки най после сколасах Joy Joy Joy

Агатотита , ooooh! много дълго никче ,бе мила ooooh!....ще ти викам Тоти- Hug ,винаги можеш да разчиташ на мен и на
другите мацки. Peace

Кралева ,добре дошла при нас !!! Hug Hug Hug

МЕРСАЖ ,на всички за похвалите. Hug Joy Joy Joy Учих се от Бризка , Лу ,Зизка

Белче ,мила супер колажче ! Hug

Нинче, ooooh! щях да те пропусна Laughing Къде се губиш ,джанъм ??? newsm78

Преди малко направих едно десертче и нали съм добра душица и ваша дружка , да ви почерпя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
с едно СЮТЛАЖЧЕ......е моето е без черешки Joy Joy Joy Joy Joy.   ДА ВИ Е СЛАДКО !!!  Crossing Arms Joy Joy Joy

# 219
DI-NI,благоаря мила,така ще е като не сме технически грамотни,ще се учим.Много тихо в темата,защо така става винаги между нас момичетата?Толкова неможем да понесем,че някой друг е по-надарен в някои неща,нали за това сме различни!Пък и нато прочетох не е станало кой знае какво,преекспонират се нещата според мен,ако изобщо имам право да го кажа,разбира се!Между другото в този смисъл аз също съм от отбора на Галиб,ако някой има въпрос относно филмамалко чаткам "тюркиш",нали съм израсла в такъв регион!

Малееееееее ,откога чакаме някой да ни светне например за разговора между Галката и Сабито в школото на Зейно до джипа newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Ние всички сме от отбора на Галката Heart Eyes ,мила ,ЛЮБИМ и САКАМЕ ГО,но newsm78 когато ни нерви го и критикуваме Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Айде бе момичета,откога дремя в Клюкарника!
Много късно го сколасвате!?

Много привлекателно изглежда сутлияшчето ти Светле, ама след

тортата на Роси - стига със сладкото за днеска.Пък и бях на рожден ден при геджеманките

и там - баклавички,сладки и мноооого ядене и пиене падна! И тебе те мернах Све некъде у калабалъка!

Белл - тенкс за линка - ми те те са ни го разказали изцяло най-общо казано,

сега остава само подробностите в детайли!

Нинче - Мархаба! Много работиш момиче!

# 221
ДИ ,Бел ме изпревари Peace Joy Joy Joy за статията .
В интерес на истината снощи една моя дружка славна Геджеманка ми я пусна и аз веднага
я копнах тук Peace За момент се заблудих в датата ,стори ми се 28 07. и се шашнах Joy Joy Joy Joy ,викам си
малееееее в края на месеца ще го пуснат филма  #Crazy #Crazy #Crazy.Веднага реших да ви зарадвам,
но после като се вгледах в датата и  newsm78,боже толкова ми се иска това ,че чак ми се привижда.....  ooooh!
Голяма съм бяла птица , hahaha да не кажа патка hahaha hahaha hahaha

# 222

bouquet  bouquet  bouquetДобре дошла във виртуалния свят на Галип и Сабиха. Сега е по-спокойно, т.к. не дават сериала по TV. Дано ти хареса и ти стане приятно с нас.
Пиши когато можеш и за каквото искаш. Питай, обяснявай, имай свое мнение и го отстоявай. Ще ми е приятно да чуя мнението ти за героите от сериала. Какво ти харесва или не, кое ти прави впечатление. Може би ще раздвижиш темата.

# 223
Айде бе момичета,откога дремя в Клюкарника!
Много късно го сколасвате!?

Много привлекателно изглежда сутлияшчето ти Светле, ама след

тортата на Роси - стига със сладкото за днеска.Пък и бях на рожден ден при геджеманките

и там - баклавички,сладки и мноооого ядене и пиене падна! И тебе те мернах Све некъде у калабалъка!

Белл - тенкс за линка - ми те те са ни го разказали изцяло най-общо казано,

сега остава само подробностите в детайли!

Нинче - Мархаба! Много работиш момиче!

ДАААААААААА ,ДИ и аз бях на ДЕН ден Joy Joy Joy,както казваше навремето щерка ми Joy Joy Joy
Но ,хапни си още сладичко  Joy, от него глава не боли Naughty hahaha hahaha

# 224
Комай всички заприличахме на ГОЛЕМИ БЕЛИ ПТИЦИ !

Тоя Галип ни побърка,толкова сме заплеснати по него,че ни се иска да е идеален!

Да,ама - не! Сценаристите са решили да ни разклатят психиката и гледай какво се случва!

Аферим на екипа на филма!

Ако знаеха какви неща са причинили на бг-мамите ще ни водят вкупом да рекламираме сериала!

Не че ние ще откажем!

Общи условия

Активация на акаунт