Son bahar - Любов назаем - Тема 17

• 25 840
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Никакъв проблем Joy Joy Joy
Гледам последните 5 минути на филма и изкрейзвам..... ooooh! как танцят ,как Сабито
прегръща Галката и свива юмруче, как го гали ,а той  newsm78 малееееееееееееее ,
как я гледа ,все едно е истина всичко това.......неможе без някакви чувства да се изиграе този филм Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Ади ,лягам вече  Joy Joy Joy  стига съм философствала.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
Лека , ДИИИ  Hug Hug Hug
И аз след малко лягам ,че утре целъй ден съм работна ooooh!

Светле, ако си окопала, оплевила и засяла, да знаеш ние сме за масата!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha

Нема вече за копане ,миличка ,а и днес бях в градска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha За масата няма проблем.... Naughty,
еля ако доведете и ГАЛКАТА  ooooh! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ти дръж сега каквото имаш, а Галката ти е вързан в кърпа.......
Хващай питомното, не гони дивото!
ЛУ,  то питомното ми е вързано ,мила вече 29  години законно и преди това още 4години като гадже  Joy Joy Joy Joy Joy,тъй ,че  ooooh! за ДИВОТО аз мечтая , Joy
за ГАЛКАТА.... Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

# 527
          Све,аз писах днеска за това,ни Дидемката може да ги спре ни нищо,ако всичката страст е отишла на вятъра.........язък...........но аз съм убедена,че не е......... ........Тези сцени, малко зор ще видят онези кои не се харесват да се опитат да ги изиграят толкова достоверно/нашите толкова се харесват,прекалено много се харесват......трудно го прикриват,даже/............така,че не може да е немало нещо извън сцената НЕМОЖЕ,сигура да знаете!!!!При такъв пожар,де бушува брат, ни Дидемката,  ни никой не мой ги опази да не го потушат............нищо,че у съседите са се случили нещата............тя таз работа така става,който го е преживел..........преживел.........и така................млъквам,ке богатата ми фантазия работи........не ще да спира........!!!

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 12:06 от kraleva66

# 528
ΔΟΒΡΟ  УТРО ДЕВАЧКИ!!!!  bouquetЗА
НИНА -ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΔΙ,ΠΩς ΕΙΣΑΙ?/Ако не си го намразила този език/Момичета,
чета тази сутрин хубави коментари сте правили снощи.А аз гледах и стигнах
до последен епизод.И както бях казала/че със Светла мислите ни се припокриват/Сабиха
действа като всяка жена - на секундата сме готови с изводите си!!!Обаче след раздялата
 виждаме един Галип - решен на всичко за да я върне!!  с

# 529
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug

# 530
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug

BELL,здравей джанъм!!!Хубави снимки,готин на тях - гледам си ги с каааавето...       

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 12:14 от kraleva66

# 531
         Све,аз писах днеска за това,ни Дидемката може да ги спре ни нищо,ако всичката страст е отишла на вятъра.........язък...........но аз съм убедена,че не е......... ........Тези сцени, малко зор ще видят онези кои не се харесват да се опитат да ги изиграят толкова достоверно/нашите толкова се харесват,прекалено много се харесват......трудно го прикриват,даже/............така,че не може да е немало нещо извън сцената НЕМОЖЕ,сигура да знаете!!!!При такъв пожар,де бушува брат, ни Дидемката,  ни никой не мой ги опази да не го потушат............нищо,че у съседите са се случили нещата............тя таз работа така става,който го е преживел..........преживел.........и така................млъквам,ке богатата ми фантазия работи........не ще да спира........!!!
newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501

# 532
Здравейте. Още ли не е дошло времето за любимото хоби.

# 533

Теди 1970,здравей мила - както се пееше у една песен,времето винаги е наше - що да не е дошло времето на любимото хоби,ей сега след кафето я почваме.....!!                                                                                                                        

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 12:35 от kraleva66

# 534
                  Све,ще ти кажем,мила - мой пропуск - защото трябва да ходя да погледам и тогава да ви пиша,а аз по памет...........Там Галиб казва на Зафер,че раждането на сина му  и въобще този период от живота им след като и Сабиха се събуди и се оправяше е най щастливия момент от живота му,как всичко тръгнало надобре между тях и колко бил щастлив,че станал най-после баща........затова вмъкват кадрите............А,за ревността права си,но то нейното беше.......имайки впредвид в болницата,преди Еда да й наговори ония небивалици отношенията им бяха се оправили,Галиб на другия ден щеше да ги прибере в къщата си,тя се съгласи и после.....имала му доверие.......не това не е такава реакция за която ти говориш,тя винаги реагира така.......никога ли не мисли и ролята й губи от това.........много банална става...............така пък Гальо излиза пичяга и половина пък...............таки я хваща амнезията и не я пущя,какво направи този мъж за нея.........!!!!!!!!!
Права си Кралице. Образа на Сабиха загуби много от това, че всеки можеше да я манипулира. Прекалено доверчива беше с хора които не познава добре и те след като усетят този недостатък максимално се възползваха за да им вгорчат живота. Тя в началото вярваше на Галип, но след като той призна любовта си, тя започна да подлага всичко казано от него на съмнение. Може би причината за това наистина се крие в миналото й. Те с Мехмед са се обичали, но той я е лъгал и за тъмните сделки в които е участвал и за изневярата му и за това че е имал дете от друга жена.  Може би това е причината да не вярва на Галип - той я обича, но дали и той не е като Мехмед. Това е най голямата й грешка и доколкото разбирам почти до края на сериала тя няма да осъзнае този свой недостатък. Едва в последната серия тя е тази Сабиха която Галип иска - усмихната, бъбрива и обичаща жена.

# 535

Теди 1970,здравей мила - както се пееше у една песен,времето винаги е наше - що да не е дошло времето на любимото хоби,ей сега след кафето я почваме.....!!  

Харесва ми че свързваш темата с наши песни. И аз го правя. Може би сродни души. Кога ще дойде времето да разкажеш за "червените рокли"  hahaha hahaha hahaha - разговора на Сабиха и Рухсар за Еда и Галип.

# 536
         Теди, права си скъпа тя прекалено много преживя,наистина и това, постоянно сигурно задейства някакъв защитен механизъм у нея след тези преживелици,може даже несъзнателно да го прави,застрахова се!!!!Тя се промени под въздействието на Кюршат,той се възползва от нейната наивност и доверие,дето изпитваше към него на него етап и това беше колосална нейна грешка, докара им най-големите беди, Галиб беше принуден заради този мазник да предприеме толкова важни действия относно фирмата ,грубичко се получиха после нещата и затова Сабиха има по-голяма вина,според мен......и колко още примери оттогава....тях серии...Но исках друго да вметна,Сабиха таки не оцени нещата,които Галиб направи за нея и семейството й,малко поне не видя ли човека колко се старае и помага!!!Да получиш толкова помощ и внимание и любов от един мъж,извинявай аз бих го обичала до безкрай...........и най-важното бих му се доверила и то безрезервно....Той Галиб един път и каза,ти си много ревнива жена,но прекалено си горда,за да го признаеш.........и беше така/между другото малко хора,следящи филма/ не споменаха нито веднъж,че Сабиха направи някои от грешките се  именно от прекалена ревност-постоянно прикриваше това,обаче дори и пред себе си.........дали несъзнателно.........на моменти да..........но филм.....немаме думата...........За школото и червените рокли следващия пост,кръстнице....................

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 13:20 от kraleva66

# 537
                  Све,ще ти кажем,мила - мой пропуск - защото трябва да ходя да погледам и тогава да ви пиша,а аз по памет...........Там Галиб казва на Зафер,че раждането на сина му  и въобще този период от живота им след като и Сабиха се събуди и се оправяше е най щастливия момент от живота му,как всичко тръгнало надобре между тях и колко бил щастлив,че станал най-после баща........затова вмъкват кадрите............А,за ревността права си,но то нейното беше.......имайки впредвид в болницата,преди Еда да й наговори ония небивалици отношенията им бяха се оправили,Галиб на другия ден щеше да ги прибере в къщата си,тя се съгласи и после.....имала му доверие.......не това не е такава реакция за която ти говориш,тя винаги реагира така.......никога ли не мисли и ролята й губи от това.........много банална става...............така пък Гальо излиза пичяга и половина пък...............таки я хваща амнезията и не я пущя,какво направи този мъж за нея.........!!!!!!!!!
Права си Кралице. Образа на Сабиха загуби много от това, че всеки можеше да я манипулира. Прекалено доверчива беше с хора които не познава добре и те след като усетят този недостатък максимално се възползваха за да им вгорчат живота. Тя в началото вярваше на Галип, но след като той призна любовта си, тя започна да подлага всичко казано от него на съмнение. Може би причината за това наистина се крие в миналото й. Те с Мехмед са се обичали, но той я е лъгал и за тъмните сделки в които е участвал и за изневярата му и за това че е имал дете от друга жена.  Може би това е причината да не вярва на Галип - той я обича, но дали и той не е като Мехмед. Това е най голямата й грешка и доколкото разбирам почти до края на сериала тя няма да осъзнае този свой недостатък. Едва в последната серия тя е тази Сабиха която Галип иска - усмихната, бъбрива и обичаща жена.
         Теди, права си скъпа тя прекалено много преживя,наистина и това, постоянно сигурно задейства някакъв защитен механизъм у нея след тези преживелици,може даже несъзнателно да го прави,застрахова се!!!!Тя се промени под въздействието на Кюршат,той се възползва от нейната наивност и доверие,дето изпитваше към него на него етап и това беше колосална нейна грешка, докара им най-големите беди, Галиб беше принуден заради този мазник да предприеме толкова важни действия относно фирмата ,грубичко се получиха после нещата и затова Сабиха има по-голяма вина,според мен......и колко още примери оттогава....тях серии...Но исках друго да вметна,Сабиха таки не оцени нещата,които Галиб направи за нея и семейството й,малко поне не видя ли човека колко се старае и помага!!!Да получиш толкова помощ и внимание и любов от един мъж,извинявай аз бих го обичала до безкрай...........и най-важното бих му се доверила и то безрезервно....Той Галиб един път и каза,ти си много ревнива жена,но прекалено си горда,за да го признаеш.........и беше така/между другото малко хора,следящи филма/ не споменаха нито веднъж,че Сабиха направи някои от грешките се  именно от прекалена ревност-постоянно прикриваше това,обаче дори и пред себе си.........дали несъзнателно.........на моменти да..........но филм.....немаме думата...........За школото и червените рокли следващия пост,кръстнице....................
smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 538
Кралице съжалявам много че се появи толкова късно!!!!Две съфорумки споделяха същото което казваш и ти. Щяхте да бъдете страхотен тандем.  newsm51 newsm51 newsm51За теб и за тях двете по една китка от мен.

# 539
Сега за обещаното: малко по-ранни събития:Руксар след като видя Еда у Галиб,кога прибраха детето се обади по-късно и покани Ръза у тях,познай защо?На другия ден Ръза /милия/ докладва /защото и той не я познаваше/ че тя е съседка,ударила колата на Галиб и в него момент дошла да се разберат и т. н. ........и нищо повече ,че Галиб също не я познава! Наша Руксар сън не я хвана отиде при Сабиха на работата сутринта и засмяна и щастлива и съобщи,че жената дето видяха у Галиб не му е никакава,съседка била-Сабиха реагира недоверчиво и почва да хука Руксар,че не е трябвало да го прави,да разпитва,че щяла да намеси и нея и Галиб еди какво си щял да си помисли.......тинтири-минтири.........После изведнъж се обръща към Руксар с думите"Не може да бъде,аз ги видях Руксар, не може да му е само съседка,та тя държеше Керем,радваше му се - не, не неможе да е непозната,и отсича нещо не си разбрала"-Руксар тогава кипва,както тя умее и наговори сума неща-как изморила Галим с нейните глупости,ревност и недоволство винаги и отвсичко!И за Еда,оная богата също,тя бивша много известна манекенка,има много пари и сигурно сега вече ще ти отмъкне мъжа, ако ти продължаваш да се държиш по този начин с Галиб"  /тва на един дъх го изтърси Руксарката/......Сабиха я прекъсва  "Е, намерили са се, да си харчат парите и двамата богати"..............не ме интересува, отсича!

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 13:55 от kraleva66

Общи условия

Активация на акаунт