До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 22 851
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит July Morning и от мен!  sun

TanitaDanaia, приятна почивка!!! Grinning  Мммм, на Жеравна е толкова спокойно и релаксиращо...
grix, благодаря за подробната информация!   bouquet

# 181
  • София
Добро утро и от мен !
Някъде по назад прочетох ,че електрическия стерилизатор на Авент ,може да се използва като уред за котвене на пара , а дали уреда за готвене на пара може да се използва като стерилизатор  newsm78 .
Гала и аз съм като теб , колкото повече оглеждам бебешките колички ,все някоя друга си харесвам и просто вече съм в една огромна чуденка.

# 182
  • Sofia, Bulgaria
Честито Юлско слънце и от мен(макар  аз тук да не го виждам)  Wink
Позагубих се отново,но не мога да се организирам хич на последък и времето не ми стига.Габи си иска внимание и не ми дава да припаря до компа.Първо да ви кажа,че прегледа мина добре.Относно ената пъпна артерия Марков ме успокой,че всичко е наред за момента и вероятността да се обърка нещо тепърва е много минимална,но .......винаги има едно НО.Откри друго.До 30-та седмица червата на бебчето трябва да са се събрали и на апарата да се виждат като едва забележими черни петънца ,а при мен се виждат като огромни дебели черни линий.Каза,че в 9 от 10 случая до 32-34 седмица това се оправя,но не дава гаранция аз в кой процент съм.Каза за сега да не се плаша и на 2ри август ще се видим отново.Тогава ще говорим или за напълно здраво бебе или за много голям проблем.Естествено можете да си представите как се чувствам.Малко ми идва в повечко всичко. Вече и съм на път да зарежа всякакви доктори до края.Вярвам, че всичко ще е наред и само това ме крепи все още.
Иначе на Априлци си изкарахме чудесно,но беше много за кратко.Толкова много малчовци на по една годинка на една място  Heart Eyes Hug.Беше страхотно изживяване.Габи беше много доволна,че можеше да дивее на воля.Ето линка със снимките на който му се гледат(предполагам Габи вече я познавате и можете да я различите от другите сладки априлчета ) Wink. http://emiliarie.snimka.bg/family/aprilcheta-v-aprilci.513698
Колкото до списъка за болницата (на мен нали ми е най прясно) в Света София искат само един пакет памперси (държат да са памперс) и един пакет мокри кърпички.Когато родих ми донесоха промоционален пакет на Памперс като награда  Mr. Green.едно памперсче,една мостричка кремче судокрем,брошурки и не помня вече какво още имаше.Общо взето багажа трябва да е разделен на три части.Един взимате при влизането.веднага щом родите е другия в който задължително трябва да има поне 2 литра вода и 2 шоколада.Час след раждането е задължително да се изяде един шоколад и най малко 1,5 литра вода.Това за родилите нормално за секциото не съм наясно но пак вода искат де.За гърдите ,те започват много да болят след 3-4 дни кърмене,но пак е много относително.Мен с първите раждания не са ме боляли а с Габи умирах направо.Мажех се с едно немско кремче ,но това че тези мехлеми действат е пълна заблуда.Най добре е да ползвате накрайници(ако са ви удобни разбира се на мен не са ),особено когато след 4тия месец ри някой бебчета започват зъбките ,тогава с това гризане е направо ад.Аз лично не можах да си открия и удобна помпа за кърма ,та пак казвам всичко е много отностително.Не бързайте с тези неща,а преценете на момента когато дойде времето.Нещото което ще ви е необходимо обаче е превръзки за сутиен.Вземете си ги още в родилното,че гледката да вървите и да течете е ужасна.Да не говорим за това че непрекъснато ви е мокро.Ще пиша пак по късно (ако успея),че Габи още не е закусвала,а трябва да излизаме .Хубав ден за сега  Hug

# 183
  • София
Grix, мерси за информацията!

А кой доктор си си избрала в Токуда?

Emilli Arie
, дано и за напред новините да са хубави! Вярвай, че всичко ще се нареди и с бебето всичко ще е наред!

# 184
  • Варна
Emilli Arie , вярвам, че всичко ще бъде наред и накрая ще се радваш на прекрасно и здраво бебче.  Hug Hug Hug

Хубав и усмихнат ден на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 185
Emilli Arie  Hug вярвам че всички ти стискаме палци и ти изпращаме положителна енергия.
да ви кажа - няма смисъл за се купува комплект за изписване от тези с много части. повечето изобщо не влизат в употреба. трябва - обикновенно долно боди, гащеризон/плюш или плътен памучен/, шапчица и пелена/одеяло. аз така си комбинирах сама комплекта - едно сладко гащеризонче на мамас и папас, бяла шапчица и едноцветна поларена пелена.

# 186
  • Варна
Момичета вижте какво открих.
http://www.astrohoroscope.info/imeto4.php
За тези които се колебаят все още за името  Peace

# 187
Хааайй и от мен мами  Hug
Ние пък нямаме вода  #Cussing out
Дайте идея какво да сготвя  Embarassed Вече се изчерпвам,то да е веднъж но всеки ден направо....
Вие какво готвите сега в топлото?  Crazy

# 188
  • Варна
Когато ми свършат идеите за готвене, вземам от тук и от тук

# 189
Добро утро  Heart Eyes

аз едва сега се наканих да се вдигна от леглото  Party и то само ,защото ще ходя до шейново

с този разказ за Токуда напрво ме вкарахте в егати размисъла  newsm78 - аз горе долу точно това искам  Rolling Eyes
, ама струва ли си парите? това ми е с 1000лв. над бюджета .

Emilli Arie, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред  Hug

# 190
Emilli Arie, дано да получиш най-добрите новини началото на август !!!  Hug И аз вярвам, че всичко ще е наред !!!  Hug

Аз си идвам сега от преглед...малката принцеса се е обърналаааа !!!   newsm44  Не мога да ви опиша каква радост изпитах!!! Очите ми се насълзиха. Оказа се, че това което усещам дясно в ребрата да ме ръчка от няколко дена са крачетата, а в ляво пак горе катовиждам едно топче е дупето. А аз мислех, че и е главичката.   newsm62 Иначе е 1.600кг, 38см. Направиха ми и запис на тоновете, тъй като споделих за контракциите и всичко е 6 ! Според д-р Мазнейкова тези контракции са били от това, че бебето се е обръщало. Ох, голяма радост. И Мазнейкова е много щастлива, че бебана се е обърнала, тъй като тя е с две ръце за нормалното раждане. И майчето ми и мъжа ми бяха с мен и на мама и беше голям кеф. Тя все пак никога не е виждала бебе на 4Д. А малката първо едни усмивки пускаше, а после нещо се намръщи, все едно беше нагълтала вода и вкуса не и хареса. Беше много смешно.  newsm68 Имам си страхотни снимки. Прилича на баща си.  newsm08

Ами май това е. На 19.07 ще ходя за болничния, после началото на август ще дам кръв и урина, след ден на преглед и после всяка седмица ще има запис на тонове и т.н.

Поздрави на всички. Май и gala9 и akspet бяха днес на преглед. Чакаме новини!   Hug

# 191
Яничка ,вече сме в 8-мия  newsm44 ( хем се радвам ,хем ме шубеее)

Ние с теб сме един и същ ден ,от една и съща седмица , моето бебе е 1630 гр . - твоето е 1600 гр - е , твоята докторка не ти ли каза ,че вървите назад  newsm78 . Аз спирам да и вярвам на тая - взимам си на 13 -ти болничнния, обменната карта ( или картон - незнам как се казва) и дим да ме няма  Mr. Green

Да на лекар съм от 15:30 , но там се влиза поне с час - час и половина закъснение, тъй че новини чак довечера, много ми е интересно да съпоставя двамата какво ще ми кажат през един ден  преглед. #Crazy hahaha

# 192
Ихаааааа...8ми месец  newsm44

Не, не ми каза, че вървим назад. Каза, че е едно страхотно бебче. Само сестричката, която ми записваше тоновете каза, като и казах колко тежи, че няма да е едро бебе. Но тя беше на около 24-25 години, така че не знам колко и е голям опитам, за да прецени това. А виж тук една табличка, която намерих, там за 31 г.с. го дават 1.500кг.

http://www.azibebe.com/index.php/bremennost/bremennost/-razmeri- … /menu-id-117.html

# 193
  • София
Еха, айде честит ви осми месец и на вас!!!

Яничка браво на беба за обръщането...!!!

И аз днес съм на консултация, дано моето бебе е стигнало поне килограм, че нали вървим по-дребни... Praynig

# 194
Emilli Arie имаш положителна енергия и от мен  Hug

Фъстъчка за сега съм се спряла на д-р Данаил Илиев, но ако той се очертава да е в отпуска последните две седмици на Август ще трябва да търся друг. Ти посети ли д-р Кирякова, какви са впечатленията ти от нея?

Ето и обещаните сайтове, които препоръча като полезно четиво д-р Илиев вчера на представянето:

http://www.childbirth.org
http://www.americanpregnancy.org/
http://www.babycenter.com
http://www.pregnancy.org/

Jani4ka страхотни новини! Представям си каква емоция е било за майка ти да присъства. Е как да не се радва и да не изпитва задоволство една жена от бременността си като поднася такива мигове на щастие! Вярно понякога има трудности и изпитания, но и те помагат да оценим нещата. Аз затова не бързам и гледам да се насладя максимално на този период от живота си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт