Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започва да се разширява тазът по време на бременност?
Какво представлява HА млякото и защо е важно за бебетата?
Какви са препоръките за стерилизация на бебешки бутилки и какви са алтернативите на стерилзиацията с пара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започва да се разширява тазът по време на бременност?
Разширяването на таза по време на бременност обикновено започва през второто тримесечие, което може да предизвика усещане за болка или напрежение в областта на кръста и таза. Това е резултат от подготовката на тялото за раждането, когато тазът трябва да се разшири, за да позволи на бебето да излезе.
-
Какво представлява HА млякото и защо е важно за бебетата?
-
Какви са препоръките за стерилизация на бебешки бутилки и какви са алтернативите на стерилзиацията с пара?
Според някои медицински препоръки стерилзирането на бебешки бутилки вече не е задължително, тъй като съвременните почистващи препарати и съдомиялни машини могат да осигурят достатъчно хигиенично почистване. Въпреки това, някои родители предпочитат да стерилизират бебешките бутилки, за да гарантират безопасността на продуктите за своите бебета. Освен парната стерилзиция, стерилзаторите за микровълнова фурна могат да се използват като рентабилна и ефективна опция за кратък период от време.
-
Какво е препоръчителното ниво на хемоглобин по време на бременност?
-
Какви са различните мнения за ваксините и какви са мнениятата за ваксините във форума?
съквартирантите ме ме събудиха в 1.30 тази нощ и сега се чудя как да заспя наново. А в понеделник, т.е. днес съм на 4Д за ФМ, при доктора при който мисля да раждам, ще го видя за пръв път. Ще трябва да си подпирам с клечки очите, за да не заспя
, а имам да го питам толкова важни неща. Бясна съм просто. Ако имате някоя чудесна идея за отмъщение, приемам съвети. 
. А за почистване на дупето в началото - пак както тя е казала - на лекцията ни обясняваха точно този начин, а и в моята книга пише същото. И изобщо, докато не падне пъпчето - няма да я къпем във ваничката, а ще я обтриваме с хавлиена кърпичка навсякъде.
За дупето и къпането в началото и и аз мисля така да подходя, просто искам предварително да се ориентирам и да се "запася" с необходимите неща за бебо за месеца-два напред, за да ми е по спокойно. Не разчитам особено на баби и татко за тези неща. Бабите ми развиват остарели теории, а тати като влезе в бебешки м-н и гледа по ошашкано и от мен
Комплектче за изписване ще взимам най-малкия размер, понеже не вярвам да родя огромно бебе 
! Аз скоро ще ходя да поръчам легълцето. А да попитам леглата сглобени ли идват или на части и трябва в къщи да си го сглобиш? Че аз искам чисто беличко, а такива мостри няма, за да го взема готово и ще трябва да поръчам.
. От Четвъртък до Неделя има Световен Рали Шампионат на Боровец, а аз няма да мога да отида, защото няма с кого, а мъжа се състезава и няма да има време да се занимава с мен или по-точно не искам да му преча и да съм му в тежест, докато има 1000 неща на главата. И така се получи, че ще си стоя сама цяла седмица в София, докато има WRC...Много ми е сдухано...
А не ми се рискува да пътувам сама с колата по отсечките... 
, не е ли силен старта на един филм, не го доглеждам
. Не се бях замисляла за тези "екстри" досега