До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 22 844
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
Jani4ka страхотни новини! Представям си каква емоция е било за майка ти да присъства. Е как да не се радва и да не изпитва задоволство една жена от бременността си като поднася такива мигове на щастие! Вярно понякога има трудности и изпитания, но и те помагат да оценим нещата. Аз затова не бързам и гледам да се насладя максимално на този период от живота си Heart Eyes

Много хубаво казано!  Peace

# 196
  • у нас
ако мога да бъда полезна с размери на бебето има едни лесни формулки

за теглото

в 30г.с. е 1300г
за всяка седмица напред +200г
за всяка седмица назад -100г

за ръса

до 5 лунарен е равен на месеците на квадрат
след 5 е месеците х 5

това са ориентировъчни, но вършат работа Wink

честито на тези преминали в 8-я  bouquet следващото  преминаване ще е свързано с мноооого пеперуди в корема Laughing и голямо очакване Heart Eyes

# 197
akspet-  На мен снаха ми даде едно кремче което се казва Garmastan- струва около 15лв немско е и четах доста положителни отзиви за него,а и тя самата е супер доволна от него, но се започва мазане от началото на осмия месец само че трябва да се отмива преди кърмене.

Лансинох май е по-добрия вариант, тъй като не се отмива преди кърмене. Аз утре и за това ще питам.  Grinning

Една приятелка, която роди ноември при Илиев в Токуда и между другото е безкрайно доволна от него , ми беше дала едно кремче за гърди( зърна) да се мажа,че на нея и било останало и аз колко да съм се мазала  5-6 пъти и ми се възпалиха зърната #Crazy и веднага спрях .Сега като го погледнах ,след толкова месеца и виждам,че е точно това лансинох. сега пак ще се намажа и да видим . ама имайте в предвид ,че може и алергия да направите от него

# 198
Да не би да се е получило така, защото е престоял няколко месеца?  newsm78

# 199
не би трябвало, защото реално е стоял по- малко от месец преди аз да го ползвам, а срока му на годност е до 2011г.  newsm78

# 200
  • в мечтите си
Момичета минавам на бързо да ви почерпя с нещо скромно но пък от сърце.Днес с голямото ми "дете" празнуваме 4 години от сватбата.  Laughing

Лек ден от мен!

# 201
  • у нас
да сте живи и здрави, да се обичате вечно и да се радвате на много деца Heart Eyes

# 202
Честита ви годишнина! Още дълги години да се обичате, уважавате и радвате на здраве, щастие и много детски смях smile3525

# 203
  • София
Emilli Arie имаш цялата ми положителна енергия!Вярвам ,че накрая ще се радваш на едно много здраво бебе!

mixilena честита годишнина !и много ,много любов.

Аз също започнах да се замислям дали да не си комбинирам костюмчето за изписване , защото много ми се иска да е с нещо подобно на рокличка моята принцеска.

# 204
  • Пловдив
Честито!!!
Още много години да се радвате един на друг Simple Smile

Аз тъкмо се прибирам от изтощителна обиколка по магазините #Crazy Купих си и аз нощничка з бременни и кърмачки - не е с копчета, а с цепки Laughing И със щъркелчета... Абе много е сладка Simple Smile
Най-сетне избрахме и тапетите, сега остава татито да ги налепи аз докато съм на балкана Simple Smile
Харесахме и полилей за детската стая - един синичък с лунички, много е сладичък и той Mr. Green
И количката бяхме да видим, поръчахме синичка, стига да има, ако не - ще я поръчвам от нета Simple Smile
Сега Ви оставям, че гладене ме чака Hug Усмихнат ден на всички

# 205
Mixilena, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!   bouquet
Emilli Arie, дано всички новини занапред да са само хубави! Hug
Jani4ka, браво на твоята бебка!От сега те слуша. Simple Smile

Чакаме сега и другите момичета с хубави новини от прегледите. Peace

Аз вчера ви се оплаках за белтъка в урината, ама хич не съм видяла, че от долу пише, че има и урати и бактерии. ooooh! Днес като видях звъннах на гинеколожката ( че до понеделник когато съм на консултация ще се вкарам в хиляда филма  Blush ), съвета й е да пусна утре сутрин една стерилна урина.Пък като излезе резултата тогава ще му мислим.
Оплаках ви се пак, ама... Embarassed

# 206
gala9 ето това ли е кремчето, аз четох че е хипоалергичен и съдържа най-високопречистен ланолин. Странна работа Thinking

mixilena честита годишнина. Много да се обичате, разбирате, подкрепяте и наесен здраво и красиво бебче като попълнение към вашето семейство!  txtloves   bouquet

Ember спокойно, пусни стерилната и изчакай резултата, може да е фалшива тревога. Аз като си правя моите изследвания на урина, си искам от лабораторията стерилен контейнер и те ми дават. Става въпрос за Цибалаб, но можеш да си вземеш такъв и от аптеката. Peace

# 207
Моля ако някоя от вас е наясно какво ще стане с неизползваният ни платен тодишен отпуск за 2010г. след промените които готвят на КТ , да даде инфо, ще ни изгори ли този отпуск или ще можем да си го ползваме след отпуска по майчинство.

# 208
Момичета в момента по TV+ дават полуфиналния мач на Цвети Пиронкова с рускинята.
Стискам палци за победа newsm10

# 209
 Mixilena, честито bouquet Щастие и любов ви желая!

Emilli Arie   Hug
Мамета, вие измислили ли сте какви да са ви матрачетата в кошарката? Вкарвам си тука едни мухи в главата с Магнифлекс бамбу(голяма муха - предвид цената) или да вземем пяна и кокос  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт