До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 22 849
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
Krrassi - Аз до колкото съм питала на работа и са ми обяснявали е че за нас не важи това, че трябва да се вземе до края на 2011г. защото имаме основателна причина да отсъстваме от работа, а това мен доста ме вълнува защото имам да ползвам отпуск от 2007г. абе общо към 40дни имах към януари тази година, но съвета ми е да попиташ твоя работодател защото май във всяка фирма е различно.
Emilli Arie- Всичко ще бъде наред Praynig Praynig Praynig

Отностно матрачетата смятам да взема с пяна и кокос само че сега има един по нов модел мисля, че цената не се различава много около 55-59лв , моята племеница спи на такъв от стария вариянт и още никъде нищо няма слегнато, а тя е почти на 2 годинки. Обаче ако е само донапрен след един месец и става на люлка направо и детенце спи в неправилна позиция. Иначе и това е вариант защото има страна за зимата и лятото: http://biberon-bg.com/category/130/magniflex.html

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 15:36 от deskutu

# 211
  • София
mixilena честита годишнина! Нека любовта ви става още по-силна с годините! И септември още едно малко съкровище да изпълни сърцата ви с истинска радост!

Emilli Arie, стискам палци всички тези притеснения да се окажат напразни!!!  Praynig Вярвам, че майчината ти интуиция не те лъже и всичко ще е наред!!!  Hug

с този разказ за Токуда напрво ме вкарахте в егати размисъла  newsm78 - аз горе долу точно това искам  Rolling Eyes
, ама струва ли си парите? това ми е с 1000лв. над бюджета .
gala9, всеки лев похарчен за раждането на детето ти си заслужава!  Все пак да станеш майка е едно от най-значимите събития в живота на една жена. И двойно да се качи сумата в Токуда, аз от там не мърдам. Ако трябва ще взема пари на заем, но спокойствието и сигурността, които тази болница ми дават, за мен са безценни.  Peace

Яничка, радвам се, че бебка е послушала мама и се е обърнала!  Heart Eyes Моя сладур както беше главично, сега пак се е врътнал. Това не ме притеснява особено, защото предния път чак в 8 месец бебка зае правилна позиция, така че винаги има надежда.  Simple Smile

Вярно понякога има трудности и изпитания, но и те помагат да оценим нещата. Аз затова не бързам и гледам да се насладя максимално на този период от живота си Heart Eyes
grix, твоите думи напълно се покриват с моите чувства. Въпреки всички болежки и неразположения, се чувствам толкова щастлива и удовлетворена. Опитвам се да се насладя на всеки миг от бременността, на всяко едно ритниче, на страхотното чувство как един нов живот расте в мен. Защото повече може и да не усетя тези приятни емоции.

fata_morgana кошарката на Ивана е с този матрак: Ортопедичен дишащ матрак Piere Cardin Magniflex. Изключително съм доволна от него. След 2,5 г. употреба и използването му като батут от нея и от гостенчетата й, изобщо не е мръднал. Сега братчето ще го наследи.

# 212
  • Варна
Вкъщи имаме такъв матарк http://bebcho.bg/bg/details.php?id=188 и съм много доволна. Купих го за дъщеря ми когато беше на годинка, ползва го заедно с кошарата до 2,6 год. После си го прибрах и сега пак го ползваме с малкия. Ако нямаше малки петънца/лекенца по дамаската изобщо не личи на колко години е. Като се роди бебчето ще вземем още един такъв.

mixilena , честита годишнина! Много любов и само хубави семейни мигове!

# 213
Аз имам въпрос към Варненските мами към коя болница сте се ориентирали и кой лекар смятате да ви изражда ако изобщо ще взимате лекар , защото аз смятам да е в Окръжна болница без лекар, но ще платя на акушерка много ми похвалиха Милушева . Смятах да раждам в АГ при Георгиев, но той тогава излизал в отпуска от 30 август до 18 септември.

# 214
  • Варна
Аз ще потретвам в  Майчин дом. Сд-р Станева се познаваме доста преди първата ми бременност и продължаваме да "работим" заедно.

# 215
mixilena честита годишнина. Да сте живи и здрави и дълги години да се обичате .   bouquet

# 216
Такааааа, аз се върнах от болницата и какво да ви кажа.
С бебо всичко е наред, ОБАЧЕ всички доктори излизат в отпуска  smile3511 smile3511 smile3511 през август ,а според моя лекар с тези контакции със сигурност няма да устискам до 1. 09.
Той ще е целия август, Гагова също , Лозанов щял да се върне след 20 -ти.  newsm45 и сега незнам какво да правя . Няма при кой да родя .Даде ми телефона на Димов и сега ще се ровя по форума да видя какво пише за него, но така е много гадно.  Sad Sad Sad

# 217
  • София
Такааааа, аз се върнах от болницата и какво да ви кажа.
С бебо всичко е наред, ОБАЧЕ всички доктори излизат в отпуска  smile3511 smile3511 smile3511 през август ,а според моя лекар с тези контакции със сигурност няма да устискам до 1. 09.
Той ще е целия август, Гагова също , Лозанов щял да се върне след 20 -ти.  newsm45 и сега незнам какво да правя . Няма при кой да родя .Даде ми телефона на Димов и сега ще се ровя по форума да видя какво пише за него, но така е много гадно.  Sad Sad Sad

Много кофти  #2gunfire Лошото е ,че всички сме застрашени от подобно нещо.

# 218
  • София
Gala9, какво се чудиш... Август си е отпускарски месец...

Дано все пак намериш своя доктор  Hug

Аз да докладвам за моята консултация. Всичко е наред. Бебка е 1233 грама, и върви с една седмица назад. Не е фатално, защото и Йоанка ми беше все със седмица назад, но се роди 4 преди термина.

# 219
Ми не се чудя, ама да излизат на порции. какво са се юрнали всички на куп. И ти остави другото - отпуска, добре, ама няма да ги има по цял месец,че и повече. #2gunfire . Е за кво се хабих да ходя толко при него - ми кажи ми по-рано да си търся друг. аз съм си вече в осмия месец, как да се доверявам тепърва на някой.

# 220
  • София
Здравейте! Аз днес бях на работа - така се наложи. Шефа ми обаче ми каза, че мога да си тръгвам още сутринта, защото, цитирам " Не съм завършил курс по израждане" Joy Равносметката е - отидох на работа, шокирах всички колеги с огромния ми корем, после се прибрах Laughing Laughing Laughing
За лекарите - наистина май всички ще излизат в отпуск по някое време през август, затова май ще трябва да се "откажем" от първоначално избраните - гадно, но факт.
Ако искате, може всяка от нас да напише къде и при кого мисли да ражда - да си "сверим часовниците"

# 221
  • в мечтите си
Момичета много ви благодаря за пожеланията!!  Hug
Относно кремчетата за кърмене и аз бях с Лансинох,точно защото не се налагаше отмиване. Иначе имах проблеми до толкова,че малкия не искаше да суче,и се налагаше да използвам изкуствени апликатори.Ами много кофти работа е с тях,но има време.

Днес реших да не купувам готов комплект за изписване ,а сама да подбера дрешките.Естествено от една марка,материя и цветова гама.Но поне неща които ще ми харесват и ще са нужни.Има комплекти за изписване с безброй излишни нещица в тях.....

Ставам,че след малко ще излезем да се почерпим за празника Simple Smile

# 222
аз и затова не поисках да си правя уговорки с лекар и предния път и сега.
лято е, всеки гледа да иде някъде на почивка. дори и да не са в отпуск, ако ми почнат контракциите в почивните им дни или през нощта - къде ще го търся тоя лекар. я ще е на вилата, я на гости.... за нормално раждане е абсурд. ще си раждам пак при дежурния екип, на късмет. в окръжна тук всички лекари са добри.

# 223
mixilena, честита годишнина !!!   bouquet

gala9, това наистина е ужасно.  ooooh! Как може всички да хукнат в един момент?!? Аз с т ова имам късмет. Днес майка ми попита д-р Мазнейкова дали тя ще ме изражда и тя каза - разбира се, че да и, че си е тук август-септември, за което аз много се радвам. Въпреки, че имам доверие на всички от екипа и.

А тези цени в Токуда ми се струват малко високички. Не бих пестила пари за раждането на детето си, но ми е доста странно при положение, че и аз ще раждам в частна клиника, където със сигурност не е по-лошо, а цените са доста по-ниски.  Thinking Като тези в Св. Лазар, които наистина са е пооляли - 3.200лв. Айде нема нужда!

# 224
Ми сега писах в една тема за препоръки на лекари в Шейново да видим мамите какво ще кажат за тези ,които ми препоръча д-р Ненов . Той предложи д-р Лозанов и д-р Димов, ако някой от вас знае нещо за тях нека сподели   Rolling Eyes .
А що се отнася до Мазнейкова - аз имам изключителна нетърпимост към това същество.Яничка не ме разбирай погрешно , но за мен това е най- гнусното създание, раждало се някога. не искам и да чуя за нея и за клиниката и. Намирам те за изключително смела да и се довериш. Както всеки човек ,така и аз имам способност да преценя за СЕБЕ СИ  кой ми харесва и кой не от пръв поглед - е това е същество,което не ми хареса от пръв поглед.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт